Kendimden nefret ediyorum

Affetmek Allah a mahsustur.Allah, içte ve dışta her an hepimizi tamama erdirmekle meşguldur. Tek tek herbirimiz tamamlanmamış sanat eseriyiz.Yaşadığımız her hadise,atlattığımız her badire eksiklerimizi gidermek için tasarlanmıştır.Rab noksanlarımızla ayrı ayrı uğraşır çünkü beşeriyet denen eser,kusursuzluğu hedefler.ınşallah bundan sonraki yaşantınızda geçmişde yaptığınız hatalardan aldığınız dersle düzgün doğru sağlıklı bir yaşam sürersiniz.

bende sindiremezdim..ilişkiniz sürse bile çocugun kafasında hep yaptıkların olacak bunu unutmayacak...
peki nasıl sürdürmeyi düşünüyorsun?

Ben sizi bu kadar ağır eleştirmiycem. Hatalar insanlar içindir. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Hepimiz farklı olaylarla sınanırız. Sizin hatanız aynen size yapıldığı gibi başkasından intikam alma duygusuyla hareket etmek olmuş. Ama olan olmuş... Ve siz geç de olsa hatanızı anlamışsınız. Ve en önemlisi hatanızdan dönmüşsünüz. Sizin yerinizde başkası olsa belki gerçekleri itiraf bile etmeyecek, üstünü kapatacaktı. Ama siz bunu yaptınız. Ve bence bu güzel bir hareket.

Şimdi ne olur? İlişki devam ederse uzun zaman sorunlrınız ve güven problemleriniz olacak. Ama emin olun gerçekten dürüst ve şeffaf olursanız atlatabileceğinizi düşünüyorum. Son 1,5 yıldır bu yolda ilerliyormuşsunuz zaten. Sizi tek kurtaracak şey sevgidir. Eğer sevgisi öfkesinden fazlaysa çok sancılı bir dönem sonra sizi affedecektir.

Allah yardımcınız olsun.

affetse ne olcacakki hadi elendiniz bile ne olacak unutacakmı başına kakmıcakmı bu yaşadıklarını ...sen ona yapıtıgın kendi tabirince adilikleri belki dürüst olmak için söyledin ama dürüst olmak için yanlış zamanlama güzelim önce dürüst olsaydın hiç bu konuma düşmezdin ..intikam mintikam aldım demişşin geç güzelim onları geç yaptıgın yanlışa kılıf uydurmaya kalkma neyin intihamını kimden alıyosun hayat senin namus senin edep senin sen intikam alırken bunlar başkasından eksilmedi ..
senin yerinde olsam o adam beni affetse bile ben bırakırdım ...gerçek dürüstlük budur bence . hakında hayırlısı losun ......

sizin için gerçekten üzüldüm.

ben kullanılmaktan bıktığım için artık kullanan ben olmak istedim ve 2,5 sene aldattım diyorsunuz. size kötü bir haberim var, üzgünüm kullanıyorum sandığınız ilişkilerde kullanılan siz olmuşsunuz. size değer veren, seven, saygı duyan bir adama bunları yapmışsınız ve sizi affetmesini bekliyorsunuz. kendinizi onun yerine koyun, siz affeder miydiniz? kendi ağzınızla söylemişsiniz kullanılmaktan bıktığım için kullandım demişsiniz ve aynısını sizi seven adama yapmışsınız. affeder miydiniz demiştim, siz affetmezdiniz zaten bu satır aralarınızda saklı bir cevap.. bu durumda onun da sizi affetmesini bekleyemezsiniz. aşk herşeyi affetmez, sadece unutmuş gibi görünür. affetmiş görünür belki ama her fırsatta olanları yüzünüze vurur, sizi aşağılar ve belki de intikam için aynı sizin yaptıklarınızı o da size yapar. e ne olur sonunda yine kullanılmaktan bıktım dediğiniz o ilişkilerden birine dönüşüverir ilişkiniz.

bence daha fazla uzatmadan çıkıp gidin hayatından. yeni türkünün bir şarkısı vardır, sözleri aşkın gerçeklerini anlatır. "onca yaraların ardından yeni bir aşk yaratamazsın, yeni bir aşk yaratamazsın..."

dilerim herşeyden önce siz kendinizi affedebilirsiniz ve bundan sonra böyle hatalara düşmezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deli saçması gibi bi konu olmş. ben böyle bi olayın yaşanmışlığına inanmıyorum. hiç bir erkek yoktur ki aldatıldığını bile bile bi ilişkiye devam etsin.
arkadaşa fazlaca sallamış. yani dam üstünde saksağan vur beline kazmayı olmuş

yani ben okurken o pişmanlıgı hissttim ...arkadaşım devam eden bi ilişki yok zaten arkadaşı daha tam olarak affetmemiş sevgilisi ...

Karşınızdaki kişi için çok üzüldümm hem de çok.
ınsanlar gerçekten bu kadar uzun sürede tanınmaz mı? Yani elbette evlilikte bile adamların binbir türlü huyu suyu çıkıyor veya huy değiştiriyorlar. Ama esas karakter neyse odur. O kadar yılda size karşı olan duygularını nasıl tahlil edemediniz? Ve o intikamları alırken ruhunuz nasıl dingin kalabildi?
ıtiraf etmeniz güzel bir davranış, gerçekten... Ama ilişkiniz eskisi gibi OLAMAZ.... Çok darbe aldınız ikiniz de... Yüzüne her baktığında, her öpüştüğünüzde....Sancılı dönem demişsiniz ama kangren iyileşemez ki....

Hayir arkadasim Allahtan büyük hic kimse yoktur!!

Günahlariniz kaf dagi kadarda olsa samimi bir yürek ile töbe edin Allaha (C.C.) kullarini bir Annenin evladina olan sevgisinden 10 kat daha fazla sever sizi aff eder diye söylemis Efendimiz (S.A.V.)

Önemli olan niyetir her zaman....Sen yanlislarini anlamissin ve pisman olmussun....tüm acik yürekliliginle bunu sevdigin insana itiraf etmissin....her insan böyle cesur bir yürek tasimaz....pismanim hata ettim demek her yigidin harci degildir güzelim...

Simdi senin yapacagin birsey yok, ....gerisi sevdigin insana kalmis...bunu kaldirabilirmi kaldiramazmi bilemem tabiki.....Umarim sizin icin hayirlisi neyse o olur.....:Saruboceq:

ya ben bitek bu forum için söylemiyorum da
memlekette ne kadar doğru insan varmış
ne kadar hatasız kul varmış

vay be!!!

ha bu arada arkadaşım benim sana tavsiyem
sahip çık
hatana da sahip çık
sevdiğin adama da sahip çık

beşer şaşar demişler

umarım sevdiğin adam seni affeder ve bu hatayı bir daha yüzüne vurmaz
umarım...

yaşadığımız coğrafyada bu biraz zor olsa dahi
bu sıkıntıları atlatırsınız umarım.

insanlar yaşadıklarıyla büyürmüş.
bir daha aklınızın kötüye kaymamasını dilerim.

arkadaşıma kelimesi kelimesine katılıyor, imzamı da atıyorum...

canım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim ama bu ilişki devam etsede o sana hep temkinle yaklaşcaktır artık buda senin için hiç iyi olmaz bence artık sana karsı guveni yıkılmıştır en küçük kıvılcımlarda hemen alev alırsınız..yinede hayırlısı diyelimm

tamam kendinden nefret et..ama zaten bunları sevgiline söylemişsin
SANA HELAL OLSUN
nedenmi? öyle kocalar varki gözünle görürsün başka kadınla beraberliğini pişmiş kelle gibi çıkıp karşına inkar ederler..sen yanlış görümüşsün derler.birde üstüne paranoyak ilan ederler.sende vicdan varmış insanlık varmış ki bir çok erkekten daha erkekçe davranıp çıkıp karşısına söylemişsin..
ne yap biliyormusun acı çekeceksin ama onun hayatına binlerce kez acı çekmemek için bir daha girme ..tamam yanlış yapmışsın düzelmişsin hatalarını görmüşsün ama bu sefer sevgilin sana acı verecektir ve uyusan wc de olsan tel'in içerde olup açamasan şüphe duyacaktır..birdaha böyle birşeyi kimseye yapma her zaman sana yapılsada Allaha bırak o herşeyin üstesinden gelir..intikam alma kendini rezil edersin ...bundan sonraki hayatını sakin geçir..artık sizin ilişkiniz asla eskisi gibi olmayacaktır çünkü...

Konu sahibi yaptığı hataların,yanlışların bilincine geç varmış ama varmış ve bu bilinçle hayatını düzgün doğru bir şekilde devam ettirmeye çalışıyor.
Zaten bunun bilincinde olmasa,geçmiş hatalarını çok sevdiği sevgilisini kaybetmek pahasına bile dürüstçe açıklamazdı.
Ama yine aynı grup toplanmış ve konu sahibi yine yerden yere vurulmuş.Hatta bunla yetinilmemiş dini inançları bile sorgulanmış.Ellerinde ip olsa asacaklar.
Burayı mahkeme sanıp konu sahibini davalı sanmakta ayrı bir komedi zaten birde 'bana bunu kabul ettirremezsin inandıramazsın' gibi yorumlar yapılıyor.Sadece sorun paylaşılan bir yerde size kim neden birşeyleri inandırmak zorunda hissediyorsunuz.
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.Erkeklerin birçok şeyini hatasını yanlışını affeden kadınlar hemcinslerine geldimi aslan kesiliyorlar.
Ve bir çok konuda olduğu gibi,konunun özü haricinde kelimelere takılıp ordan vurulmaya çalışılıyor.Bu nedenlede konudan çok yorumlar tavan yapıyor.

Konu sahibi arkadaşım,hiçbir şey emeksiz savaş vermeden kazanılmaz.Evet hatalar yapmışsınız ama devam etmemişsiniz düzelmek,düzeltmek adına şuan bedeller ödüyor yada ödücek olabilirsiniz.Ama insanın kendi hatalarını yanlışlarını görmesi çok zordur bunu fark edip doğru yolu seçip ilerlemenizin bile anlamı büyüktür.Yıkıcı değil yapıcı eleştirileri baz alırsanız sizin için çok daha iyi olucaktır.Umarım sevdiğiniz insanla sorunlarınızı çözersiniz.

erkeklere ceza veriyim derken bilmeden en büyük cezayı kendine hazırlamıssın insan bazen öfkelerinin kurbanı olabiliyo işde seninkide öyle olmus ama birinin sana yaptığı hatayı başkasına ödetmekde ne kadar adil orasıda tartışılır..sen şuan vicdanınla baş başasın bundan daha kötüsüde olamaz bence hem bu olaydan sonra ilişkide nekadar sağlıklı ilerleyebilirki sonuçda yaşanmış bıse nekadar unutulabılır aranız düzelse bile en ufak bişeyde patlak vericek bu durum birbirinize saygınızı dahada yitirmeden ki kaldıysa bu oyuna son verin bence

iyi cocuk farklı tepki vermemiş yinede.. ben olsam affetmem sen baskalrının sana yaptıgını sana hicbirsey yapmamaıs bir insandan cıkartıyorsun en basta yanlısı burda yapmıssın ve eski yasadıkların icinde kimse uzulmez bu olaydan oturu.. umarım hayatının geri kalanında aynı hatayı yapmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…