kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

O konuda pek teknik bilgim yok ama şüphe çekmediği sürece ip kontrolü yapmıyorlardır. O yüzden farkında değillerdir bence.
@cuytherock yazmış hesapların adını. Konular hep aynı.

O zaman Mune ve Kazen den bu üyeyi ve diğer üyeliklerini bir kontrol etmelerini rica edelim.

Dur tatlım sakin ol, hallolur hepsi. Bana ölüm gibi gelen ev taşıma, boşanma vs hepsini hallettim şükür sona geldim sayılır. Şimdi daha özgüvenliyim.

öyle deme...lütfen.1800 lira para verilir mi
Ayyyy 1800 lira para verilir mi verilir mi. Huzur çin gerekirse kendiniz kuru ekmek yer evladınıza dört dörtlük bakar tüm maaşınızı da verirsiniz. 1800 değil de 3800 tutuyor gibisiniz. Anlamadığım şu, siz hala para biriktirmeye falan mı çalışıyorsunuz?

Mesleğiniz var, eşyalı evler var oteller var ev yemekleri yapan yerler var var oğlu var. Ama para gidecek diye o olmaz bu olmaz diyorsunuz. Çok garip. Çok çok garip.

Konunun oncesini bilmiyorum, ama otel bana 1500-1800 makul geldi. Nihayetinde bir ev tutsaniz yine en az 1000 lira kira odeyeceksiniz. Elektrik, su, dogalgaz abonelikleriniz olacak. Bu aboneliklerin guvence bedelleri olacak, esya almaniz gerekecek ya da olan esyalarinizi tasimak icin nakliye masrafiniz olacak. Apartman aidati, evin incik cincigi... acikcasi bana otel kesinlikle daha mantikli geldi. Odanin temizligini bile dusunmezsin, sicak suyun, kliman olur oturursun. Kiraya ciktiginizda bir evin masrafi bence daha az olmayacaktir

Sıktınız artık ama sırf yakamızdan bir süre düşün, habire aynı aynı aynı konuları açmayın diye yazıyorum:
Öğretmenevine uzun süre kalacağınızı söyledğinizde 3 ay, 5 ay her neyse, o ücretin içine isteğe göre kahvaltıyı ya da akşam yemeğini dahil ediyorlar. İnternet ücreti yok, elektrik ücreti yok, su ücreti yok, temizliği de görevliler yapıyor. E daha ne olsun yani? Yemeği de kaşıkla ağzınıza döksünler mi 1500 lira için?

Eşyalı kiralık evler oluyor onlara bak istersen

Sabırla dert dinleyip,yorum yapan arkadaşları tebrik ederim.
Ben havlu attım.
45 yaşındayım,çok şey görüp tecrübe ettim ama mesleği olup,para kazanan üstelik de anne olan birinin bu kadar acziyet içinde olmasını anlayamıyorum.
Bir laf vardır,sözüm meclisten dışarı,
teşbihte hata olmaz,
ne eğere geliyor bazı insanlar,ne semere...

öğremenevi tek oda 75, paylaşımlı 50 lira.gerçi sadece yatıya gidicem ama paylaşımlı odada bir kez kaldım ve rahatsız oldum.duş vs alamıyorsun.indiriim yapmıyorlarmış.sordum bunu da

odada kalmaktan sıkıntılı değilim.fiyatları indirmiyorlar.günlük fiyattan alıyorlar.ben daha önce doğuda bir ilçedeydim.orada 2014 yılında 550 lira ödedim.şimdi de hadi 1000 lira olsun all in.

öğremenevi tek oda 75, paylaşımlı 50 lira.gerçi sadece yatıya gidicem ama paylaşımlı odada bir kez kaldım ve rahatsız oldum.duş vs alamıyorsun.indiriim yapmıyorlarmış.sordum bunu da
Hayır yaparlar. Yetkisi az olan ya da olmayana sormuşsunuzdur. Başkası ile görüşmek isteyin.

Erkekten daha çok kız çocuğu ayaklarının üstünde durmalı. Bizim aile de bu şekilde yetiştirilir. Çalışan,eğitimli,maaşı olan insanın böyle dayanak aramasına inanamıyorum. Anneannem 9 çocuk ile 30 küsür yaşlarında dul kalmış. Anne baba destek olmamış. Bir yandan halı dokunmuş bir yandan eşinden kalan emekli ile ayakta kalmış. Çocuklarının yarısından fazlasını okutmuş çok çok iyi yerlere getirmiş. Aralarında kurum müdürü, doktor vs. Evleneyim bana bakan olsun dememiş, baba evine gideyim dememiş. Ki bu kadın sokağından dışarı çıkmayan. Hayatında Çarşıya bir iki kez gitmiş bir kadın. İlk okulu bile bitirmemiş. Bilmiyorum böyle çaresizim diye ortada dolaşanlara kızıyorum istemsiz. Çocuğunu da güçsüz yetiştirecek

Benim yaşadığım şehre isteyin tayini, bir çocuğunuz var sanırım. 1+1 her şey dahil bir apart size ve çocuğunuza fazlasıyla yeter.Fatura ödeme, kışın üşüme derdiniz de olmaz.dediğim gibi bir apartı 700-750 tl gibi bir fiyata tutarsınız.Gelirseniz ben ev bulma konusunda yardımcı olmaya çalışırım.

Sizin mesleğinizden güvenilir birisinin yanına ev arkadaşı olarak gidin sahibinden .comdan bulabilirsiniz hem kirayı yarı yarıya öder zorlanmazsınız hemde yalnız kalmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…