Yaaa 25 yaşındayım ama 40 50 yaşındaki kadınlardan bile daha deforme vücudum çatlaklarım var çok kötü, Fazlalıklarım var , Selülit desen almış başını gidiyor, Bacaklar bıldır bıldır sallanıyor yaaaa... Oda yetmiyor bide üstüne vitiligo denilen rahatsızlığım var yani vücudumun bazı bölgelerinde beyaz lekeler var :2::2::2:
Elbise giyemiyorum çatlaklarım yüzünden çok özeniyorum şort elbise giyenlere :I
Nasıl ben aşıcam bunları aynaya baktığım zaman mutlu olmak istiyorum kendimi beğenmek istiyorum
Bence nefret ediyorum diyene kadar hemen birseyler yapmaya baslamalisin. Spor mesela vucudun sikilasir,sallanmaz masajla birlikte selulit de kalmaz.Ben 27 yasindayim 1 70 boyundayim 66 kiloyum. Ama Turkiye de gordugun zayif manken gibi cok ince kizlarda gordugum kadar selulit bende yok. Maalesef Turkiyede boyle bir yanilgi var zayif bayan demek guzel vucutlu bayan demek. 3 yildir duzenli spor yapiyorum ve sikiyim ust bacaklarim ve karnimdaki kaslardan cok memnunum. Bacaklarim vucudum surekli dans ettigim icinde cok fit, ayrica spor salonuna gidiyorum, tae-bo ve zumba yapiyorum ayrica pole dance.
Surekli degisik sporlar yap hem vucudun alismamis olur hemde bayginlik gecirmezsin.Oncelikle karar vermelisin ne istiyorum nasil vucut istiyorum ? Ona gore diyetini degistir , vitamin al protein shake i yapmayi ogren ... sonra spor yap yeni yeni cikan kaslarini gordukce sikilastikca kendini cok seveceksin.
Catlaklar icin bronzlascaksin o zaman goze batmayacaklar veya vucut makyaji kullanicaksin. Yani o zaman goze batmiyorlar. Herseyin caresi var uzulme yeterki karar ver ben boyle vucut istiyorum de calismalara basla. Yan yatmakla fit vucut olmuyor maalesef ...
Vitamin ve protein shake takviyesi nasıl yapabilirim bu konuda beni biraz bilgilendirebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?