Demi abla öyle Kim Kardashianın fotoğraflarına bakıyorum çok güzel ama şu da var ben bir Kim Kardashian değilim
Demekki ondan bile guzelsin :) ii Allah versin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi abla öyle Kim Kardashianın fotoğraflarına bakıyorum çok güzel ama şu da var ben bir Kim Kardashian değilim
Tenim açık mesela benim bu sene yüzümde binbir sivilce çıktı ve iz kaldı. Keşke esmer olsaydım diyorum bu kadar dikkat çekmezdi. İnan beyaz ışık altında durmak istemiyorum daha da kötü görünüyorlar.Boyum kısa mesela hem de bayaaa kısa. Lisede benimle de çok dalga geçenler vardı inan hiç canım acımadı Allah vergisi bir şeyden utanmak veya övünmek saçma geliyor bana. Benim bir arkadaşım var esmer biz ona pocahontas deriz ve çok beğeniriz bir diğeri koyu renktir teni çikolata tenlim diye severiz. Ayrıca beyaz en çok esmer tene yakışır. Dışarıdaki insanlara ve onların lanet olası güzellik(!) anlayışlarına bu kadar takılıp anneni de kendini de üzme.
Sizin adınıza sevindim :) İnşallah bende büyünce çok güzel olurum hepsi üzülür dedikleri sözlereO yaşlarda herkes dalga geçmeye yer arar nedendir bilmem. Ben hiç yapmadım. Ama kendimden örnek vereyim, 18ime kadar kaşlarımla hep dalga geçildi. Şimdi hepsi bir tel kaş için ne bulurlarsa sürüyorlar, sürekli insanlar kaşlarımda özel bir işlem olup olmadığını soruyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nasıl yapacağımı bilemiyorum abla yeni oldum üye sırf bunun için
Bir kere beyaz renk kıyafet giydim ıyy çingene gibi olmuş diye gülüyolar denize gidicez senin gibi olacaz çok kötü olacak diyolar ne demek bu neden yüzüme diyosunuz diyemiyorum sadece bakıyorum iç organlarım titriyor artık kimseyi kıramıyorum kuaföre gittim kaşları dökülmüş üzüntüden stresten dedi kaşım çok az kaldı saçlarım dökülüyor üzüntüden
Bak canım benim ben de çok beğenerek bir ayakkabı almıştım bana bakıp bakıp gülüyorlardı hiç aldırmadım sonra biri gelip küçümseyerek Gazozcum ayakkabıların kaç numara dedi 35.5 dedim grupcak kahkaha attılar inan ki güldüm geçtim. Beni iğnelemek için ne yaptılarsa güldüm geçtim cevap vermeye bile tenezzül etmedim. Sonra o insanlar benle konuşmak için çabalar oldu. Sana öyle diyen insanlarla muhattap olma onların içi pis onlardan insan olmaz kaldı ki sana arkadaş olsun.
Anlicagin degisim donemindesin herkez gibi
Kim bilir arkadaslarininda ne sorunlari var evde
disarda boyle nefret kusuyorlar.
ay cok merak ettim seni
Anlicagin degisim donemindesin herkez gibi
Kim bilir arkadaslarininda ne sorunlari var evde
disarda boyle nefret kusuyorlar.
ay cok merak ettim seni
Ayağınızın küçük olması çok güzel bir şey :) böyle insanlar var mı derdim anneme annem daha nelerle karşılaşacaksın şimdiden üzülüyorsun ilerde çok kötü olursun diyor inanın kaşım kalmadı saçlarım top top dökülüyor doktorlar hep üzüntüden diyor babamın olmaması da tetikliyor yakında çok hasta olacağım üzüntüden ama kendimi tutamıyorum
Bak canım benim ben de çok beğenerek bir ayakkabı almıştım bana bakıp bakıp gülüyorlardı hiç aldırmadım sonra biri gelip küçümseyerek Gazozcum ayakkabıların kaç numara dedi 35.5 dedim grupcak kahkaha attılar inan ki güldüm geçtim. Beni iğnelemek için ne yaptılarsa güldüm geçtim cevap vermeye bile tenezzül etmedim. Sonra o insanlar benle konuşmak için çabalar oldu. Sana öyle diyen insanlarla muhattap olma onların içi pis onlardan insan olmaz kaldı ki sana arkadaş olsun.
Ayağınızın küçük olması çok güzel bir şey :) böyle insanlar var mı derdim anneme annem daha nelerle karşılaşacaksın şimdiden üzülüyorsun ilerde çok kötü olursun diyor inanın kaşım kalmadı saçlarım top top dökülüyor doktorlar hep üzüntüden diyor babamın olmaması da tetikliyor yakında çok hasta olacağım üzüntüden ama kendimi tutamıyorum
Ben biraz deneyim niye kaşın yok diye gülüyolar çok az kaldı iğrenç diyolar ama döküldü kalmadı hiç ben napıcam bilemiyorum artık sınıfa girmek istemiyorum okul gezisine gidiyorduk güneş kremi sürelimde senin gibi olmayalım diye güldüler gezi boyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi kaçıp gitmek istedim keşke mümkün olsa
Bak sana ne dicem
25 gun sonra Allahin izniyle Turkiyedeyim
Amerikanin en iyi fondoteninden birde 70 uv lik gunes kremi benden sana hediye olsun.
Bana adresini yaz.
yokmu bi kuafor arkadasimiz sana sac bakimi hediye edicek burda.
oha amerikan filmlerindeki loser kız muamelesi yapıyorlar resmen sana...
çirkin betty misin sen ayol,neymiş bu böyle.. annen bunları sana yapanların velileriyle bir görüşsün bu neymiş artık yani?
kız sen kendini ne biçim ezdirdin bunlara?
ay bak valla ben sinir oldum..
sen nasıl sessiz kalıyosun bu ergenlere yahu?
Çok teşekkür ederim ben zahmet olsun diye yazmadım kimseye anlatamıyorum ondan yazdım ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim ama ben sizi zahmete sokmak istemem
Görüştü abla bu sefer dışladılar beni arkadaşsız kalmak da istemiyorum ki annem çok yol denedi ona hakkımı hiç ödeyemem ben her şeyi kafama takarım o kadar utangacım ki