• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden sıkıldım artık

Jelibontadinda

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
193
40
13
28
18 yasındayım.. ailemle bi sıkıntım yok ama çevremde hep sıkıntı var arkadas ortamım kalmadı... daha doğrusu sıkıntı bende.. Sevgilimle 15-16yasında görüsmeye basladık ben o sıralar yeni yeni sosyallesiyordum cünkü normalde öyle degildim voleybol keman kurslarına gittim falan arkadaslarimla hep görüsürdüm özgüven kazanmaya baslamistim sonra sevgilim oldu kısıtlamaya basladı beni sosyal hesaplarını kapat sunla konusöa sunu giyme vs vs sonra sosyal hesaplar ı kapadım giyimime dikkat etöeye calıstım yanlıs anlamayın dekolte mini degil dar kot dar bluz gibi seyler . En ufak markete fitmem bile sorun olurdu oluyo hala da. Sonra voleybolu bıraktım en son da arkadaslarmla sorun cıkardı karsı koydum artık yeter dedım ama bi baktm arkadaslarımda sıkılmıs bu durumdan bende sıkıldım kopukluk basladı icimden hic bisey yapmak gelmedisevgilimin lafları bıltırdı beni oyle akısına bıraktım koptuk.. Benim zaten özgüvenim mutlulugm kalmadı sevgilim zaten siddete meyilli öfke kontrolu olmayan biri aramızda saygı kalmadı bi sinir anında her seyi soyleyebilir kolumu sıkar falan bu sindirilmislikten sıkıldım enerjisizlikten hic bisey yapmak istememekten sıkıldım kendime baktıkca ezik bayık cirkinlesmis sürekli biseyleri erteleyen biri görüyorum ve bu yıl sınavım var benim enerjm yok ama sevgilim mutlu artık tek kaldım kıyafet sorun oluyo bazenleri.. Bildiginiz onun sinirlenmemesini mutluluk sayıyorum kendime bittim artık güzel olmussun soyle boyle demez özensem bile umrunda olmaz ama cirkin bilmem ne diye saka yapar ki bunu takmazdım ama artk en ufak lafı takıyorum kendisni yakısıklı sanmayın kilo aldı iyice yakısmadı da kilosu ama hala bu beni ezmek istemesi bitmiyo kendime cok güzelm falan demiyorum ama ona göre düsününce iyi kalıyorum iyi kalıyomusum daha dogrusu . Neyse onu düsüncek halim kalmadı zaten suan kendime bakınca pasif cirkin bütün olumsuzlukları görüyorum ne bileyim bıktım kendimden yarın yeni biri olsam keske

Evli ve coluklu cocuklu degilsin.
18 yasinda gencecik okula giden bir kizsin bu sacmaliklara son verip cocugada yol veremeyip ifff napcimmmm piff napcimm diyosan dahada beter olcaksin :)))) ve sonuna kadar hak ediyorsun.

Anaamm kizim 18 yasindasin ya hayatini yasaman gerekirken sacma sapan birinin kisitlamalari altinda en guzel yillarini mahvediyosun farkindamisin? O yillar geri gelmiyor söyleyim yani. Bence en acilinden o cocugu birak. Sen onun mali falan degilsin ki nasil musade edersin seni bu kadar kisitlamasina?

Bi ayrılınca düzelcekmi hersey benim bu cekingenligim hep sürüp gidecek gibi geliyo zaten ayrilmaktan korkuyorm durduk yere ayrılıyosun der seviyosun bırakmam der nereye gidim napim

Öncelikle tatlım 18 yaşındasın,noktalama işaretlerini ögrenmişindir,kullanmaktan çekinme. Neyse gelelim konuna, daha gencecik Bi kızsın, annen baban kıyafetine karışsa isyan edersin ama elin psikopatı, öfkesini kontrol edemeyen herifin teki senin ne giyeceğine karar veriyor! O zaman senin masraflarınıda o karşılasın, kahrınıda o çeksin, hasta olunca baksın sana. Sana değer vermeyen birine bu kadar fedakar olma, sosyal ol, yeni çevreler edin ve kendine güven

Ayyy bilsen hayatının en güzel yıllarını bir sümüklü çocuk için harcadığını
Daha çok toysun yavrucum zaten olmaz yürümez biraz olgunlaşınca bu yılların için çok pişman olacaksın
Ayrıca kimki o sana karışıyor şiddet uyguluyor bi kendine gel yaa kendini dusurdugun vaziyetin farkindamisin

Bi ayrılınca düzelcekmi hersey benim bu cekingenligim hep sürüp gidecek gibi geliyo zaten ayrilmaktan korkuyorm durduk yere ayrılıyosun der seviyosun bırakmam der nereye gidim napim

Ne demek nereye gidim napim? Görende seni ailen sahip cikmiyor sanacak ha.. Inan bak hayat bu yasadigindan cok daha güzel. Bu hareketlerine simdi göz yumuyosun onu sevdigin icin ama o bunlari firsat bilip daha cok seyler kisitlayacak. Bundan adim gibi eminim. Ve sen sacma sapan bir evlilik yapacaksin. Sonu ise hüsran. Cünkü o ayni cati altina girince onun gercek yüzünü anlicaksin ne kadar aptallik etmisim diceksin. Ya dizini kirip oturacaksin, yada dayanamayip bosanmak isticeksin. Cok yipranirsin bu sürecte. Bak sana abla tavsiyesi. Birak o cocugu. Inan bana simdi hayatini toparlaman cok daha kolay olur.

Öncelikle tatlım 18 yaşındasın,noktalama işaretlerini ögrenmişindir,kullanmaktan çekinme. Neyse gelelim konuna, daha gencecik Bi kızsın, annen baban kıyafetine karışsa isyan edersin ama elin psikopatı, öfkesini kontrol edemeyen herifin teki senin ne giyeceğine karar veriyor! O zaman senin masraflarınıda o karşılasın, kahrınıda o çeksin, hasta olunca baksın sana. Sana değer vermeyen birine bu kadar fedakar olma, sosyal ol, yeni çevreler edin ve kendine güven
Birden icimden dökülenleri yazdım noktalamaya dikkat etmemisim pardon :) diyorum kendime sunu yapayım bunu yapayım planlıyorum. Rahat olim diyorm. yapacagım zaman gelince birden bi karamsarlık çöküyor ağlayasm geliyo bırakıyorum

Ayyy bilsen hayatının en güzel yıllarını bir sümüklü çocuk için harcadığını
Daha çok toysun yavrucum zaten olmaz yürümez biraz olgunlaşınca bu yılların için çok pişman olacaksın
Ayrıca kimki o sana karışıyor şiddet uyguluyor bi kendine gel yaa kendini dusurdugun vaziyetin farkindamisin
Tecrübe etmeden ögrensem keskegüclü insanlara öyle hayranım ki

Cok uzuluyorum ve kiziyorum sizin gibilere..o seni mutlu etmek icin ne yapti?
Seni oldugun gibi kabul etmemis..hamurdan bir karakter yaratmis ve mutlu olmus.

Öz guveninin üstüne oturtmussun çocuğu, kiloda almis zaten :) ezilmissin ama allahtan suurun hala acik :KK48:
At üstünden şunu bi bakacaksin
hayat 18 :KK73:

Ne demek nereye gidim napim? Görende seni ailen sahip cikmiyor sanacak ha.. Inan bak hayat bu yasadigindan cok daha güzel. Bu hareketlerine simdi göz yumuyosun onu sevdigin icin ama o bunlari firsat bilip daha cok seyler kisitlayacak. Bundan adim gibi eminim. Ve sen sacma sapan bir evlilik yapacaksin. Sonu ise hüsran. Cünkü o ayni cati altina girince onun gercek yüzünü anlicaksin ne kadar aptallik etmisim diceksin. Ya dizini kirip oturacaksin, yada dayanamayip bosanmak isticeksin. Cok yipranirsin bu sürecte. Bak sana abla tavsiyesi. Birak o cocugu. Inan bana simdi hayatini toparlaman cok daha kolay olur.
Lafa gelince ben seni engellemiyorum ortalık kötü kıskanıyorum seviyorum evlenince gececk yanımda olcagın icin diyo hangi sehre ünversiteye gidersen oraya gelcem hayalim sensin diyo mutlu mutlu ama ben hic istemiyorm

Senin yasinda kiz kardesim var , bir erkek icin kendini degistirse senin gibi davransa inan patlatiri tokadi ne bu ya..

Annen baban seni böyle densiz bir erkegin sözünden cikma diyemi getirdi dünyaya

Baban bunlari kisitlasa eminim tekini uygulamazdin

Cikart bu cocugu hayatindan kendine gel.

Birden icimden dökülenleri yazdım noktalamaya dikkat etmemisim pardon :) diyorum kendime sunu yapayım bunu yapayım planlıyorum. Rahat olim diyorm. yapacagım zaman gelince birden bi karamsarlık çöküyor ağlayasm geliyo bırakıyorum
Hayır hayır sakın karamsarlığa kapılma. Daha gencecik kızsın tatlım neden hemen hayata küsmüş gibi davranıyorsun? Seni seven sana değer veren birileri girdikçe hayatın tadını alırsın. Ama önce kendine değer ver, kendine saygı duy ki karşındakide sana saygı duysun değer versin ;)

gerçekten bence onu bırakmalısın karşına seni seven ve sana kıymet verenler çıkacak ve sen şükredeceksin. ama yerinde olsam ilk önce ufaktan kendime sosyallik ile ilgili şeyler bulur kendime güvenimi kazanırdım sonrada kendime alışveriş yapar ve biraz değişirdim kendine güvenen kızlara asla bişey yapamaz ve kaybetmekten korkar erkekler buna emin ol.25 yaşındayım senin evrenden geçtim aynı şeyler oldu bana da ama dediğim şeyleri gerçekleştirdim hemde hepsini sonrada roller değişti resmen emin ol dene kendine güvenin geldiğinde ayrılsanız bile üzülmen yıllar sürmez emin ol

Senin yasinda kiz kardesim var , bir erkek icin kendini degistirse senin gibi davransa inan patlatiri tokadi ne bu ya..

Annen baban seni böyle densiz bir erkegin sözünden cikma diyemi getirdi dünyaya

Baban bunlari kisitlasa eminim tekini uygulamazdin

Cikart bu cocugu hayatindan kendine gel.
Hayatımda yapabilecegim en zor sey galiba ondan ayrılmak kabullenmez sorun cıkarıe ben pes ederim enerjigöremiyorumki kendimde

18 yaşında bu tripleri ne diye çektin sen yahu?

Ailenle problemin yok , kendini geliştirmeye bu denli müsaitken yazık etme kendine.

Hele ki tüm egosunu senin üzerinden tatmin etmeye çalışan biri için.

Yol erkenken u dönüşü yap.

kızım saçmalama ya. en güzel yıllarını öküzün teki için harcama. unutursun okula gidince. valla kimseye degil kendine edersin sonra da son pişmanlık fayda etmez.

Back
X