- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
Merhaba arkadaşlar yargılamadan eleştirmeden bana yardımcı olabilir misiniz? Aranızda benim gibi olan var mı bilmiyorum ya da psikolog arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim. Ben kendime sürekli zarar veriyorum şu şekilde vucüdümun her yerini yara yaptım, yapmaya devam ediyorum bu son bir bucuk yıldır böyle sabah akşam bu şekilde devam ediyor önce bacaklarım diz bölgem derin izler oluştu sonra pişman oldum bir sürü kremler aldım sürdüm falan tabikide tam geçmiş değiller tatilde biraz bronzlaştım biraz kapandı derken bu seferde bacaklarımın üst kısmı izler içinde sonra göğüs bölgem omuzlarım, yüzüm, popo, genital bölgesi her yerimde izler yaralar var yüzümü ellemeyi bir şekilde durduruyorum çok derin izler yok yüzümle oynamayınca vucüdüma sarıyorum. resmen kendime zarar veriyorum psikatriye gittim antidepresan kullanıyorum ama yine aynıyım elimden gelen herşeyi yapıyorum yinede olmuyor spora yazıldım vs... Doktora gitmeye bile utanıyorum artık bi kere normal bi muayene oldum doktor buraların ne oldu diye sordu ben yapıyorum psikolojik dedim bunu bi insan yapmış olamaz dedi. Lazer seansım var utancımdan ona bile gitmiyorum o kadar derin izler yapıyorum elimle. bunu nasıl yenebilirim benim gibi olan var mı aranızda?