• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden Utanıyorum yardım edin

Tenim açık mesela benim bu sene yüzümde binbir sivilce çıktı ve iz kaldı. Keşke esmer olsaydım diyorum bu kadar dikkat çekmezdi. İnan beyaz ışık altında durmak istemiyorum daha da kötü görünüyorlar.Boyum kısa mesela hem de bayaaa kısa. Lisede benimle de çok dalga geçenler vardı inan hiç canım acımadı Allah vergisi bir şeyden utanmak veya övünmek saçma geliyor bana. Benim bir arkadaşım var esmer biz ona pocahontas deriz ve çok beğeniriz bir diğeri koyu renktir teni çikolata tenlim diye severiz. Ayrıca beyaz en çok esmer tene yakışır. Dışarıdaki insanlara ve onların lanet olası güzellik(!) anlayışlarına bu kadar takılıp anneni de kendini de üzme.

Bir kere beyaz renk kıyafet giydim ıyy çingene gibi olmuş diye gülüyolar denize gidicez senin gibi olacaz çok kötü olacak diyolar ne demek bu neden yüzüme diyosunuz diyemiyorum sadece bakıyorum iç organlarım titriyor artık kimseyi kıramıyorum kuaföre gittim kaşları dökülmüş üzüntüden stresten dedi kaşım çok az kaldı saçlarım dökülüyor üzüntüden

O yaşlarda herkes dalga geçmeye yer arar nedendir bilmem. Ben hiç yapmadım. Ama kendimden örnek vereyim, 18ime kadar kaşlarımla hep dalga geçildi. Şimdi hepsi bir tel kaş için ne bulurlarsa sürüyorlar, sürekli insanlar kaşlarımda özel bir işlem olup olmadığını soruyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O yaşlarda herkes dalga geçmeye yer arar nedendir bilmem. Ben hiç yapmadım. Ama kendimden örnek vereyim, 18ime kadar kaşlarımla hep dalga geçildi. Şimdi hepsi bir tel kaş için ne bulurlarsa sürüyorlar, sürekli insanlar kaşlarımda özel bir işlem olup olmadığını soruyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin adınıza sevindim :) İnşallah bende büyünce çok güzel olurum hepsi üzülür dedikleri sözlere

Bir kere beyaz renk kıyafet giydim ıyy çingene gibi olmuş diye gülüyolar denize gidicez senin gibi olacaz çok kötü olacak diyolar ne demek bu neden yüzüme diyosunuz diyemiyorum sadece bakıyorum iç organlarım titriyor artık kimseyi kıramıyorum kuaföre gittim kaşları dökülmüş üzüntüden stresten dedi kaşım çok az kaldı saçlarım dökülüyor üzüntüden

Bak canım benim ben de çok beğenerek bir ayakkabı almıştım bana bakıp bakıp gülüyorlardı hiç aldırmadım sonra biri gelip küçümseyerek Gazozcum ayakkabıların kaç numara dedi 35.5 dedim grupcak kahkaha attılar inan ki güldüm geçtim. Beni iğnelemek için ne yaptılarsa güldüm geçtim cevap vermeye bile tenezzül etmedim. Sonra o insanlar benle konuşmak için çabalar oldu. Sana öyle diyen insanlarla muhattap olma onların içi pis onlardan insan olmaz kaldı ki sana arkadaş olsun.

Anlicagin degisim donemindesin herkez gibi
Kim bilir arkadaslarininda ne sorunlari var evde
disarda boyle nefret kusuyorlar.
ay cok merak ettim seni

Bak canım benim ben de çok beğenerek bir ayakkabı almıştım bana bakıp bakıp gülüyorlardı hiç aldırmadım sonra biri gelip küçümseyerek Gazozcum ayakkabıların kaç numara dedi 35.5 dedim grupcak kahkaha attılar inan ki güldüm geçtim. Beni iğnelemek için ne yaptılarsa güldüm geçtim cevap vermeye bile tenezzül etmedim. Sonra o insanlar benle konuşmak için çabalar oldu. Sana öyle diyen insanlarla muhattap olma onların içi pis onlardan insan olmaz kaldı ki sana arkadaş olsun.

Ayağınızın küçük olması çok güzel bir şey :) böyle insanlar var mı derdim anneme annem daha nelerle karşılaşacaksın şimdiden üzülüyorsun ilerde çok kötü olursun diyor inanın kaşım kalmadı saçlarım top top dökülüyor doktorlar hep üzüntüden diyor babamın olmaması da tetikliyor yakında çok hasta olacağım üzüntüden ama kendimi tutamıyorum

o yaşlarda çocuklar çok acımasız olabiliyorlar. sen kendini güzel buluyorsan buna neden takılıyorsun ki. bak sana bir örnek vereyim benim en yakın arkadaşım o kadar beyazdır ki ilk ve ortaokul boyunca okuldaki çocuklar tarafından ampül, süt diye sürekli dalga geçildi. görsen o kadar güzel bir kızdı ki hala çok güzeldir şuan 24 yaşında o günlerden eser kalmadı tabii ki. ama o yaşlarda buna o kadar üzülür ve ağlardı ki.. sadece seni kızdırmak için yapıyorlar bunu unutma. bir şey dediklerinde gül geç. emin ol senin takmadığını gördüklerinde artık bir şey demeyi bırakacaklardır. sen taktıkça üstüne gelirler. sadece önemsemiyormuş gibi gözük bak görceksin vazgeçecekler bunu yapmaktan. makyaja da nolur bulaşma bu yaşta yüzünü mahvetme

Anlicagin degisim donemindesin herkez gibi
Kim bilir arkadaslarininda ne sorunlari var evde
disarda boyle nefret kusuyorlar.
ay cok merak ettim seni

Ben biraz deneyim niye kaşın yok diye gülüyolar çok az kaldı iğrenç diyolar ama döküldü kalmadı hiç ben napıcam bilemiyorum artık sınıfa girmek istemiyorum okul gezisine gidiyorduk güneş kremi sürelimde senin gibi olmayalım diye güldüler gezi boyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi kaçıp gitmek istedim keşke mümkün olsa

Ayağınızın küçük olması çok güzel bir şey :) böyle insanlar var mı derdim anneme annem daha nelerle karşılaşacaksın şimdiden üzülüyorsun ilerde çok kötü olursun diyor inanın kaşım kalmadı saçlarım top top dökülüyor doktorlar hep üzüntüden diyor babamın olmaması da tetikliyor yakında çok hasta olacağım üzüntüden ama kendimi tutamıyorum

Senin için böyle endişelenen bir annenin olması ne kadar güzel bir şey düşünsene :3: Bunlara stres olup vücudunu harap ediyorsun yazık değil mi sana. Topla kendini güçlü ol dik dur. Bak bir iki ver ağızlarının payını koy arana mesafeyi nasıl rahatlayacaksın inan. Ben buyum ve sizi hayatımda istemiyorum de. İnan ki geçecek ama sıkıntı yaparsan bu kadar yazık olur saçlarına, kaşlarına.

emin ol onlar bronzlaşmak için kararmak için ellerinden geleni yapıyorlardır. sırf kıskançlıklarından bunlar, oyunlarına gelme. öyle dediklerinde insanlar kararmak için ne paralar ödüyorlar solaryumlara de.

Bak sana ne dicem
25 gun sonra Allahin izniyle Turkiyedeyim
Amerikanin en iyi fondoteninden birde 70 uv lik gunes kremi benden sana hediye olsun.
Bana adresini yaz.
yokmu bi kuafor arkadasimiz sana sac bakimi hediye edicek burda.

Ben biraz deneyim niye kaşın yok diye gülüyolar çok az kaldı iğrenç diyolar ama döküldü kalmadı hiç ben napıcam bilemiyorum artık sınıfa girmek istemiyorum okul gezisine gidiyorduk güneş kremi sürelimde senin gibi olmayalım diye güldüler gezi boyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi kaçıp gitmek istedim keşke mümkün olsa

oha amerikan filmlerindeki loser kız muamelesi yapıyorlar resmen sana...
çirkin betty misin sen ayol,neymiş bu böyle.. annen bunları sana yapanların velileriyle bir görüşsün bu neymiş artık yani?
kız sen kendini ne biçim ezdirdin bunlara?
ay bak valla ben sinir oldum..
sen nasıl sessiz kalıyosun bu ergenlere yahu?

Bak sana ne dicem
25 gun sonra Allahin izniyle Turkiyedeyim
Amerikanin en iyi fondoteninden birde 70 uv lik gunes kremi benden sana hediye olsun.
Bana adresini yaz.
yokmu bi kuafor arkadasimiz sana sac bakimi hediye edicek burda.

Çok teşekkür ederim ben zahmet olsun diye yazmadım kimseye anlatamıyorum ondan yazdım ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim ama ben sizi zahmete sokmak istemem

oha amerikan filmlerindeki loser kız muamelesi yapıyorlar resmen sana...
çirkin betty misin sen ayol,neymiş bu böyle.. annen bunları sana yapanların velileriyle bir görüşsün bu neymiş artık yani?
kız sen kendini ne biçim ezdirdin bunlara?
ay bak valla ben sinir oldum..
sen nasıl sessiz kalıyosun bu ergenlere yahu?

Görüştü abla bu sefer dışladılar beni arkadaşsız kalmak da istemiyorum ki annem çok yol denedi ona hakkımı hiç ödeyemem ben her şeyi kafama takarım o kadar utangacım ki

Çok teşekkür ederim ben zahmet olsun diye yazmadım kimseye anlatamıyorum ondan yazdım ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim ama ben sizi zahmete sokmak istemem

Kesinlikle lafi bile olmaz.
Ben cok cok mutlu olurum bana adresini yazarsan
tabi 25 gun sonra ancak tr ye geldigimde postalayabilirim
asla zahmet olmiyacak mutlu bile olacagim
sadece hangi ton fondoten olursa iiyi olur onu yaz ben pek anlamam o seylerden.
Beni mutlu etmek istiyorsan msj at bana

Görüştü abla bu sefer dışladılar beni arkadaşsız kalmak da istemiyorum ki annem çok yol denedi ona hakkımı hiç ödeyemem ben her şeyi kafama takarım o kadar utangacım ki

yavrum evladım.. arkadaşsız kalmak istemiyosun da, arkadaşın var mı ki senin? bana sen onu bir deyiver hele..
bak yukarıda ne dedin?en yakın arkadaşım bile yapıyor bunu bana dedin...arkadaş dediğin beyinsiz sana ben kara insanları sevmem demiş.bu ne demek?
yapma etme,arkadaşsız kalmayayım diye kendine bunları yaptırtma.bunlardan sana arkadaş olsa sen bu başlığı açar mısın buraya?
kaşın saçın dökülür mü?
kendine gel,sağlıklı düşün.
yaşın 16, üniversitede arkadaş demek nedir görürsün zaten çikolata güzeli..
tekrarlıyorum, özgüvenini yükseltirsen sen değil insanlar senin ardından gelir!

Back
X