kendimden nefret ediyorum ama sonuç aynı

zehratas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
46
0
0
İngiltere
evet diyeceksinizki aaa ne ayıp ama ben arada mastürbasyon yapıyorum bazı hikayeler okuyarak hemde sonrasında çok pişman olup bidaha yapmayacağımıa söz veriyorum yine aynısı kendimi baskıladıkça bu durum çoğalıyor

Niye ayıp olsun ki.

Son düzenleme:
Evliyken de olabilir, eşinizle cinselliği tam olarak yaşayamıyor
ve eksik kalıyorsanız, bu yola başvuruyor olabilirsiniz.
Böyleyse eşinizle halletmeniz gerek sorununuzu.

Evliyken de olabilir, eşinizle cinselliği tam olarak yaşayamıyor
ve eksik kalıyorsanız, bu yola başvuruyor olabilirsiniz.
Böyleyse eşinizle halletmeniz gerek sorununuzu.

bilmiyorum ama eşimle aynı dyguları hissedemiyorum yada farkına varamıyorum ama kendi halimdeyken birz açık yazayım kendim den geçip titreyip bütün stresimi atyorum

evli olupta mastürbasyon yapan nadirdir heralde ama ben nerden bulaştım bilmiyorum kesinlikle açık videolar fala izlemiyorum hatta tiksinirim öyle şeylerden ama bazı kız erkek ilişileini anlatan hikayeerden acayip hoşlanoyrum çok mu büyük yanlıştayım içim içimi yioyr

Bence de bir psikoloğa görünmelisin; ama bu konu nedeniyle değil, farkındaysan açtığın konular hep cinsellikle ilgili, sanırım bir saplantı durumu söz konusu. Bu arada pekala evliyken de mast. yapılır; çok normal

Canm evli bir insanin bu tarz seyleri harama yakin mekruh diye hatirliyorum sanki ama bu huyundan biran evvel uzaklasmalisin bence hic saglikli deil gelecekte esinle cinsel manada ciddi problemlere yol acarmis gibime geliyor....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10.07.2014...

Bu konuyu açmak için üye oldunuz sanırım .

Bu konu fake bence .

haklısınız ama eşim bu yaptığımı bilmiyo bilmesinde istemiyorum

haklısınız ama eşim bu yaptığımı bilmiyo bilmesinde istemiyorum

Yok bilmese de illaki problemler cikacak senin kendini tamamen esine odaklaman lazim ilk basta biz kadinlsr pasif kalabiliriz ama bu uzun surerse erkekte sorunlsr cikarir sende zaten sorunlar smdi boyleyken ileride dahada agirlasir karsilikli catismaya doner bence hemen birak canm iraden var sonucta allahin yasakladigini dusun euzu besmele cek seytani kov o anda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne denmesi için açtın bu konuyu anlamaya çalışıyorum demin beridir :44: Daha önceki konunda eşinin gizli facesi, tamam anladıkta normal başlamışsın konulara ama bu açtığın senin paylaşmasanda olur bir dert, yani burada senin durumuna yapmı dememizi bekliyorsun yoksa yapmamı yada senin durumuna alternatifmi arıyorsun:44: Acaba buradakiler bizde yapıyoruz demesinimi bekliyorsun FA-KE-SİN.. sen kadınların ne yaptığını anlamaya çalışan bir ergen yada meraklı bi amcamısın

saçkıran olduğunuz için cinsel hayatınızın bittiğini yazmışsınız başka bir konunuzda.tedavisi olan bir rahatsızlık.bunun için cinsel hayat tamamen bitemez sanırım..

çoook çok haklısın kendimi dinleyip kendimce haklı olduğumu düşünüp bi yolunu bulup zevk peşine düşmek çok aşağılayıcı kesinikle haklısınız şu dakikadan sonra irademe sahip olacağım söylediğiniz gibi artık eşimi ne gerek var ki gibisinden görmeye başladım istediğim sözler bu gibi öğütler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…