kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

Korkularını anlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor. İşin var maaşın var. Hayattan niye bu kadar korkuyorsun? Kusura bakma çalışan bir kadına göre çok zayıf karakterin. Ne sanmıştın boşanmaya karar verirken her şeyin süper olacağını mı? Tabiki inişler çıkışlar olacak. Maddi manevi zorlanacaksın.

daha neyse otel güzel otele gittim.üç ay sonra evi nasıl kurucam

ben kendimi çaresiz sahipsiz görüyorum
Baban ve annenim sana sahip çıkmaması çok normal. Çünkü şimdi sahip çıkmış olsalardı yarın yine dönecektin eşine olan yine onlara oluyor. Muhtemelen sen babamı sildim diyorsun ya onlar seni çoktan silmiştir de evlat diye yine lafta kalır sahip çıkarlar.

daha neyse otel güzel otele gittim.üç ay sonra evi nasıl kurucam
Yahu ne demek nasıl kuracağım? Kardeşim sen bu kadar cahil misin? Yol yordam bilmiyor musun? Çalışan maaşlı kadınsın. Millet işi gücü yokken ortada kalıyor senin kadar korkmuyor hiçbiri. Belliki hep sırtını birilerine dayayarak gelmişsin bu yaşa. Her şeyi senin yerine halleden, düşünen birileri olmuş.

ya yeminle kurgu değil.korkuyorum ben bilmediğim başka gurbetlere gidip orada rezil olmaktan

ya yeminle kurgu değil.korkuyorum ben bilmediğim başka gurbetlere gidip orada rezil olmaktan
Herşeyi planlıyorsun tamam. Peki dava görülürken eşin boşanmak istemiyorum ben eşimi seviyorum dese sen hayır darp raporum yok ama ben çok dayak yedim sevgimiz saygımız kalmadı kaç kez ayrı yaşadık ben istemiyorum boşanacağım kararlıyım diyecek misin? Bunda kesin kararlı değilsen zaten boşa yoruyorsun Zihni’ni.

ben kararlıyım da inandırıcı değilim.yaşadığım gerçeklere kimse inanmıyor.anlattım dilimin döndüğünce.ailemin evinde kalamadığım sorun olduğu.daha öncesinde tehditler olduğunu söyledim ama bir fayda vermedi...

Boşanma talebinin ana konusuna inandırmak zorunda oluyorsun hakimi. Sağdan soldan kimse yok mu onca kavga gürültüyü bilen duyan? Dayak yedim tazminat istiyorum derseniz ispatlamak zorundasınız tamam da ispat yoksa yapacak birşey yoktur o konuda.

Son düzenleme:
Eşimin tayini çıktı ve gitti biz bekliyoruz yazı. İki günde evini buldu istediği yerden. Bir yıllık sözleşme yapmam şu vakitte çıkacağım dedi ve hemen kabul ettiler. Zaten yaz mevsiminde çıkacağı için çok da umursamiyorlar çünkü evler asıl yaz mevsiminde tutuluyor. İki gün diyorum bak. Yeni eşyası olan yeni ev. Gayet de oluyor işte. Niye bu kadar dert ediniyorsuniuz daha 15 gün var. Olmazsa edinirsiniz. Melankoli mi seviyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…