millet esmer olmak için paralarını ortaya saçarlar sende iki kendini bilmez yüzünden ten rengini mi değiştirmeye çalışıyosun yapma fıstık öyle şeyler benim sevgilimde esmer tenli hatta yan yana siyah beyaz oluyoruz ama ben onun ten rengine bayılıyorum çünkü çekici duruyo şuan arkadaşların ergenler takma sen nları makyajla felanda o güzel yüzünü batırma inan bana şuanda esmer olmak istiyen birçok insan var ve ne bilimkendini güzel bulmuyosun tarzında değişiklik yap benim görümcemde esmer ( ailece esmerler ) oda senle aynı yaşta başta onunda böyle sıkıntıları vardı ama kız kendide değişiklik yarattı sende öyle yapablirsin ne bilim saçında değişiklik yapablirsin kilolysan zayıflayabilirsin bence esmer hatun daha seksi.
Hem öyle arkadaşlarının lafıyla kendine yüzüne hiçbirşey deme Rabbimiz bizim bir tek yüzümüzü yaratırmış onun yarattığı bir yüze bu şekilde davranma . Canını çok mu yakıyolar susma sende onlara birşey söyle .
Ama lütfen 16 yaşında yüzüne pudra felan sürme. ben makyaja karşıyım bu yaşta ki kendim bile yapmıyorum sadece göz kalemi rimel felan kullanabilirsin ama beyazlamak için pudra kullanma bir çok insan dalga geçer ki bu daha kötü bişey yapma böyle şeyler