dogal olarakta
ilgiside
kendide
hukuki olarak bilemiyorum .yarın görücez bakalım .müdür bey de beni haklı buluyor ,gitsin konuşsun dedi meble bişey olmaz dedi.yarın onlada yine konuşucaz.veli de sabahtan okulda olucak.ben yüzleştirmek istedim yarın gelin konuşalım dedim.çünkü diğer hocalar bi sıkıntı yok demiş tek yüzleşelim bakalım diye düşündüm.Mevzuatınızda bu konu hakkında bi madde var mı? Yani sınıftan atma hakkına sahip misiniz? Durum olarak size hak veriyorum ama tereddüt ettiğim şey hukuki yönü?burdan üstünüze gelebilirler mi?
TÜRKÇE DEĞİL MERAK ETMEYİNçocuğun sınıftan atınca ne oluyor? kapı önünde mi bekliyor? yani bu işin prosedürü bu mu? başka bi şekilde halletmeniz lazım. 10 kişi şımarıyosa onunu da sınıftan mı atıcaksınız?
bir de ne öğretmenisiniz, merak ettim.
aynen öyle .devir değişmişValla öğretmen bizi dersten attiğinda bizden şikayetçi olduğunda biz bi de velimizden firça yerdik bu ne böyle..
bilemicem ama bana kalırsa şımarıklığından.çünkü yapma denilen yapılmaz helede karşısındaki öğretmeniyseCocukta dikkat eksikligi vb bir sey varmis gibi geldi bana. Ailesine soyleseniz?
diğer hocalar öyle demiyor diyen çocuğun annesi .müdür değil.tabi hiçbirşey belli olmaz insanların hiçbirine güven olmaz herkes parasını almanın derdinde bence.kimsenin başka birşey umrunda değil.geçiştirmelik uğraşmamalık konuşuyolarmüdür diğer hocalar öyle demiyo da demişti ama sizi satışa getirmesin sonra dikkat edin
TÜRKÇE DEĞİL MERAK ETMEYİN
hukuki olarak bilemiyorum .yarın görücez bakalım .müdür bey de beni haklı buluyor ,gitsin konuşsun dedi meble bişey olmaz dedi.yarın onlada yine konuşucaz.veli de sabahtan okulda olucak.ben yüzleştirmek istedim yarın gelin konuşalım dedim.çünkü diğer hocalar bi sıkıntı yok demiş tek yüzleşelim bakalım diye düşündüm.
teşekkür ediyorumben sizin yerinizde olsam bu problemi ilk önce o sınıfın öğretmeniyle konuşur, rehberliğe ve aileye bildirirdim sonra durumu. ama olmuş artık olan. korkmayın. şiddet yok, aşağılama yok. gelip sizi dövecek değil. ayrıca siz çocuğun durumunu tek tek anlatın veliye, diğer öğretmenler de ufak ufak size destek çıkmaya başlarlar. zaten müdür de sizi haklı buluyorsa tamam. ben stajyerken çok çok yaramaz ve şımarık bir öğrenciye minicik bir ceza vermek zorunda kalmıştım ki gerçekten sabırlı bir insanım ben. öğrencilere de çok iyi oldum her zaman, hocam da gördü bunları. veli ertesi gün gelmiş beni arıyor kapıda, stajyer nasıl ceza verirmiş diye... hocam bunu görünce fişek gibi yanıma gelip beni savunmuştu. kadın da morarıp susup gitmişti. onu hatırladım. taviz vermeyin, çocukta problem var. bu davranışıyla çocuğa veli de kötü etki ediyor. en iyi savunma saldırıdır derler ya hani, sizin yerinizde olsam veli olarak muhtemel eksikliklerini yüzüne çarpardım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?