Kendimden nefrettt ediyorummmmmmmm :(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Yaaa 25 yaşındayım ama 40 50 yaşındaki kadınlardan bile daha deforme vücudum çatlaklarım var çok kötü, Fazlalıklarım var , Selülit desen almış başını gidiyor, Bacaklar bıldır bıldır sallanıyor yaaaa... Oda yetmiyor bide üstüne vitiligo denilen rahatsızlığım var yani vücudumun bazı bölgelerinde beyaz lekeler var :2::2::2:
Elbise giyemiyorum çatlaklarım yüzünden çok özeniyorum şort elbise giyenlere :I
Nasıl ben aşıcam bunları aynaya baktığım zaman mutlu olmak istiyorum kendimi beğenmek istiyorum

Bende sana tavsiye vereyim bari kilo vermek imkansız mı sanki az çabayla sülün gibi olursun selülit her türk kadının baş belası sadece sende olan bir şey değil ay vallahi keşke ben kilolu olsam bir hırs bir hırs yapar zayıflardım kendi başına halledebileceğin bir durum şanslısın çatlakların için bol bol kakao yağı sür iyi geliyor

Daha cok gencsin doktor diyetisyen neye ihtiyacin varsa gidebilirsin. Ama ne olursa olsun kendinden nefret etme derecesine gelmemelisin.

Spor yapabilirsin
En azından selülitlerinden ve sallanan vüucudundan bir benze kurtulabilirsin
Ama çatlaklara çözüm yok keşke olsa

Evet maalesef yok Hadi onları geçtim vitiligomda başlı başına sorun ve vücuduma gittikçe yayılıyor

önce bi kendine gel.kendinden nefret etmek ne demek?çok şükür elin,ayağın var dimi?biraz spor,biraz diyetle başlayabilirsin işe.ayrıca etek.şort giyen herkes sülün gibi bi vucudamı sahip?önümüz kış yaza kadar kilo vermen için çoook zamanın var.bi yerden başla.selülitleri dert etme herkeste baz veya çok var.sporla toparlayabilirsin.

Canım bunların hepsinin çaresi var, diyet yaparsın, spor, egzersiz yaparsın, selülit için kremler var, onlardan kullanabilirsin, hepsi hallolur, sıkma canını, Allah başka dertler vermesin.

ayrıca vitiligo da düzenli tedavi uygulandığı takdirde tedavi edilebilen bir cilt hastalığı diye biliyorum.cildiye uzmanıyla görüşebilirisn görüşmediysen eğer.

Benim kardeşim 108 kilo ile diyetisyene başladı şuan 87 kilo
her ay 6 kilo veriyordu başlarda şimdi daha yavaş veriyor ama
pes etmedi..
İnsan her şeyden önce kendini sevmeli ki hayattan zevk alsın
Bir daha böyle cümleler kurma lütfen..
Git bir diyetisyene bir de spor salonuna bir kaç ay sonra
kendine inanamazsın

Canım spor yap fazlalıkların için.. çatlaklar içinde doktora göründün mü lazer yöntemleri var peelin yöntemleri artık baya etkili. bitkisel peeling yapan yerler var cildin soyuluyor yenileniyor bol bol su iç süt ürünleri bol bol yoğurt ye. ve yumurta..

kilon varsa ver bence kendini daha iyi hissedersin .vitiligo tedavisi varsa krem falan kullan .selülitleride sporla ve bol suyla azaltırsın ama çatlağa çözüm yok valla .bendede var silik silik bakıyorum çoğu kadında var valla hiç rahatsız olmuyorum artık .

bunlar kendinden nefret etmene sebep mi?

elin ayagın tutuyor ve sağlığın yerinde.

dert yanmak yerine çözüm üretelim sana beraber.

"callanetics egzersizi yapanlar buraya" sayfasına bekliyorum seni. kısa zamanda etkili sonuç alacaksın sürekli yaparsan. 21 günde bile vücut toparlıyor.

beslenmene de dikkat edersen olur.

niye olmasın.

herkesin yazdığını bende yazayım

en başta sağlıklı beslen

spor yap özellikle koşu yürüyüş (dışarıda yapamıyorsan evde yapabileceğin videolar var, leslie gibi )

çatlaklar için çeşitli kremler var

hastalığın için tedavi var

herşeyin çözümü var

yeter ki kendini sev, kendine değer ver

Bence nefret ediyorum diyene kadar hemen birseyler yapmaya baslamalisin. Spor mesela vucudun sikilasir,sallanmaz masajla birlikte selulit de kalmaz.Ben 27 yasindayim 1 70 boyundayim 66 kiloyum. Ama Turkiye de gordugun zayif manken gibi cok ince kizlarda gordugum kadar selulit bende yok. Maalesef Turkiyede boyle bir yanilgi var zayif bayan demek guzel vucutlu bayan demek. 3 yildir duzenli spor yapiyorum ve sikiyim ust bacaklarim ve karnimdaki kaslardan cok memnunum. Bacaklarim vucudum surekli dans ettigim icinde cok fit, ayrica spor salonuna gidiyorum, tae-bo ve zumba yapiyorum ayrica pole dance.

Surekli degisik sporlar yap hem vucudun alismamis olur hemde bayginlik gecirmezsin.Oncelikle karar vermelisin ne istiyorum nasil vucut istiyorum ? Ona gore diyetini degistir , vitamin al protein shake i yapmayi ogren ... sonra spor yap yeni yeni cikan kaslarini gordukce sikilastikca kendini cok seveceksin.

Catlaklar icin bronzlascaksin o zaman goze batmayacaklar veya vucut makyaji kullanicaksin. Yani o zaman goze batmiyorlar. Herseyin caresi var uzulme yeterki karar ver ben boyle vucut istiyorum de calismalara basla. Yan yatmakla fit vucut olmuyor maalesef ...

Vitamin ve protein shake takviyesi nasıl yapabilirim bu konuda beni biraz bilgilendirebilirmisin

Vitamin ve protein shake takviyesi nasıl yapabilirim bu konuda beni biraz bilgilendirebilirmisin

Yaptigin spor yemene dikkat etmezsen ise yaramaz, simdi vitamin herseyi kapsayan kaliteli birsey eczanede vardir al. Vitaminsiz olmaz arkadasim. Ben calisirken iyi degil ama bazen yorgunsam redbull iciyorum ama cok yorgunsam. Hergun spor yapiyorum istisnasiz. Protein shake aslinda enerji iceceginden cok daha saglikli yararli. Ogun yerine geciyor ve tarif al bakalim:

1- spor malzemeleri satan yerler oluyor veya internetten alabilirsin protein tozu icecek bunu karistircaksin sutle veya kendi karisimini yapicaksin.

2- Diledigin meyveleri karistircaksin blender da , ne seviyorsan artik, ben ananas, kivi muz sutle karistiriyorum soguk seversen icine buz at,dilersen 1 kasi protein tozu atabilirsin.Sana igrenc gelebilir ama icine cig yumurta ekliyorum ben herkes yapamayabilir. Muz da katabilirsin gayet guzel oluyor protein shake bu sekilde.

Yagsiz tavuk eti yiyeceksin, kas olusumuna etkisi buyuk. illa demiyorum ki sekerden , undan tuzdan uzak tut. Ben her istedigimi yiyorum ama spor yapiyprum ve duzenli yiyorum. Porsiyonlari bolmeyi ogren. Mesela illa yiyeceksen o tatliyi ogle saatine al sakin kahvaltida yeme , kahvaltida yenen tatli vucuda yag depola alarmi verir.Aksam yersen yakamazsin, en iyisi oglen yemek.Balik, salata, tavuk ve yumurta tuketimine dikkat et. Selulit icin vucudunu soguk sicak dus ile yika, ve masaj yap selulit fircalari ve kremleri kullan. Spor yapman sart yoksa o selulitler gitmiyor.Ben 24 yasima kadar zayif ama selulitli vick vick dim, sonra kilo aldim veremedim bir sure, surekli sistim. Simdi 3 yildir hic bir sorunum yok. Kendine sormalisin guzel mi gozukmek istiyorum rahat mi yasamak istiyorum diye? Cevap guzel gozukmekse kollari sivicaksin arkadasim.

Portakal suyu icmeyi unutmayin, ayrica meyve sebze karisimlari onlari blendardan gecirip icecek haline getirmek cok yararli, yapabilirseniz kendi meyve suyunuzu kendiniz yapin daha yararli.

selülitler için maydanoz yemenizi önerebilirim bizzat denedim ve olumlu sonuç aldım tabi su tüketimi ile birlikte

off offf herkesin derdi farklı..ben zayıfım da noluyo değil şortt normal kot giyince bile sırıtıyor...

Öyle bir başlık atmışsın ki çok farklı bir konu bekliyordum.. Hiç yakışıyomu?sana daha 25 inde pes etmek ne demek nefret etmek öyle çaresiz dertler var ki şükret haline:)) gülümse:)) eğer imkanın varsa hemen bir diyetisyene oradan da spor merkezine teslim et kendini ve asla pes etme. Çatlaklara kesin sonuç yok ama renklerinde belki değişiklik yapabilirsin kremlerle.vitiligo içinse bu bir stres hastalığı biliyorsun sen kendine bu kadar düşman olursan ilerler tabiki lütfen bunu yapma kendine..gülümsemeyi de asla unutmaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…