- 8 Ekim 2015
- 193
- 40
- 13
- 28
- Konu Sahibi Jelibontadinda
18 yasındayım.. ailemle bi sıkıntım yok ama çevremde hep sıkıntı var arkadas ortamım kalmadı... daha doğrusu sıkıntı bende.. Sevgilimle 15-16yasında görüsmeye basladık ben o sıralar yeni yeni sosyallesiyordum cünkü normalde öyle degildim voleybol keman kurslarına gittim falan arkadaslarimla hep görüsürdüm özgüven kazanmaya baslamistim sonra sevgilim oldu kısıtlamaya basladı beni sosyal hesaplarını kapat sunla konusöa sunu giyme vs vs sonra sosyal hesaplar ı kapadım giyimime dikkat etöeye calıstım yanlıs anlamayın dekolte mini degil dar kot dar bluz gibi seyler . En ufak markete fitmem bile sorun olurdu oluyo hala da. Sonra voleybolu bıraktım en son da arkadaslarmla sorun cıkardı karsı koydum artık yeter dedım ama bi baktm arkadaslarımda sıkılmıs bu durumdan bende sıkıldım kopukluk basladı icimden hic bisey yapmak gelmedisevgilimin lafları bıltırdı beni oyle akısına bıraktım koptuk.. Benim zaten özgüvenim mutlulugm kalmadı sevgilim zaten siddete meyilli öfke kontrolu olmayan biri aramızda saygı kalmadı bi sinir anında her seyi soyleyebilir kolumu sıkar falan bu sindirilmislikten sıkıldım enerjisizlikten hic bisey yapmak istememekten sıkıldım kendime baktıkca ezik bayık cirkinlesmis sürekli biseyleri erteleyen biri görüyorum ve bu yıl sınavım var benim enerjm yok ama sevgilim mutlu artık tek kaldım kıyafet sorun oluyo bazenleri.. Bildiginiz onun sinirlenmemesini mutluluk sayıyorum kendime bittim artık güzel olmussun soyle boyle demez özensem bile umrunda olmaz ama cirkin bilmem ne diye saka yapar ki bunu takmazdım ama artk en ufak lafı takıyorum kendisni yakısıklı sanmayın kilo aldı iyice yakısmadı da kilosu ama hala bu beni ezmek istemesi bitmiyo kendime cok güzelm falan demiyorum ama ona göre düsününce iyi kalıyorum iyi kalıyomusum daha dogrusu . Neyse onu düsüncek halim kalmadı zaten suan kendime bakınca pasif cirkin bütün olumsuzlukları görüyorum ne bileyim bıktım kendimden yarın yeni biri olsam keske