canm karakoka gitse bile ararlar polis memurlari gecen kardeesime benzer bisey oldu adamin dumanini attirdilarŞikayet etmene bile gerek yok, tehdit et savcılığa vercem diye, inanmazsa bir erkeğe polismiş gibi arat, bak nasıl tutuşuyor, cezası var böyle şeylarin, kimi nereye tehdit ediyor, densiz
15 yaşındasınız şu başınıza getirdiğiniz işlere bakın kizlar biraz akılli olun.dersten başka ne işiniz olur sizin.sonra başınıza olmadık çoraplar örüyosunuz..yazık yaa senin 20 yaşını düşünemiyorum bile..sana ders olsun bu bir dahada böyle işlere bulaşmaLütfen yardım edin.
Şuanda 15 yaşındayım. Geçen sene sanaldan birisi ile çıkmaya başladım. Ama sanki gerçek gibiydi. Her zaman yanımda olduğunu hissederdim. Çok severdim onu, öl dese ölürdüm o derece. İlişkimiz artık bayağı ilerledi 10 ay falan. Benden resim istedi. *Nasıl resim istediğini anlamışsınızdır* Kör cahillik attım resmi. Beğenilmek hoşuma gitti tabii. Kandım bende, asla bırakmicak sandım. Bir kaç ay geçti bıraktı. Berbat bir şekilde ayrıldık. Tabii o ayrıldı. Ben ayrıldığımızda hala onu çok seviyordum.
Bir kaç ay oldu sonra tekrar, bana mesaj attı. bende unuttum tabii. Ama çok acı çektim. Çıkarken bile ağlamadan yatamıyorum o derece. Bana mesaj atmayınca da azmettim unuttum.
Şimdi geri dönmek istiyor ve ben istemiyorum. Beni o resimleri yaymakla tehdit ediyor. Eğer gerçekten yaparsa rezil olurum ve hayatım kayar. Salak bir çocukta değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme söylesem öldürür beni. Lütfen yardım edin.
Eleştirmeyim diyorum yapamıyorum..15 yaşında sanalda erkeklerle ne işin olur hiç mi sınıf arkadaşın yok senin biraz normalleşin ya...sinirlendim ...Lütfen yardım edin.
Şuanda 15 yaşındayım. Geçen sene sanaldan birisi ile çıkmaya başladım. Ama sanki gerçek gibiydi. Her zaman yanımda olduğunu hissederdim. Çok severdim onu, öl dese ölürdüm o derece. İlişkimiz artık bayağı ilerledi 10 ay falan. Benden resim istedi. *Nasıl resim istediğini anlamışsınızdır* Kör cahillik attım resmi. Beğenilmek hoşuma gitti tabii. Kandım bende, asla bırakmicak sandım. Bir kaç ay geçti bıraktı. Berbat bir şekilde ayrıldık. Tabii o ayrıldı. Ben ayrıldığımızda hala onu çok seviyordum.
Bir kaç ay oldu sonra tekrar, bana mesaj attı. bende unuttum tabii. Ama çok acı çektim. Çıkarken bile ağlamadan yatamıyorum o derece. Bana mesaj atmayınca da azmettim unuttum.
Şimdi geri dönmek istiyor ve ben istemiyorum. Beni o resimleri yaymakla tehdit ediyor. Eğer gerçekten yaparsa rezil olurum ve hayatım kayar. Salak bir çocukta değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme söylesem öldürür beni. Lütfen yardım edin.
Karakola giderse yardımcı olurlarda, işi resmiyete dökmek isterse ailesinin bilgisi dahilinde olmak zorunda.canm karakoka gitse bile ararlar polis memurlari gecen kardeesime benzer bisey oldu adamin dumanini attirdilar
6 sayfa mesaj var, 1 kişi çıkıp annene söyler, resimleri paylaşır demiş mi?Ben ailemin de ogrenmesinden korkuyorum. Zaten ailemle aram iyi degil. Annemle babam ayri. Annemde kaliyorum. Annemde cok sinirli bir insandir. Cekiniyorum sahsen biraz. :/
Oyle soyleme her Insan hata yapar ki bu daha cocuk.zaten ona fazlasiyla ders olmus belliki.konusahibi kardesim annene soyle ilk once sonra o aptala seni mahkemeye vericem de.baktin akillanmiyor savciliga dilekce ver onlar benzetsin erkek bEleştirmeyim diyorum yapamıyorum..15 yaşında sanalda erkeklerle ne işin olur hiç mi sınıf arkadaşın yok senin biraz normalleşin ya...sinirlendim ...
Kuzum benim senin yasinda yegenim var.her Insan hata yapabilir onemli olan tekrarlamamak.burada bir avukat arkadas bana ver telefonunu konusayim demis.ver istersen o halletsin.ailen duymadan konu kapanir.Ben ailemin de ogrenmesinden korkuyorum. Zaten ailemle aram iyi degil. Annemle babam ayri. Annemde kaliyorum. Annemde cok sinirli bir insandir. Cekiniyorum sahsen biraz. :/
Annen hiç araya katma bence. Buyutulecek bişey yok çünki iki resmi davalık hapishanelik laf etsen arkasına bakmadan topuklar zaten aklı yetmez salagin. Annene söyleyip de güvenini kaybetme benceBen ailemin de ogrenmesinden korkuyorum. Zaten ailemle aram iyi degil. Annemle babam ayri. Annemde kaliyorum. Annemde cok sinirli bir insandir. Cekiniyorum sahsen biraz. :/
Ben ailemin de ogrenmesinden korkuyorum. Zaten ailemle aram iyi degil. Annemle babam ayri. Annemde kaliyorum. Annemde cok sinirli bir insandir. Cekiniyorum sahsen biraz. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?