Kendimden yaşça büyük erkeğe karşı yaşadığım his

Evet bu daha olası,ben aynı durumlarda kadın aklı erkek aklı olarak yazdım.Biz kadınlar çok duygusalız her hareketin altında bir şey ararız erkekler düz mantık ...

Evet bu daha olası,ben aynı durumlarda kadın aklı erkek aklı olarak yazdım.Biz kadınlar çok duygusalız her hareketin altında bir şey ararız erkekler düz mantık ...
Aynen öyle ama bu büyük karaktersizlik,çünki kadınlar anlam yükler dediğiniz gibi duygusal yaklaşır,e bu hareketler havada kalıncada üzülen yine hayaller kuran olur,konu sahinide demiş zaten arabasını bekliyorum sanki artık diye psikoljik olarak bu ufak tefek ilgi alaka etkiliyor demekki bazen.

Birkaç gün başka bir otoparka park edin sonra yine bu otoparka gelin yokluğunuz da onu sizle konuşturmazsa adam evlidir

Biz kadınlar artık bu kadar etkilenmemeliyiz , gerçekten kadın resmen hayatı durdurup ortada ciddi bir şey yokken adamın yolunu gözlüyor bu olmamalı bu kadar kolay olmamalı ....

Bu suv merakı kadınlarda daha çok. Çevremde suvu olan kim varsa karısı aldırdı adam da yok bagajı ufak yok çok benzin yakıyor diye geziyor. Bu durumda adam evli bence
Hahhah o sırada arabımızı SUV ile değiştirmek isteyen ben
Bunu öğrendim iyi oldu artık smart falan alırım hahaha

Kızları anlamıyorum yaşı genç olanlar dururken niye büyük adamlara ilgi duyuyorsunuz

Bu suv merakı kadınlarda daha çok. Çevremde suvu olan kim varsa karısı aldırdı adam da yok bagajı ufak yok çok benzin yakıyor diye geziyor. Bu durumda adam evli bence

Gittim suv aldirttim, bir dunya laf etti istemiyorum diye, inat ettim aldirttim. Uc bes ay sonra bagaji ufak diye arabalari degistirdim :)

Ekspertizler bile konu sahibi kadar ayrıntıya inmezdi eminim

Belki adama da sorsak "farkında bile değilim, bakmadım" der. Evli olması ihtimali bana da muhtemel geldi. Erkeklerin uzaktan bakması, gülmesi, küçük esprileri vs bunlara anlam yüklemeyin derim. Kaç gündür karşılaşıyorsunuz bu ergen oğlan değil ki çekinsin, koskoca adam. 30 yaş üstü ve işli güçlü erkekte utangaçlık sanmıyorum ki olsun. Ben hiç denk gelmedim.

Bekarsa ve ilgileniyorsa kolayca bir merhaba diyebilirdi, tanışmak isteyebilirdi. Neticede dövecek haliniz yok zaten olumlu sinyal veriyorsunuz. Erkekler aslında gayet girişken. İstemediklerine belirsiz. Ben bu karşılaşmalardan anlam çıkarmayın derim. Hayal kırıklığına uğrayacaksınız gibi hissediyorum. Umarım öyle olmaz.

sizi hoşunuza giden flörtleşmek
Diyelimki bekar bu tarz tipler bayılırlar kadınlara yeşil ışık yakıp onu önemsiyor gibi davranıp özle hissettirip flörtleşmeye sizi elde ettiğinde farklı birisiyle flörtleşicek karakter meselesi
Uzak durmanızı tavsiye ederim ama heyecanınıza yenik düşüp denemek isterseniz ciddiye almayın duygu yoğunlunuzun geçmesi için şans verin

Artık böyle buralar canım.
Ben de 40 yaşındayım ama cevaplayayım .
İlgini belli et bence , gülümse laf at ne kaybedersin ki . Hayat kısa yaşa gitsin olursa olur olmazsa bşy kaybetmezsin. Millet neler yapıyor

Bu adam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…