Kendimden nefret ediyorum.Lütfen yardım edin.

bence hattını değiştir.sana ulaşamasın.sosyal hesaplarını kapat dondur.zaten evini falan bilmiyordur.sana ulaşamayınca konu kapanır gider.zaten kancayı başkasına takıp uğraşmaya başladımı sen aklına bile gelmezsin

Ablasıyla mı konuşsam diyorum acaba. Belki uyarırlar falan...Bi iyi oluyor bi kötü. Bana sonra gelip "Bana güvenmiyormusun, tabii ki paylaşmam" diyor. Şizofrenmidir nedir

Ablasıyla mı konuşsam diyorum acaba. Belki uyarırlar falan...Bi iyi oluyor bi kötü. Bana sonra gelip "Bana güvenmiyormusun, tabii ki paylaşmam" diyor. Şizofrenmidir nedir
Senin cevabına göre hareket ediyor, boyun eğersen iyi olacak, karşı çıkarsan tehditle seni yola getirmeye çalışacak.

Canım sakin geri doneyim falan deme. Bir kere isteyen 2.yide ister sakin dönme. Yayacagi varsa senle sevgiliykende yayar ruhun duymaz. Gözünü Korkut tehdit mesajlarını silme sakin. O isler öyle kolay olmaz sil numarasını engelle. BI dahada öyle fotolar atma kimseye

Ben avukatım yardımcı olabilirim. Oncelikle kendini uzme, daha kucucuksun. Hayat hatalarla doludur, onemli olan ders almak ki sen dersini almıssın bundan sonra sanaldan biriyle bu tarz munasebetlere girmeyecegine eminim. Savcılıga suc duyurusunda bulunmanı tavsiye ediyorum hatta prosedurle ilgili ozelden konusuruz, bulundugun sehirde tanıdık bir avukat arkadasımı da sana yonlendirebilirim istersen. Ailenin duymasından endise ediyorsan da telefonunu ver o sebegin, iki uc hukuki tehditle hizaya getiririm. İstersen sana bir sablon metin atarım, ona yollarsın. Avukat aile dostumuzla gorustım konuyu vs. diye, cezai yaptırımla ilgili birkac cumle kullanırsın. Ne yapalım yani fıstık?

Çok teşekkür ederim hepinize! İçime su döktünüz resmen. Tek başıma çözmeye çalıştım ilk..Başaramayınca geldim buraya ki iyiki gelmişim. Bir daha asla böyle bir hataya düşmem. Dersimi aldım gerçekten.

Yuzun cikmismiydi o resimler de ?

Birkaç sorum olacak,
1. 15 yaşını doldurdun mu? (Iliski devam ederken kaç yaşında idin, doğum yılın nedir?)
2. Kamera vs aracılığıyla herhangi bir şekilde cinsel davranışta bulundunuz mu karşılıklı, o ya da sen?

Şey hayır, tam suratım asla çıkmadı, burnuma kadar

O zaman hic korkma bile.
Sapsiz herif.
Seni kandirip seni cinsel olarak istismar edicek tekrar, foto yolaticak, kamerada birseyler yapicak filan akli sira.
Avukat hanimlarin yardimini al bence.

1999'doğumluyum.Geçen sene tanıştık.
Hiç bir şekilde kamerayla konuşma yapmadım, Kendisi benim aseksüel olduğumu düşünüordu zaten

Yüzün bile gözükmemiş fotoğraflarda. Sana hiçbir şey yapamaz, bence öyle kolay olmadığını anlatmalısın ona. Birine vs. aratabilirsin. Polisim demesine gerek yok abisiyim babasıyım dese ona ömrü boyunca yeter. Ve bu yaşlarda tanıştığın hiçkimseyle hayatının sonuna kadar kalmayacaksın birdaha dikkatli ol.

tehdit ettigi seyin cezasi 8 yildan basliyo bunu biliyomuymus sor bakalim.hapsi goze alabiliyosa yapsin ama herturlu yazismalarini silme sakin kanit olur eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…