Kendimden Utanıyorum yardım edin

Teşekkür ediyorum çok ama çok

Haklısınız derslerim de güzel olmasa ne olurdu diye düşünüyorum hem tembel hem kara derlerdi neyseki derslerime laf söyleyemiyolar ben hayallerimi gerçekleştirecem annemin bana yaptığı şeylerin hakkını verecem inşallah keşke yoluma çıkmasalar destek olsalar bana ama yapmıyolar annem en yakın arkadaşım

sakın ablacım aman sakın cildine surme oyle seyleri..şükret ki elin ayagin tutuyor.yüz nakli olup dunyanin en mutlu insani benim diyolar izledinmi.onlar kiskaniyor olabilir.siz kendinize bakin de.sakin kafaya taktigini belli etme( takilcak biseude yokzaten) bu arada keske bende esmer olsaydim bi suru esmer yerli yabanci cillop gibi mankenler var.. sen derslerinden baska biseyi kafana takma..hem Allah in gucune gider..ne guzel yaratmis bizleri hamdolsun

Kuzum sen cildini değiştirme arkadaşlarını degistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalmadı zaten kaş ne kadar iğrenç duruyor diyor uzat güzelce aldır diye gülüyolar döküldü !! diye kendimi yırtıyorum kalın kaş ne güzel diye bana nispet yapıyolar ama döküldü ben napayım artık bu duruma çıkmıyor

söylüyoruz söylüyoruz ama acaba seni bir nebze olsun gerçekleri gösterebildik mi sevgili zehra?
bir nebze bile değişime yol açabildik mi merak ediyorum..
üzüldüm ama bak sende de suç var.gerçekten var..
bir insan kendini bu kadar ezdirmez. söylenen laflar karşısında bu kadar sessiz kalamaz kalmamalı..

Onları görünce ağlıyorum utanıyorum Allahım beni sevmiyecek bu huyum yüzünden diye düşünüyorum her gün şükür ediyorum evet bugün mutlu olacam kim bana karışır diyorum. Okula gidiyor pat bi laf hadi yeniden topla kendini yok olmuyor güzellik her şey midir ki bakımsız değilim pis kokmam önemli olan bu değil midir temiz olmak

Bak sen dinle burada bizi, arkadaşlığını bitir onlarla istersen yalnız takıl inan ki bu kadar yıpranmazsın. 14 yaşımda bir sene hem dershanede hem okulda yalnızdım öğlen yemeğine yalnız giderdim, tuvalete yalnız, ders arası muhabbet etmek yerine kitap okurdum çünkü çevremdeki insanlar arkadaşlık edebileceğim insanlar değildi. Yalnızlık daha mantıklıydı onlarla takılacağıma. Seninki de öyle. Uzak dur onlardan sana zarar veriyorlar.

Canim benim seni cok iyi anliyorum inanirmisin benimlede cok beyazim diye dalga geçerlerdi :) pesimden 1-2 tane simarik terbiyesiz cocugun hayalet diye kosup alay ettiklerini hatirliyorum hatta hoslandigim cocuk bile arkamdan alay etmis bende senin gibi hep aglardim, insanlar cok kabalasabiliyor onlari degistiremeyiz ama senin taktigini farkederlerse, sen onlara karsilik verirsen daha da fazla yaparlar emin ol bunun disinda malesef yapabilecegin hicbirsey yok ha ben suan takmiyomuyum ? Suanda etrafimda dalga gecen yok sadece sen hic gunese cikmazmisin neden bukadar beyazsin gibi sorular soruyolar bende annem kucukken camasir suyuna dusurmus beni diyorum :) ama eger devam ederlerse sorulara sert sert cevap veriyorumki bidaha sormasinlar ha suan dalga gecseler yine aglarim sanirim. Arkadaşların büyümeye basladiginda daha dogrusu olgunlaşmaya basladiginda artik bunu sormazlar 1-2 kere belki sende benim yaptigim gibi yap kendinle barisik imaji ver benimki gibi bi cumle bul kendine he baktin hala ayni seyleri soyluyolar tersle bu sefer..
Onlar suan ergenlik donemindeler, daha olgunlasmadilar buyuzden cok kırıcı olabiliyolar, insanlarin canini acitmak hoslarina gidebiliyor bikac ergen icin kendini degersiz hissetme eminim cokta guzelsindir hem bence esmer ten daha seksi duruyor sen hic moralini bozma :)
Fondoten onerisi istersende yves rocher öneriyorum hem dogal hem guzel kapatiyor cildine zarar vermez
hem zaten cok cok rahatsiz olursan esmerligin bile caresi var cilt beyazlatma diye biseyler duymustum ilerde cok cok rahatsiz olursan dusunebilirsin ama bence sen zaten guzelsindir hic uzulme bikac seneye kurtulucaksin zaten :)

Tatlım benim birçok kişi esmer olmak için uğraşıyor. O yaşlarda esmer tenli olmanın değeri bilinmez bak ben kendi anımı anlatayım. Senin yaşlarındaydım bende esmerim o zamanlar yüzümde beyaz beyaz güneş lekeleri vardı saçlarım dalgalıydı beceremiyordum bakımlı olmayı hep ağlıyordum bende gizli gizli. Çok çirkin olduğumu düşünüyordum. Çok değil 2 sene sonra kuaföre gidip fön çektirmeye başlamıştım güneş lekelerim için krem almıştım. Daha güzel giyinmeye başlayınca kız erkek herkes etrafımda bitmişti. Şimdi çok kızıyorum kendime ağlayıp kendimi üzüyormuşum boşuna.
Şimdi sana gelince fondöteni kesinlikle bırakmalısın cildini daha kötü yapar o. Derslerine yoğunlaş nasıl olsa birkaç yıl sonra oturacak güzelliğin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana öyle geliyor ki arkadaşların senin kötü yanlarını değil sadece kiskandiklari yanlarını eleştiriyor. Kendileri sahip olamicagi şeyleri kotulemeye çalışıyorlar. Baksana neyseki derslerime laf etmiyolar demişsin. Onlar da çalışıp derslerinde çok iyi olabilir ama ne yaparlarsa yapsınlar senin kadar güzel olamicaklarini bildikleri için sana böyle davraniyolar. Sen de onlara inat brn beğeniyorum kendimi o bana yeter de gül geç. Biliyorum şuan için bunu yapmak sana çok zot geliyo ama bunu başarabilecegine inanıyorum. mesela internetten kişisel bakımları araştır saçınla başınla uğraş ne biliyim değişik tokalar takilar al mesela yada saçlarını hergün değişik bi model yap. Bunlar sana iyi gelicek o yüzden söylüyorum yoksa eminim ki sana bunları söyleyen arkadaşlarından cok daha guzelsindir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

millet bronzlasmakicin bi dunya para sayiyo..sakin aglama onlar cahiller..özgüvenini yüksek tut.bu arada cok merak ettim seni

Ben kendimi çirkin bulmuyodum bunlar yüzünden artık mutsuzluktan kıvranır hale geldim şimdi bile ağlıyorum en sevdiğim renk siyah mesela gülüyolar sen siyah giyersen çıplak gibi olursun ne demek bu ben o kadar kara değilm ki

Ah canım yaa o kadar duygulandımn ki yazdıklarını okurken bir an çocukluğuma geri döndüm benimde çillerim vardı hep dalga geçerlerdi çilli horoz diye bende hep ağlardım hep içime atardım kimseye anlatamazdım çocukluğum o kadar mutsuz geçti ki bu yüzden hep kötü anılarla dolu ama canım benim allaha sığın her zaman ben öyle yaptım emln olki allah her zaman haklının yanında insanlar çok acımasız malesef hele ki o yaşta ki çocuklar.. O an için eğlendiklerini sanıyorlar ama bilmlyorlar ki senin kalbinde derin yaralar açıldığını sana takma diyemiyorum canım takılıyor çünküı biliyorum ama güçlü dur ezdirme kendini ben hiç cevap veremezdim sen öyle olma hiç bişey senden değeli değil..eminim çokta güzelsindir sadece onlardan farklısın ve belki de seni kıskanıyorlar bu yüzden o yüzden hiç üzülme bak burda sana destek olan bir sürü insan da var benim o bile yoktu malesef kendine güven sadece Allah yardımcın olsun canım :)

Katılıyorum size. Kesinlikle üniversitede iyi anlayacaksın arkadaş ne demektir.

İlkokulda da benim soyadımla dalga geçerlerdi. Uzun yıllar soyadımı söylerken utanarak söylerdim, hep dalga geçecekler diye düşünürdüm. Sonra üniversitede bir arkadaşım, "ne güzel ismin ve soyadın var. Çok uyumlu. Ünlü birinin özel yaptığı isim ve soyad gibi" demişti. O gün bir mutlu oldum ve o günden sonra da yine bu tarz yorumlar aldım soyadımla ilgili.

Ve ilkokulda gözlüğüm olduğu için sürekli dalga geçen birkaç çocuk vardı. Onlar yüzünden gözlük takmayı bıraktım ve gözümün numarası aşırı derecede ilerledi. Keşke hiç takmasaydım da kendime zarar vermeseydim onların yüzünden.

Sen de bunu yapma kendine. Ve sen liseden mezun olduktan sonra eminim daha da olgunlaşıp çok daha güzel bir kız olacaksın. Şimdi sırf çok esmer teni var diye ünlü olan mankenler var düşünsene. Onlar mankenlik yapıyor ve özel olarak seçiliyorlar. Kendini harap etme. Sen doğal halinle eminim çok güzel bir kızsındır ve daha da güzel olacaksın buna emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…