Kendimden nefret ediyorum

ealbsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
38
11
1
arkadaşlar merhaba,çok kötü bi insanım kendimi büyük bir tehlike olarak görüyorum gerçekten en iyi arkadaşım için bile bazen fesat şeyler düşünüyorum onun olmasın benim olsun diye annemle sürekli kavga ediyorum sevgilim izin vermediği için gizli şeyler yapıyorum ama ihanet etmiyorum tabiiki ama bunlar diğer yaptıklarımın yanında basit kalır doktora gitmeye bile utanıyorum gerçekten çok huzursuzum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum çok kötü hissediyorum kocaman bir pislik gibiyim

Bu aralar hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var sanırım ve bunu kendine mal etmeye çalışıyorsun ... Neden kötü biriymişsin bu sorunun cvbını aradın mı kendinde benim yazdıklarından çıkardığım biraz dik kafalısın sewgilini de kırmak istemiyorsun ve kawga çıkmasın diye tamam deyip bildiğini okuyorsun konuş onunla kısıtlamasına izin verme feminist takıl

Kıskançlığa gelince bakma kimse itiraf edemez ama herkes en yakın dostlar arkadaşlar kardeşler bile birbirini kıskanır hep iyi olmak ister yanındakine göre sadece itiraf edemez

Kendin ile bkadar uğraşma bence

bu aralar değilde kendimi bildim bileli böyleyim neden kötüyüm diye çok düşünüyorum ama yanıt bulamıyorum sevgilim aşırı kıskanç mecbur kalmadıkça evden çıkmamı bile istemez kimse bilmesin görmesin sesimi duymasın istiyor bende kız kıza oturacağımızda falan anca çıkıyorum ya ondan zorla izin alarak ya da gizlice asla ihanet yok ama onun bana karşı güveni yok yaptıklarım yüzünden bu da benim iyi olma isteğimi kırıyo o kadar ki iyi olmak istiyorum dememe bile inanmıyor arkadaşlarıma gelince yani sadece kıskançlık değil kendi kendime uyuşuk diyorum soru çözemediğinde salak diyorum istediğini alabilmesine istediği yere gidebilmesine sinir oluyorum bayağı takıntılı bir biçimde ona bişey olduğunda ilgilenmek bile gelmiyo içimden herkes bana iyi olsun ama ben kimseyle uğraşmıyım diye saçma sapan isteklerim var

ben de pek iyi bir insan değilim ama kendimden nefret etmiyorum. kişilik, karakter meselesi, değişemezsin. kendini olduğun gibi kabullen.

Kendini farket değiştiremiyorsa kalpten kendini kabul et şefkat duy bak nasıl degisiyo...

En azından bunun farkındasın... Belki çevrene ve kendine öfke duyduğun içindir bilmiyorum. Seni teselli etmek için söylemiyorum ama bir çoğumuzda aynı bahsettiğin gibi kötü olma potansiyeli var. Burda önemli olan iyi olmayı seçmek. Ben senin aksine iyi biri olduğumu düşünüyorum herkes mutlu olsun isterim. Kimsenin hayatında gözüm yok. Kin de tutamam. Ama biri bana kötülük ederse kendimi de ezdirmem. Kendini ve başkalarını sevmekle ilgili sana Eric fromm un sevme sanatı kitabını öneririm.

en kısa zamanda okumaya çalışacağım,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…