- Konu Sahibi axillaryartery
Pis herifler hic takma kafana malesef boyle insanlarla ayni havayi teneffus ediyoruz.annen ve babana zaten diyecek bi kelime bulamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hanım efendi ben gecen ki olayı falan bilmem ama tacizci demek hakarettir siz bunu bilin ve üstünüze vazife olmayab seylere insanlara yaltaklanmak için karısmayın.Bu forum da iyice çekilmez oldu be witch'im...farklı bi yorum yaptıgın anda direk 'kiblerim seni haaa'...işin garip tarafı hakaret edenler banlanmıyo hakaret etmeyenler banı yiyo...geçen ki olayı biliyosun...
Valla hanım efendi ben gecen ki olayı falan bilmem ama tacizci demek hakarettir siz bunu bilin ve üstünüze vazife olmayab seylere insanlara yaltaklanmak için karısmayın.
Burasıda iyi ce cekilmez oldu .farklı bi yorum yaptıgın anda direk 'kiblerim seni haaa'...işin garip tarafı hakaret edenler banlanmıyo hakaret etmeyenler banı yiyo... :)Yaltaklanmak icin çıkar olması gerekir ve bu forumda kimsenin birbirinden çikari yok hanim efendi...lütfen terbiyenizi takının zira ben size hakaret etmedigim gibi durup dururken siz bana hakaret ediyosunuz...türkceniz yeterince iyiyse yaltaklanmanın tacizciden cok da farklı olmadıgını bilmeniz gerekir...ben de sizi kibliyorum...
Biraz realist olsan diyorum...türkiyedeki kafa yapısı 50 senedir aynı ve degismiyo...kafa yapısı degismiyosa rahatsız edilmemek icin şort yerine pantolon giyebiliriz mesela...ha diyosan ki rahatsız edilmeyi cok takmıyorum o da senin bilecegin iş...ama ankaranın gobeginde bile ben laf yiyorum...mecbur şortumu tatil beldelerinde giymekle yetiniyorum...ha gönül ister ki kafa yapıları degissin ama bu senin dedigin türkiye icin biraz ütopik kusura bakma..bu yorumu senin icin yazdım @azkolabolbuz ....
Burasıda iyi ce cekilmez oldu .farklı bi yorum yaptıgın anda direk 'kiblerim seni haaa'...işin garip tarafı hakaret edenler banlanmıyo hakaret etmeyenler banı yiyo... :)
Valla hanım efendi ben gecen ki olayı falan bilmem ama tacizci demek hakarettir siz bunu bilin ve üstünüze vazife olmayab seylere insanlara yaltaklanmak için karısmayın.
Iyide bisey yakalamadınız ki sırıtıyonuz mesajın sonunda...o yazdıgım seyi gecen ki olayla ilgili yazdım..siz de o gecen ki olayı bilmedigini soylediginiz halde neden bu kadar alındınız bilmem...yagmurdan nem kapmak böyle bisi galiba...![]()
Yaltaklanmak
Hanımefendi siz kendiniz söylemediniz mi ben de baktım kadın rahatsız oldu diye
Rahatsız olana kadar bakmak taciz etmek değil midir Allah aşkına ..
İftira mi bu ..
Rahat bırakın insanları bakmayın Allah Allah
Bi de söylüyorsunuz bunu burada uTanmaniz gerekirken ..
Burası İran değil Afganistan değil
Siz bi başkasını urandiracak kadar bakarsanız bende size tacizci derim ..
Banlanmak falan kimin umrunda
Cancagizim ben sana zaten bi şey demiyorum
Umut işte değişmesini umut ediyorum bu pis zihniyetin
Tabiiki Utopik ama çok can yakıcı ..
Ya ben soylediğimden beden utanayım? Benim gorusum bu. Gidin konuya yorum yapın ya.
Terbiyesiz.Sizde etrafı kesin
Belki mini etek giyen falan vardır![]()
Ailenizin tepkisi yanlış olmuş tabi ama boşverin siz ay ağustos ne giyecektiniz Allah aşkına böyle tipler kara çarşaf giyen kadına da mini etek giyen kadına da ayni gözle bakıyor. Bir kadın istediğini giymekte özgürdür kimse tahrik olmasın aman bakmasinlar diye kendimizi sansürlemek zorunda değiliz. Önceden ben de aman giymeyeyim dert olmasinlar kafasindaydim sonra farkettim ki eşofman giyince de aynı göz şort giyince de ayni göz. Onların tahrik olması icin nefes almamiz yeterli giyimle alakasi yok. Oyle bir hale geldik ki yazinizin basinda egildigimde gozukecek bir sey degil diye belirtme ihtiyaci duymuşsunuz hepimiz farkemeden de olsa bunu belirtiyoruz ya biz degiliz bize bu baskiyi dayayan kadın sucludur diyen zihniyet utansın![]()
Bunu ben de düşündüm biliyor musunuz ama sonra garip geldi konunun hepsini okuyuncaBu arada ne varmis allasen vites kolunun orda ?
Ne diye arattirMis seni sevgilin bana biraz manidar geldi de