Kendimden yaşça büyük erkeğe karşı yaşadığım his

Bu hikayenin normalde polisiye gerilim olması gerekmiyor mu? Oyoparkta kadın sürücüleri takip eden 30 yaşlarda sert mizaçlı..

Aklıma şey geldi.
Evlenmeden önce yaşadığım yerde arabam renk olarak tekti.
Tesadüf mü yoksa kasıtlı mı bilmiyorum adamın biri de aynı renk ve aynı model bir araba almıştı. Nereye park etsem mutlaka ya önüne ya arkasına park ederdi.
Eğer ön tarafından park ederse ön farları karşı karşıya getirecek şekilde bakıştırarak park ederdi.
Bu durum beni sadece gülümsetirdi. Asla altında bir anlam aramadım ve adamı hiç görmedim.

O yaşta ya evli ya boşanmış 2 çocuklu ya da ona buna kulp bulup evlenememiş psikolojisi bozuk bi enkaz. En azından çoğu böyle bacım
36 37 yaşlarında olup evlenmemişler ya da boşanmışların psikolojisi mi bozuk? Bu kadar büyük büyük konuşmayın derim dostane. Hayat uzun .

Şu konuda yazayım bari evlenmemiş insanlar normal değildir diye saçma bir düşünce var pardon da neden? Evlenmek şartmı bence asıl saçma olan evlenmek aklı başında olan kimse evlenmez

Bunun konu sahibinin basina geldigini dusunemiyorum.

Şu konuda yazayım bari evlenmemiş insanlar normal değildir diye saçma bir düşünce var pardon da neden? Evlenmek şartmı bence asıl saçma olan evlenmek aklı başında olan kimse evlenmez
Annem de aynısını söylüyor bu kadar tecrübeli kadının bir bildiği var elbet

O açıdan bakmadan bi selam verebilirsin aslında. İlk adımı kendin için atıyorsun öyle düşün. Çünkü bir belirsizlik içindesin. Merhaba de nolucak nodundayım

Adam bana,sapık gibi geldi sizi takip edip bekliyor çok korkunç bence nasıl hoşunuza gitti bu durum.

Adam evli, ilk konuşmayı teması yapmamasının sebebi bu…
Senden bekliyor, sana ilgilisi belli ediyor ki sen kıvran ve ona ilk adımı at sonra evli olduğunu öğrendiğinde ben hoşlandımda ilgilendim olacak ve kılçıksız bu işten kendini sıyıracak….

36 37 yaşlarında olup evlenmemişler ya da boşanmışların psikolojisi mi bozuk? Bu kadar büyük büyük konuşmayın derim dostane. Hayat uzun .
Erkekler böyle. Dene gör. Hayat uzun yaşım büyük. Tecrübem çok. Büyük konuşmadım olanı söyledim. Sen niye gerildin sana ne benim fikrimden fikrim beni bağlar. Bu konuda netleşelim. Senlik bir durum yok ok?

En iyi ihtimalle bosanmıs birisidir ve cocuklu.bunu kabul ederek yola cıkın.en ıyı ıhtımallle:) evli yada boşanmaya calısan biri de olabilir.nsl tanısmaya gelınce gunaydın iyi günler tarzında başlayabilirsiniz zaten olacağı varsa oda devamını getirir.ama ben size bu yaşta birini yakıştıramadım. Hayatının baharındasın yaşını başını almıs on yıl sonra kronik hastalıkları başlayacak bir adamla işin ne

Boyle diyip +40 uzeri gergin adamlarin suv arabasinin yolunu gozlersiniz

O yaşta ya evli ya boşanmış 2 çocuklu ya da ona buna kulp bulup evlenememiş psikolojisi bozuk bi enkaz. En azından çoğu böyle bacım
konuşma tarzınıza bakın önce siz. Kimseye hayatı hakkında ayrıntılı şeyler bilmeden, psikolojisi bozuk vs diyemezsiniz. Evlenmek bir başarı değildir bu hayatta. Psikoloji düzeltme yolu, hiççççç değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…