Pismanlik affedilmek icin yeterli mi peki?!
Anlatsa mesela su olur: ayrilik!
Anlatmasa: saf saf enayi enayi hala onunla birlikte olunur!
Demekki cok sey oluyor mus...
Bakalım arkadaşın sevgilisi bu kadar dürüst mü? Tabi ki anlatmamalıydı bence yaaa geçmiş geçmiştirrr kimseyi geçmişte yaptıklarıylaa yargılayamayız. Önemli olan şu andır bu kız şuan pişmansa öncesinin kesinlikle bi önemi yokturyerimseniben
Bakalım arkadaşın sevgilisi bu kadar dürüst mü? Tabi ki anlatmamalıydı bence yaaa geçmiş geçmiştirrr kimseyi geçmişte yaptıklarıylaa yargılayamayız. Önemli olan şu andır bu kız şuan pişmansa öncesinin kesinlikle bi önemi yokturyerimseniben
Kullanmak...
Ne kadar iğrenç bir laf...
Yakıştırdınız mı bari kendinize.
Bir de bunu utanmadan söylediniz yüzüne öyle mi?
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN BİRŞEYİ BAŞKASINA DA YAPMA derler.
Siz şimdi kmden intikam aldınız, sizi kullananlardan mı aldınız.
Eden bulur. Bence affetmez. Affetmesin de. Yaızk ya yazık.
siz onu aldatın o size hakaret etsin, ohhh ilişkiye bak.
adını sorarsan da çok seviyoruz...
eee ne demişler;
dün yediğin hurmalar gelir totonu tırmalar.
Ben sizi bu kadar ağır eleştirmiycem. Hatalar insanlar içindir. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Hepimiz farklı olaylarla sınanırız. Sizin hatanız aynen size yapıldığı gibi başkasından intikam alma duygusuyla hareket etmek olmuş. Ama olan olmuş... Ve siz geç de olsa hatanızı anlamışsınız. Ve en önemlisi hatanızdan dönmüşsünüz. Sizin yerinizde başkası olsa belki gerçekleri itiraf bile etmeyecek, üstünü kapatacaktı. Ama siz bunu yaptınız. Ve bence bu güzel bir hareket.
Şimdi ne olur? İlişki devam ederse uzun zaman sorunlrınız ve güven problemleriniz olacak. Ama emin olun gerçekten dürüst ve şeffaf olursanız atlatabileceğinizi düşünüyorum. Son 1,5 yıldır bu yolda ilerliyormuşsunuz zaten. Sizi tek kurtaracak şey sevgidir. Eğer sevgisi öfkesinden fazlaysa çok sancılı bir dönem sonra sizi affedecektir.
Allah yardımcınız olsun.
senı affetmesin bence. Niye biliyomusun??? çünki sen herşeyi kirletmişsin... aradan yıllar geçsede o sana dönüp "ya sen bana bunuda yamıştın diyecek" .. Mutlaka yapacak bunu adım gıbı emınım. Çünki erekeklerin huyun benzer bırbırıne. Kadın unutur ama erkek aslaaaa unutmaz... Hakkında hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?