Kusura bakmayın, bedduacı yazmayı unutmuşum. Eksik kalmış.Umarım sizde benzeri bir durumla karşılaşırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın, bedduacı yazmayı unutmuşum. Eksik kalmış.Umarım sizde benzeri bir durumla karşılaşırsınız
olabilir. bunların kökeninde gerçekten bi şeyler yatıyor.Evet babamla ilgili sorunlarım ve travmalarım var bundan dolayı olabilir mi?
hem sidiklisin hem egolu nerden geliyo bu özgüven?![]()
durulursun yavrucuğummm çok genşşşşşsinArkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Bunun altında yatan neden ne acaba?Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Kusura bakmayın, bedduacı yazmayı unutmuşum. Eksik kalmış.
Teşekkür ederim yorumunuz için...olabilir. bunların kökeninde gerçekten bi şeyler yatıyor.
kızlar için çok öenmli zaten baba figürü ileride erkek seçiminde. baba ilgisizliği aşk yerine yaşça büyük birinden hoşlanma korunma sığınma vs. düğüncelerle evlenmeye sabep olabiliyor. bana ile ilgili travmalar mutlaka errkeklerle olan ilişkilerinizi etkilemiştir. bi psikologa gıdıp konuşun mutlaka.
bu arada ben özgüvenli bı yapıya sahip değildim. aksıne kızkardeşime göre falan baya konuşkan çevresi olan biriydim. bu hastalık gıbı bi şey.
acı çekmekten ve çektirmekten içten içe zevk alıyor insan. hem almıyor hem alıyor. bunu yaşamayan bilmez. şımarıklık der. ama bu çocukluktaki travmalarla alakalı. o kadar basit değil.
geçen bi yazı okudum çok ilgimi çekti. küçükken birden çok kadınla büyüyen birden çok kadınla (aynı anda örneğin aneanne teyze bakıcı anne vs.) bağ kuran erkek çocukları aldatmaya daha meyilliymiş mesela. ilginç değil mi?
konu sahibi rahatsız ki bundan yardım istemiş. ne alaka özgüvensiz şımarık vs. oluşuyla. ne özgüvensiz kızlar var gözgöze gelemez karşısındakiyle.
İltifat olacaktı o pardonTeşekkür ederim. İntiharlar için
![]()
Yasini merak ediyorumArkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorumBir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum
Üniversiteye hazırlanıyorum, gayet başarılı bir hayatım var. Özgüvenimde var.Egom da yok. karşı tarafın duyguları inciniyor ben de biliyorum, inanın o öyleyken ben mutlu olmuyorum. Bu sorunu 4 yıldır çözmeye çalışıyorum zaten.Yasini merak ediyorumegom yok demissin ama kime sorsan yoktur zaten
. Uzgunum burda ciddi bi ego var
ama cozum odakli olmak istemen iyi tabi.özgüvenini arttiracak baska seyler bulmayi deneyerek hem bu durumu atlatabilr hem de kendni daha iyi gelistirebilirsin
hem de kimsenin duygularini incitmemis olursun
Kolay gelsinÜniversiteye hazırlanıyorum, gayet başarılı bir hayatım var. Özgüvenimde var.Egom da yok. karşı tarafın duyguları inciniyor ben de biliyorum, inanın o öyleyken ben mutlu olmuyorum. Bu sorunu 4 yıldır çözmeye çalışıyorum zaten.
Kolay gelsinÜniversiteye hazırlanıyorum, gayet başarılı bir hayatım var. Özgüvenimde var.Egom da yok. karşı tarafın duyguları inciniyor ben de biliyorum, inanın o öyleyken ben mutlu olmuyorum. Bu sorunu 4 yıldır çözmeye çalışıyorum zaten.