kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

tayin çıkarsa napıcam
bir de kendimi başka şehire gitmeye hazır hissetmiyroum
Hiç gitmediğim bir doğu ilime atandım. Ardından 2 günde ev bulup memlekete gittim. Soruşturma bitip evime yerleştiğim gün iki valizi birleştirip üstünde yattım. Meslek maaş olduktan sonra hepsi halledilir.

el memleketi.kendi kuzenlerim istanbulda
eşimin ailesi de başka şehirde görüşmüyorşlar
Güzelim lütfen psikolojik destek al. Hic kimse ile duygusal yakınlık kuramiyorsun.Kimse ile sağlıklı ilişki sürdüremiyorsun Bak ben eşimin peşinde şehir şehir geziyorum. Hiçbir aile uyem yok burada da .Buyuk kizim anasinifindayken 2 yıl komşum ben işten gelene kadar kızımla "ucretsiz" ilgilendi.Dun onu aradım (şimdi başka şehirlerdeyiz) Ben ona bendeki emeği için ona dua ettigimi söyledim o bana zor gününde (babasını kaybettiginde ) yanında olduğum için duacı olduğunu söyledi. İnsanin insana ihtiyacı var.Ama sen etrafında insan birakmiyorsun

15 gün için taşınmaya değmez bence otel değilde şu eşyalı günlük evler aceba işinize yararmı?

2 hesabı var yani .1 kaç yıl önce bir hesabı daha vardı hatta 2 tane bile olabilir . Değişik bir hatun kendisi etrafındakileri delirten cinsten . Allah etrafındakilere sabır versin

önceki konuna da yazdım sen başka ilde tek başına yapamazsın. babanın yanına dön. adam senin yüzünden elin oğlundan dayak yemiş, ne kadar kötü olabilir ki? biraz sus biraz konuş sabret yani.

panik olmuşssunuz, önce sakinleşin, sonra valiliğe gidin orda anların derdinizi, geçici bir çözüm bulunur elbet...

İki üyeliği olsa tüm üyelikleri iptal edilmez miydi? Sanmıyorum ki ip değiştirebilecek yeterlilikte olsun.

her çözüme bir bahaneniz var.
ne diyelim hangi ilde yaşıyorsan gel bizde kal mı?
bir baba evine bir koca evine derken çocuğunuzu da pinpon topuna çevirerek evliliğinizi laçkalaştıran/ciddiyetsizleştiren sizsiniz.
koca müsveddesini boşamayıpta babanıza dövmesini sağlayan sizsiniz.
sizden tam 10 yaş küçüğüm bir işim yok (mesleğim var ama çalışmıyorum) şu içinde bulunduğunuz durumda olsam tuvalet temizler, tarlaya ırgat gider, kuru ekmek yerim yine de 3 kuruş için şu rezilliğe katlanmam peşimde de küçücük bir yavruyu sürüklemem.
maaşınız var az çok kenarda paranızda var neden bu kadar güçsüz ve acizsiniz?

ben bir ara öğrenci yurdunda kalmıştım
öğrenci yurtlarına alıyorlar çalışanları da
ya da kadın sığınma evleri var onlara başvurabilirsiniz
Ankara'da iseniz ikisi de mümkün size yurt ismi de verebilirim sığınma evini de tarif edebilirim.

İki üyeliği olsa tüm üyelikleri iptal edilmez miydi? Sanmıyorum ki ip değiştirebilecek yeterlilikte olsun.

O konuda pek teknik bilgim yok ama şüphe çekmediği sürece ip kontrolü yapmıyorlardır. O yüzden farkında değillerdir bence.
cuytherock yazmış hesapların adını. Konular hep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…