kendimden nefret ediyorum:(

Cok iyi hatirliyorum dersteyiz herkes kendi halinde. Durduk yere ogretmen dediki bana Lamiha kalk bi dolasta gel. Saka yapiyo sandim yapmiyomus cikartti beni ne ugradigima sasirdim. Keske ailem sikayet etseymis cok ezildim ah

Sizin durumunuzda hukuki acisini yazanlar olmus onu ben bilmiyorum. Tuhaf olan kizin ayakta gezinmesi. Normal gelmedi bana..

Cocugu dersten atacaginiza ,rehberlik servisine yonlendirip ,
Velisini cagirtsaydiniz ,
Yapici bir konusma yapip ,cocugun gelecegi ile ilgili bir konusma yapsaniz bunlar olmazdi ,
Sorunu cozmeye calisin,gecistirmeye degil

Size hak veriyorum aslında bazen tahammül sınırlarını zorluyor öğrenciler fakat sıkıntılı olan konu şu ki öğrenci dersten atılmaz. Çocuk sınıftan dışarıya çıktığında başına herşey gelebilir ve sorumlusu siz olursunuz. Siz veliyle konusup sıkıntılarınızı anlatın çokta alttan almayın ustunuze gelmesinler ama veliyi de ikna etmeye çalışın Allah kolaylık versin.

Ayrıca şikayet ederlerse de etsinler milli eğitime ne olabilir ki en fazla hocam dikkat et derler. Dayak yok hakaret yok sadece çocuğu dışarı cikarmasaydiniz daha iyi olurdu ama çokta önemli değil veliler bu milli egtme şikayet işini fazla ciddiye alıyorlar galiba.

Surda onu yapmasaydin yasak, bunu yapmasaydin keske, sunu etmek sana ne kazandirdi bilmem ne diyenlerin kac tanesi ogretmen, kac tanesi saatlerce 30-40 kisilik siniflarda birseyler ogretmwye calisiyor. ben de buna takildim :)

Mudur benimle konustu ogrenciye dayak atsan bundan daha iyiydi bile dedi.nasil bir mantiktir anlamadim dayak yaa bu .mudur yardimcisi gozumun onunde ogrenciyi azarlayarak oldururum seni diyebiliyor birsey olmuyor .ama bana disari atmak yasak deniyor.kadrolu da zaman zaman cikartiyor bisey denmiyor.ucretlinin hicbirseye hakki yok

çocuk şımarık olabilir arkadaşlarının ders dinlemesini etkşleyecek derecede sınıf düzenini bozduğu için siz haklısınız ve veli de size çemkirerek değil bir çözüm yolu bulma amacıyla yaklaşımda bulunmalıydı .Benimde 3. sınıfta bir oğlum var ama öğretmeni benimde oğlumu sınıftan atsa emin olun bende soluğu okulda alırdım tabi hem sizinle hem rehberlik servisiyle görüşürdüm.Ayrıca çocuğun yaptığı olumsuz bir davranışta öğretmende çocuğu kazanmak yerine okuldan soğutacak hareketelerde bulunuyorsa aldığı pedagoji eğitimini uygulayamıyorsa orada öğretmeninde vebali vardır .Bende 2 sene ücretli öğretmenlik yaptım gerçekten çok zor bir meslek .İnsanla uğraşmak çok zor kesinlikle çocuk sevgisinin insan sevgisinin çok yüksek olması lazım bu meslekte çalışanların

Hayır hocam kadroluyla ucretliyle bir alakası yok öğrenciyi sınıftan çıkarma hakkimoz yok sınıfta çok zor olsa da kontrol altında tutmak zorundayız maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…