Kendimden nefret ediyorum.Lütfen yardım edin.

Bi kolyem vardı, sonsuzluk işareti olan. Hep onu takardım. Annemin hediyesi. Haliyle her türlü resimlerde de o kolye çıkıyor. Normal resimler de de öyle ayıbcıl resimlerde de. Birazda ondan korkum var. Abim falan görür diye. Şuanda o kolyeyi takmıyorum zaten. Saçtı baştı derken anlarmı diye korkuyorum.

Şikayet etmene bile gerek yok, tehdit et savcılığa vercem diye, inanmazsa bir erkeğe polismiş gibi arat, bak nasıl tutuşuyor, cezası var böyle şeylarin, kimi nereye tehdit ediyor, densiz
canm karakoka gitse bile ararlar polis memurlari gecen kardeesime benzer bisey oldu adamin dumanini attirdilar

Daha kötü şeyLer oLmaması için annenLe konuş kızsada yanında oLup sana yardım edicek en doğru kişi

15 yaşındasınız şu başınıza getirdiğiniz işlere bakın kizlar biraz akılli olun.dersten başka ne işiniz olur sizin.sonra başınıza olmadık çoraplar örüyosunuz..yazık yaa senin 20 yaşını düşünemiyorum bile..sana ders olsun bu bir dahada böyle işlere bulaşma

hicbirsey yapamaz suc bu yasal olarak diye biliyorum ben sanada bu ders olsun yavrucum daha 15 yasindasin ben 15 yasimda degil biriyle konusmak bebeklerimle oynuyordum yahu sen daha bi ez 10 sene buyu ondan sonra olur sevgilin acele etme hic birsey icin

tatlım keşke boyle olmasaydı ama bazen boyle kötü tecrübelerde oluyo sakın kendini heder etme böyle pislikler çok ortalıkta. swnde bundan sonra akıllı olur erkeklere güvenmemen gerektiğini anlarsn. ona karşı sakn taviz verme mesajlarını sakladığını ve onu boyle bi durumda savcışığa vereceğini söyle sapık muamelesi görmek istyosan yay de. yapamaz korkma merakta etme sadece bndan sonra doğru adımlar at annene aoylemk gbi

Boyle biriyle gorusmemeni oneririm. Engellemeyi gercekten istiyorsan ona de ki, avukat kuzenimle gorustum, butun mesajları okuttum. Bana cok kızdı ama sana daha cok kızdı. Burnundan fitil fitil getircekmis yaptıklarını. Tehdit ve santaj yasal bir suctur, sen benim resimlerimi yaymakla tehdit ettin. Bu bile hakkında ceza davası acılması icin yeterli. Ayrıca resit olmadıgım icin cezan daha da agırlasacak. O yuzden seni engelliyorum. Olur da resmimi paylasırsan bi yerde " Bir kimsenin dış görünümü üzerinde kişilik hakkı vardır. Resim ise bir kimsenin dış görünüşünü ve o kimsenin tanınmasını sağlayack biçimde yansıtan yüzey bir cisimdir. Bu nedenle kişinin dış görünümünü yansıtma, onu tanıtan resmi üzerinde kişilik hakkı bulunmaktadır. Kural olarak, kişinin rızası olmadan resminin yayınlanması hukuka aykırı olarak kabul edilmektedir (Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu m.86) "bu maddeyi oku. Eger boyle bi sey yaparsan izinsiz fotograflarımı yayınladıgın icin senden yuklu bir tazminat koparıcam de. Aklını basına alsın

Eleştirmeyim diyorum yapamıyorum..15 yaşında sanalda erkeklerle ne işin olur hiç mi sınıf arkadaşın yok senin biraz normalleşin ya...sinirlendim ...

Ne deseniz haklısınız gerçekten. Her türlü şeyi hakkediyorum. En başından böyle bir şey yapmamalıydım.

geçenlerde böyle bir habere denk geldim adam kızı tehdit edip neler yaptırmış.
hemen şikayet et isteklerine boyun eğme yoksa bundan besbeter olursun.

Henüz çocuksun. 15 yaşını doldurmamış olduğundan, mağduru olduğun suç nitelik degiştiriyor. Yetişkin olsan bile, şu durumda karşıdaki şantaj suçunu işliyor. Bu bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunabilir demek. Fotoğrafları başka birine gosterirse TCK'nın birden fazla maddesini ihlal etmiş olacağından hakkında daha ağır cezaya hukmolunur. 15 yaşından küçük olduğundan, çocukların cinsel istismarı kapsamında da degerlendirilebilir (ınternet üzerinden gorusmelerinizin icerigi cinsel davranış olarak yorumlanırsa, buna benzer kararlar var). Bu durumda ise 8 yıldan başlar. Korkma, derhal savcılığa git.

Ben ailemin de ogrenmesinden korkuyorum. Zaten ailemle aram iyi degil. Annemle babam ayri. Annemde kaliyorum. Annemde cok sinirli bir insandir. Cekiniyorum sahsen biraz. :/

Ben ailemin de ogrenmesinden korkuyorum. Zaten ailemle aram iyi degil. Annemle babam ayri. Annemde kaliyorum. Annemde cok sinirli bir insandir. Cekiniyorum sahsen biraz. :/
6 sayfa mesaj var, 1 kişi çıkıp annene söyler, resimleri paylaşır demiş mi?
Suç bu suç..
Nereye yapıyor

Eleştirmeyim diyorum yapamıyorum..15 yaşında sanalda erkeklerle ne işin olur hiç mi sınıf arkadaşın yok senin biraz normalleşin ya...sinirlendim ...
Oyle soyleme her Insan hata yapar ki bu daha cocuk.zaten ona fazlasiyla ders olmus belliki.konusahibi kardesim annene soyle ilk once sonra o aptala seni mahkemeye vericem de.baktin akillanmiyor savciliga dilekce ver onlar benzetsin erkek b
Kuzum benim senin yasinda yegenim var.her Insan hata yapabilir onemli olan tekrarlamamak.burada bir avukat arkadas bana ver telefonunu konusayim demis.ver istersen o halletsin.ailen duymadan konu kapanir.

Annen hiç araya katma bence. Buyutulecek bişey yok çünki iki resmi davalık hapishanelik laf etsen arkasına bakmadan topuklar zaten aklı yetmez salagin. Annene söyleyip de güvenini kaybetme bence

annenden korkuna bu adama inanırsan bu adam sana dağa neler yaptırır

utancından aynaya bile bakamaz hale gelirsin

yaşın küçük daha fazla hatalar yapmaman için elinde bir şans var sakın

inanma bu şantajcıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…