evet diyeceksinizki aaa ne ayıp ama ben arada mastürbasyon yapıyorum bazı hikayeler okuyarak hemde sonrasında çok pişman olup bidaha yapmayacağımıa söz veriyorum yine aynısı kendimi baskıladıkça bu durum çoğalıyor
Niye ayıp olsun ki. Gayet sağlıklı bir durum. Evli değilsen bu ihtiyacını bir şekilde gidermelisin değil mi?
evliyim ama cinsellikten zevk almıyorum bana görev gibi geliyo
Utanilicak bi durum yok çok normal bi durum canim
gerçekten normalmiyim evliyken hemde
Evliyken de olabilir, eşinizle cinselliği tam olarak yaşayamıyor
ve eksik kalıyorsanız, bu yola başvuruyor olabilirsiniz.
Böyleyse eşinizle halletmeniz gerek sorununuzu.
evli olupta mastürbasyon yapan nadirdir heralde ama ben nerden bulaştım bilmiyorum kesinlikle açık videolar fala izlemiyorum hatta tiksinirim öyle şeylerden ama bazı kız erkek ilişileini anlatan hikayeerden acayip hoşlanoyrum çok mu büyük yanlıştayım içim içimi yioyr
Canm evli bir insanin bu tarz seyleri harama yakin mekruh diye hatirliyorum sanki ama bu huyundan biran evvel uzaklasmalisin bence hic saglikli deil gelecekte esinle cinsel manada ciddi problemlere yol acarmis gibime geliyor....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
10.07.2014...
Bu konuyu açmak için üye oldunuz sanırım.
Bu konu fake bence.
neden fake olsun ki gerçekten kendimi sürekli aşağılarken dert edinip burayaa açıklıkla yazdım
haklısınız ama eşim bu yaptığımı bilmiyo bilmesinde istemiyorum
Yok bilmese de illaki problemler cikacak senin kendini tamamen esine odaklaman lazim ilk basta biz kadinlsr pasif kalabiliriz ama bu uzun surerse erkekte sorunlsr cikarir sende zaten sorunlar smdi boyleyken ileride dahada agirlasir karsilikli catismaya doner bence hemen birak canm iraden var sonucta allahin yasakladigini dusun euzu besmele cek seytani kov o anda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?