- 1 Ocak 2022
- 4.990
- 18.829
- 158
- Konu Sahibi loverslove
-
Evet bu daha olası,ben aynı durumlarda kadın aklı erkek aklı olarak yazdım.Biz kadınlar çok duygusalız her hareketin altında bir şey ararız erkekler düz mantık ...Yok var böyle tipler,kadının gelmesini bekliyor hergün bu şekil denk gelemezsin yoksa,konu sahibi diyorki denedim ben hareket etmeden etmiyor,bu da adamın dikkat çekme çabası özellikle beni gör diye yapıyor,her seferinde aynı anda hareket etmesi göreceği şekilde parketmesi beklemesi vs bir iki kez tesadüf olur ama artık aylarca bu durumu yaşıyorsan adam oyunuyor net.
Aynen öyle ama bu büyük karaktersizlik,çünki kadınlar anlam yükler dediğiniz gibi duygusal yaklaşır,e bu hareketler havada kalıncada üzülen yine hayaller kuran olur,konu sahinide demiş zaten arabasını bekliyorum sanki artık diye psikoljik olarak bu ufak tefek ilgi alaka etkiliyor demekki bazen.Evet bu daha olası,ben aynı durumlarda kadın aklı erkek aklı olarak yazdım.Biz kadınlar çok duygusalız her hareketin altında bir şey ararız erkekler düz mantık ...
Biz kadınlar artık bu kadar etkilenmemeliyiz , gerçekten kadın resmen hayatı durdurup ortada ciddi bir şey yokken adamın yolunu gözlüyor bu olmamalı bu kadar kolay olmamalı ....Aynen öyle ama bu büyük karaktersizlik,çünki kadınlar anlam yükler dediğiniz gibi duygusal yaklaşır,e bu hareketler havada kalıncada üzülen yine hayaller kuran olur,konu sahinide demiş zaten arabasını bekliyorum sanki artık diye psikoljik olarak bu ufak tefek ilgi alaka etkiliyor demekki bazen.
Yüksek modellere suv deniyorSuv iyi bir markamı hiç ilgi alanım değil arabalar ama minik flörtler hoştur evli mi bekar mı bilemem tabi neden olmasın ki
Hahhah o sırada arabımızı SUV ile değiştirmek isteyen benBu suv merakı kadınlarda daha çok. Çevremde suvu olan kim varsa karısı aldırdı adam da yok bagajı ufak yok çok benzin yakıyor diye geziyor. Bu durumda adam evli bence
La havle velaYüksek modellere suv deniyor
Ulan nasıl cahil göründüm ya püüYüksek modellere suv deniyor
Bu suv merakı kadınlarda daha çok. Çevremde suvu olan kim varsa karısı aldırdı adam da yok bagajı ufak yok çok benzin yakıyor diye geziyor. Bu durumda adam evli bence
Jeep alamiyoruz,paramiz suve yetiyor ondanBu suv merakı kadınlarda daha çok. Çevremde suvu olan kim varsa karısı aldırdı adam da yok bagajı ufak yok çok benzin yakıyor diye geziyor. Bu durumda adam evli bence
Ekspertizler bile konu sahibi kadar ayrıntıya inmezdi eminimOnun aracinin suv, sizin aracinizin uzun olmasinin konuya hicbir katkisi yok.
Ikinizin aracida hatchback olsaydi mesela yine bu macerayi yasardiniz.
Sanirim sizin araciniz sedan (bir suvdan uzun olduguna gore) ama yinede konuya katkisi yok. Ikinizinde bir araci var ve bu araclarla kose kapmaca oynuyorsunuz, size yakin zamanda park yerinde vurmali bir tramer kaydi ongoruyorum (kazasiz belasiz gunlerde kullanmanizi dilerim)
Flortlesme kismina gelince bence adam evli ve sizinle oynuyor.
Artık böyle buralar canım.Ay ne kadar yardımcı oldunuz beğenmedim ifadesi koyarak buraya daha önceden de yazı yazmıştım o zaman da düzgünce konuşmak yerine bu şekilde şeyler yapılmıştı ne garipsiniz ya valla +40 yaş gergin kadın sitesiymiş burası
Kızları anlamıyorum yaşı genç olanlar dururken niye büyük adamlara ilgi duyuyorsunuz
Bu adam olmazKızlar merhaba bu hesabı bu konu için açtım. Bir süredir arabamı park ettiğim otoparkta bir beyefendi ile karşılaşıyorum. Özel bir bankanın müdürlüğünün önünde bu otopark ve giyiminden anladığım kadarıyla o bankada çalışan biri ben ise farklı bir sektörde farklı bir yerde çalışıyorum. Ofisim otoparka yürüme mesafesinde. Ben 25 yaşındayım o adamın kaç yaşında olduğu hakkında pek bir fikrim yok açıkçası ama büyük durduğu kesin yani en az 36 37 olduğunu düşünüyorum. Bizim ilk karşılaşmamız onun arabasının yanına park etmeye çalışmam ile oldu benim aracım uzun bir araç olduğu için zorlanıyorum ister istemez onunki ise SUV bunları söyleme nedenimi ise anlatacağım olaylarda anlayacaksınız. İlk karşılamamızda park ile uğraştığımı görünce bana baktı ve ben de kendisine arabanın içinden park edemiyorum diyerek güldüm o da aynı şekilde gülümseyerek karşılık verdi o günden sonra hiç önemsemedim bile aradan 3 hafta geçti 3 hafta boyunca boş bulduğum farklı yerlere park ettim. Arada denk geldiğimizde sürekli bana baktığını hatta çoğu zaman ben geldikten sonra aracından indiğini araçta beklediğini fark ettim önemsemedim. Sonrasında biraz erken saatte yola çıkmaya karar verdiğim gecikmemek için sabah gittiğimde otoparkın dolu bi şekilde olduğunu gördüm ilerleyip mecburi bir şekilde o kişinin aracının biraz ilerisine aynı hizasına bıraktım. Çıkışta otoparka gittiğimde o kendi aracına ben de kendi aracıma giderken denk geldik göz göze geldik ama asla mimik kullanmıyor çok sert mizaçlı biri. Ben de arabama geçtim. Otopark çok boşalmıştı aynı sırada sadece ikimiz vardık ve biraz da onu denemek için arabada oyalandım yani beni bekliyor mu gibisinden. Daha sonra ben hareket edince o da etti ben de onun önünden geçmek zorundaydım çıkmak için o sırada birden hızlanarak benim sol tarafımdan gelerek tam dibimde durdu farklı yerlerden çıktık benim yolumun üstünde denk getirdi kendini onu nasıl yaptı bilmiyorum hangi yolu kullandı. Ama o yol tek yönlüydü sürekli aynama baktım ama arabası yüksek olduğu halde arkamdan gelmedi büyük ihtimalle tekrar geri döndü. Cuma günü ise otoparka geldiğimde bankanın önünde sadece ikimizin aracı vardı. Arabaya yaklaştığımda camlar açık beni beklediğini gördüm yine oyalandım o da hareket etmedi. Sonra ben hareket edince hareket etti ve yine aynı şekilde yoluma çıktı (otoparktan çıktıktan sonra). Bu kişinin evli olup olmadığını bilmiyorum. Ben kendisini önemsemezken sürekli dikkatimi çekmeye çalışan o oldu. Ve şuan bu durumu düşünüyorum. Kesinlikle merhaba vs diyebilecek biri değilim. Neden böyle davrandığını anlamaya çalışıyorum fakat adamı çok beğendiğimi de söylemeden edemeyeceğim. Sürekli düşündüğümü ve bir an önce otoparka gidip denk gelmek istediğimi fark ettim. Ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?