Size hak veriyorum aslında bazen tahammül sınırlarını zorluyor öğrenciler fakat sıkıntılı olan konu şu ki öğrenci dersten atılmaz. Çocuk sınıftan dışarıya çıktığında başına herşey gelebilir ve sorumlusu siz olursunuz. Siz veliyle konusup sıkıntılarınızı anlatın çokta alttan almayın ustunuze gelmesinler ama veliyi de ikna etmeye çalışın Allah kolaylık versin.Bugun ucretli ogretmenlik yaptigim okuldan bi cocugun velisi aradi , birsuru saydirdi sen benim cocugumu nasil dersten atarsin da yok seni milli egitime sikayet edicem de bilmem neyde.
Olan su arkadaslar , bu kadinin kizi 5.sinif ve cok haylaz.derste ders dinlemek disinda akliniza gelen herseyle mesgul oluyor.siralarin arasinda geziyo sanki sinifta hoca yokmus gibi.kendi kendine sesli sesli sarki soyluyo.dogal olarakta siniftaki arkadslarinini ilgiside ona kayiyor.ben ders anlatiyo oluyorum arkadslarinin yuzu ona dönük .konusturuyo milleti.kendide yazmiyor dersimde hic.binde bi kac derste attim disari cunku lafta anlamiyor yapma denileni inadina yapiyor.
Annesinin bugun beni aramasi uzerine bende durumu mudure bildirmek icin aradim.boyle boyle diye anlattim herseyi.kadin diger hocalar sikayetci degil bi siz boyle olumsuz konusuyosunuz diyor.oysa ogretmenler odasinda herkes lafini ediyo.ama veli demkki poh pohlaniyo issiz kalma korkusuyla.bilemicem artik orasini
Yarin kadin okula gelecek buyuk ihtimal ne yapicsm ben bi akil verir misiniz .daha atanmadan boyle seylere maruz kaldim resmen meslekten sogudum bide ogretmenlik ayaklar altinda resmen.en ust veliler olmus
Mudur benimle konustu ogrenciye dayak atsan bundan daha iyiydi bile dedi.nasil bir mantiktir anlamadim dayak yaa bu .mudur yardimcisi gozumun onunde ogrenciyi azarlayarak oldururum seni diyebiliyor birsey olmuyor .ama bana disari atmak yasak deniyor.kadrolu da zaman zaman cikartiyor bisey denmiyor.ucretlinin hicbirseye hakki yokAyrıca şikayet ederlerse de etsinler milli eğitime ne olabilir ki en fazla hocam dikkat et derler. Dayak yok hakaret yok sadece çocuğu dışarı cikarmasaydiniz daha iyi olurdu ama çokta önemli değil veliler bu milli egtme şikayet işini fazla ciddiye alıyorlar galiba.
Hayır hocam kadroluyla ucretliyle bir alakası yok öğrenciyi sınıftan çıkarma hakkimoz yok sınıfta çok zor olsa da kontrol altında tutmak zorundayız maalesef.Mudur benimle konustu ogrenciye dayak atsan bundan daha iyiydi bile dedi.nasil bir mantiktir anlamadim dayak yaa bu .mudur yardimcisi gozumun onunde ogrenciyi azarlayarak oldururum seni diyebiliyor birsey olmuyor .ama bana disari atmak yasak deniyor.kadrolu da zaman zaman cikartiyor bisey denmiyor.ucretlinin hicbirseye hakki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?