İnşallah bende almam ama hiç sanmıyorum çünkü çok yedim çokSephoraalman st: 39986551 .!.:Yıllardır böyle beslenirim ben. Hafta içi çok dikkat ederim, kalori hesaplarım, tatlı yemem, alkol almam. Ama cuma akşamı oldumu koyveririm her şeyi taaa pazartesi sabahına kadar. Hiç kilo problemim olmadı şimdiye kadar. Eskiden sporcuydum, şimdi ağır antrenmanları bırakmanın etkisiyle biraz gevşemiş bulunmaktayım. Ama yine de kilom oynamıyor hiç. Bence güzel bir beslenme şekli.
İlk başlardan beri bunu yapyorum kendimi bi öğünde ödüllendiriyorum ama bugün yedim yedim yedim kalktım spor yaptım bol su içtim sonra gene yedim yedim yedimBuna yoksunluk krizi diyoruz, uzun sureli diyetlerde kacinilmaz maalesef. O yuzden kendinize bir gun belirleyin o gun 1 ogun (ama sadece 1 ogun asla gun degil) neye ozlem duyuyorsaniz onlari yiyin. Ertesi gun bol su ve normalden fazla sporla telafi edin. Yoksa kacamaklarin sonu gelmiyor. Kacamak yerine odul ogunu yaparsaniz kontrolu kaybetmezsiniz.
Asıl korkum o yaKiz almazsin bir gunde, ama bu yaptiginin bir on gun tekrari olmasin.
Evet biliyorumHiç olmamış bu
Evet biliyorum
Bugün 6 litre su içtimBu son oldum yarın 30 dakika yürüyüş yap :) Böyle şeyler yaptığında kendini cezalandır
Canım böbreklerine yazıkBugün 6 litre su içtim
Ne biliyim of moralim çok bozukBukremmoralin 39987065 .!.:Canım böbreklerine yazık
3 litreyi sakın geçme
Naptin ya! Su zehirlenmesi diye bisey duymadin mi hic, Allah korusun!Bugün 6 litre su içtim
Gerçekten mi?Naptin ya! Su zehirlenmesi diye bisey duymadin mi hic, Allah korusun!
Tabi, bak arastir nette. Allah korusun olen bile oluyor.Gerçekten mi?
Böbrek patlaması olceeek birazdan of of yani 3 ay binbir azimle,hırsla diyet yapan rabia Gitti aptal bi rabia geldi öldürcem o rabia yı gebertcemTabi, bak arastir nette. Allah korusun olen bile oluyor.
Canim bi sakin ol ya. Baksana 13 kilo vermek buyuk basari, herkesin yapabilecegi birsey degil. Arada bir o kadarcik bunalim, isyan olur. Bu kadar cok yuklenme kendine. Al battaniyeni. Uzan keyfine bak. Yarin yeniden duzene girersin insallah.Böbrek patlaması olceeek birazdan of of yani 3 ay binbir azimle,hırsla diyet yapan rabia Gitti aptal bi rabia geldi öldürcem o rabia yı gebertcem
Öyle mi diyorsun ay hadi inşallahCanim bi sakin ol ya. Baksana 13 kilo vermek buyuk basari, herkesin yapabilecegi birsey degil. Arada bir o kadarcik bunalim, isyan olur. Bu kadar cok yuklenme kendine. Al battaniyeni. Uzan keyfine bak. Yarin yeniden duzene girersin insallah.
Offf offf bndeeeeeeeeBende az önce 5 dilim mozaik pasta yedim yerken ne güzel mutluydumşimdi acı çekiyorum bu gece ceza olarak 2 saat koşucam nefret ediyorum bende
Tabi oyle :) yarin normal yemen gerekeni ye, canin ekstra bisey isteyecek olursa bitkisel cayini icersin, hem oyaliyor kafani, hem o acligi bastiriyor. Tarcinli caylar tatli istahini da bastirir mesela. Arada elma yersin yine tatli niyetine. Uzme canini. Moralini saglam tutki, kendini koyuverme bidaha boyle.Öyle mi diyorsun ay hadi inşallah
Sağol biraz kendime güvenim geldiTabi oyle :) yarin normal yemen gerekeni ye, canin ekstra bisey isteyecek olursa bitkisel cayini icersin, hem oyaliyor kafani, hem o acligi bastiriyor. Tarcinli caylar tatli istahini da bastirir mesela. Arada elma yersin yine tatli niyetine. Uzme canini. Moralini saglam tutki, kendini koyuverme bidaha boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?