Evet maalesef yokHadi onları geçtim vitiligomda başlı başına sorun ve vücuduma gittikçe yayılıyor
canım benim annemde vardı vitiligo vücuduna yayılmadan doktoru sayesinde hemen tedavi oldu ve geçti.. bu hastalığın tedavisi var yani öyle dert etme kendine..
ayrıca herkesin derdi fazla kilolar ve selülitler ama bunun için kendinden nefret etmek yerine spora başlasan daha iyi olur sana.
stres varsa üzerinde yoga gibi bir spor olabilir mesela hem rahatlarsın. ayrıca sıkılaşmak için en iyi spor pilates diyorlar fitnessla birlikte yapıldığında ayda 5 kilo verebiliyormuşsun rahatlıkla
çatlaklar konusunda burda bir kaç krem okumuştum ama denemedim canım benimde başım dertte onlarla
Ne tedavisi peki bu biraz açabilirmisin
Ne tedavisi peki bu biraz açabilirmisin
ben daha küçüktüm tedavi olduğunda ama annemi arayıp sorabilirim nasıl bi tedavi uygulandığını. ama senin bir doktora gitmen daha faydalı olucaktır bence hem eminim ki daha iyi bir açıklama yapar doktor sana.
Çok doktora gittim bursaya mersine hatta Ömer çoşkuna bile gittim ama bir faydası olmadı canım. Puva tedavisi oluyordum ama en son bütün vücudum yandı bırakmak zorunda kaldım. Eğer benim için sorarasan annene sevinirim
Yaptigin spor yemene dikkat etmezsen ise yaramaz, simdi vitamin herseyi kapsayan kaliteli birsey eczanede vardir al. Vitaminsiz olmaz arkadasim. Ben calisirken iyi degil ama bazen yorgunsam redbull iciyorum ama cok yorgunsam. Hergun spor yapiyorum istisnasiz. Protein shake aslinda enerji iceceginden cok daha saglikli yararli. Ogun yerine geciyor ve tarif al bakalim:
1- spor malzemeleri satan yerler oluyor veya internetten alabilirsin protein tozu icecek bunu karistircaksin sutle veya kendi karisimini yapicaksin.
2- Diledigin meyveleri karistircaksin blender da , ne seviyorsan artik, ben ananas, kivi muz sutle karistiriyorum soguk seversen icine buz at,dilersen 1 kasi protein tozu atabilirsin.Sana igrenc gelebilir ama icine cig yumurta ekliyorum ben herkes yapamayabilir. Muz da katabilirsin gayet guzel oluyor protein shake bu sekilde.
Yagsiz tavuk eti yiyeceksin, kas olusumuna etkisi buyuk. illa demiyorum ki sekerden , undan tuzdan uzak tut. Ben her istedigimi yiyorum ama spor yapiyprum ve duzenli yiyorum. Porsiyonlari bolmeyi ogren. Mesela illa yiyeceksen o tatliyi ogle saatine al sakin kahvaltida yeme , kahvaltida yenen tatli vucuda yag depola alarmi verir.Aksam yersen yakamazsin, en iyisi oglen yemek.Balik, salata, tavuk ve yumurta tuketimine dikkat et. Selulit icin vucudunu soguk sicak dus ile yika, ve masaj yap selulit fircalari ve kremleri kullan. Spor yapman sart yoksa o selulitler gitmiyor.Ben 24 yasima kadar zayif ama selulitli vick vick dim, sonra kilo aldim veremedim bir sure, surekli sistim. Simdi 3 yildir hic bir sorunum yok. Kendine sormalisin guzel mi gozukmek istiyorum rahat mi yasamak istiyorum diye? Cevap guzel gozukmekse kollari sivicaksin arkadasim.
arkadaşım protein tozu demişsin ama hiçbir tıpçı protein tozunu tavsiye etmiyor, bangır bangır zararlarından bahsediyorlar
protein tozu doğru bir takviye değil, onun yerine kahvaltında 2 yumurta yersen daha sağlıklıdır hem size hem önerdiğiniz arkadaşa tavsiyem yapaylıktan uzak durun
Hatta bugün Canan Karatay isimli doktoru dinliyordum protein tozunun yasaklanmasını istediğini söyledi, bunların ticari araçlar olduğunu yarardan ziyade zararı olduğunu belirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?