- 11 Aralık 2018
- 42.640
- 264.976
- 598
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
O konuda pek teknik bilgim yok ama şüphe çekmediği sürece ip kontrolü yapmıyorlardır. O yüzden farkında değillerdir bence.
@cuytherock yazmış hesapların adını. Konular hep aynı.
Ben daha önce kiblemiştim ama gözden kaçtı sanırım. Hatta şüpheye düştüm yanılıyor muyum diye. Ama başkaları da fark etmiş.
Şimdi bakıyorum sabırtaşına ama diğerini bulamadım.
eşim 90 günlük tedbir kararına itiraz etmiş.30 güne indirildi.sebebi o gün bana bişi yapmaması.ben anlatım evdeki durumunu hakaretlerini, ölüm tehditlerini anlattım.babamı nasıl dövdüğü ortada dedim ama sonuç 15 nisana kadar uzaklaştırma devam edecek.öyle uygun görüldü, saygı duyuyorum ama ben şimdi napıcam?
güçlü olmam lazım,15 günde nasıl ev bulucam.bunaldım...yaşam ne kadar zormuş...güçlü durmam lazım kızlar.15 günde geçici hayat kurmam daha sonra tayin çıkmasını beklemem gerek.
babamın evine gidemem, kocamın evinde kalamam.iş başa düştü kızlar.36 yaşındayım ama çok kötü hissediyorum.nasıl yapıcam ben ya.otele gittim'60 liraya indirdi.aa siz x yerde çalışan bayansınız. diyorlar.', aylık 1800 liraya geliyor.bilseydim evimi iptal etmezdim yemin ederim.iptal etmezdim evimi.3 ay sonra tayin alsam sıkıntı...nasıl olacak bilmiyorum.
kızlar bir toparlayın beni.haritayı açtım tayin olacak yer arıyor.il merkezleri yoğun bizim kurumda, mesai oluyor.çocukla olmaz.o yüzden ben de ilçelere bakıyorum.bu sefer kreş, ev bulma sıkıntısı, sosyal hayat eksikliği vs karşıma çıkıyor.daha haritadan nereye gideceğime karar veremedim.
ne yapacağımı şaşırdım inanın...ağlıcağım geliyor...
babamı ve annem benim için öldüler.evlatlarına sahip çıkmıyorlar.belki de böyle olması gerekiyor.daha çok güçlenmem ve kendi sorumluluğumu almam lazım belki.çok çaresizim...
yemek bile yemedim.Allah hayırlı kapılar açsın bana.kızlar bir toparlayın beni...öfffffffffffffffff.....
Ayyyy 1800 lira para verilir mi verilir mi. Huzur çin gerekirse kendiniz kuru ekmek yer evladınıza dört dörtlük bakar tüm maaşınızı da verirsiniz. 1800 değil de 3800 tutuyor gibisiniz. Anlamadığım şu, siz hala para biriktirmeye falan mı çalışıyorsunuz?öyle deme...lütfen.1800 lira para verilir mi
Noop ocağına düştüm ,bi özet at ne olmuş,ben de ilk mesajda baya bi içlendimdivuu 3 hesap
ara sayfalarda biri geçimsizsin kimseyle geçinemiyorsun demiş bende ordan uyandım..
Noop ocağına düştüm ,bi özet at ne olmuş,ben de ilk mesajda baya bi içlendimdi
Eşyalı kiralık evler oluyor onlara bak isterseneşim 90 günlük tedbir kararına itiraz etmiş.30 güne indirildi.sebebi o gün bana bişi yapmaması.ben anlatım evdeki durumunu hakaretlerini, ölüm tehditlerini anlattım.babamı nasıl dövdüğü ortada dedim ama sonuç 15 nisana kadar uzaklaştırma devam edecek.öyle uygun görüldü, saygı duyuyorum ama ben şimdi napıcam?
güçlü olmam lazım,15 günde nasıl ev bulucam.bunaldım...yaşam ne kadar zormuş...güçlü durmam lazım kızlar.15 günde geçici hayat kurmam daha sonra tayin çıkmasını beklemem gerek.
babamın evine gidemem, kocamın evinde kalamam.iş başa düştü kızlar.36 yaşındayım ama çok kötü hissediyorum.nasıl yapıcam ben ya.otele gittim'60 liraya indirdi.aa siz x yerde çalışan bayansınız. diyorlar.', aylık 1800 liraya geliyor.bilseydim evimi iptal etmezdim yemin ederim.iptal etmezdim evimi.3 ay sonra tayin alsam sıkıntı...nasıl olacak bilmiyorum.
kızlar bir toparlayın beni.haritayı açtım tayin olacak yer arıyor.il merkezleri yoğun bizim kurumda, mesai oluyor.çocukla olmaz.o yüzden ben de ilçelere bakıyorum.bu sefer kreş, ev bulma sıkıntısı, sosyal hayat eksikliği vs karşıma çıkıyor.daha haritadan nereye gideceğime karar veremedim.
ne yapacağımı şaşırdım inanın...ağlıcağım geliyor...
babamı ve annem benim için öldüler.evlatlarına sahip çıkmıyorlar.belki de böyle olması gerekiyor.daha çok güçlenmem ve kendi sorumluluğumu almam lazım belki.çok çaresizim...
yemek bile yemedim.Allah hayırlı kapılar açsın bana.kızlar bir toparlayın beni...öfffffffffffffffff.....
öğremenevi tek oda 75, paylaşımlı 50 lira.gerçi sadece yatıya gidicem ama paylaşımlı odada bir kez kaldım ve rahatsız oldum.duş vs alamıyorsun.indiriim yapmıyorlarmış.sordum bunu daSıktınız artık ama sırf yakamızdan bir süre düşün, habire aynı aynı aynı konuları açmayın diye yazıyorum:
Öğretmenevine uzun süre kalacağınızı söyledğinizde 3 ay, 5 ay her neyse, o ücretin içine isteğe göre kahvaltıyı ya da akşam yemeğini dahil ediyorlar. İnternet ücreti yok, elektrik ücreti yok, su ücreti yok, temizliği de görevliler yapıyor. E daha ne olsun yani? Yemeği de kaşıkla ağzınıza döksünler mi 1500 lira için?
odada kalmaktan sıkıntılı değilim.fiyatları indirmiyorlar.günlük fiyattan alıyorlar.ben daha önce doğuda bir ilçedeydim.orada 2014 yılında 550 lira ödedim.şimdi de hadi 1000 lira olsun all in.Konunun oncesini bilmiyorum, ama otel bana 1500-1800 makul geldi. Nihayetinde bir ev tutsaniz yine en az 1000 lira kira odeyeceksiniz. Elektrik, su, dogalgaz abonelikleriniz olacak. Bu aboneliklerin guvence bedelleri olacak, esya almaniz gerekecek ya da olan esyalarinizi tasimak icin nakliye masrafiniz olacak. Apartman aidati, evin incik cincigi... acikcasi bana otel kesinlikle daha mantikli geldi. Odanin temizligini bile dusunmezsin, sicak suyun, kliman olur oturursun. Kiraya ciktiginizda bir evin masrafi bence daha az olmayacaktir
Hayır yaparlar. Yetkisi az olan ya da olmayana sormuşsunuzdur. Başkası ile görüşmek isteyin.öğremenevi tek oda 75, paylaşımlı 50 lira.gerçi sadece yatıya gidicem ama paylaşımlı odada bir kez kaldım ve rahatsız oldum.duş vs alamıyorsun.indiriim yapmıyorlarmış.sordum bunu da
Erkekten daha çok kız çocuğu ayaklarının üstünde durmalı. Bizim aile de bu şekilde yetiştirilir. Çalışan,eğitimli,maaşı olan insanın böyle dayanak aramasına inanamıyorum. Anneannem 9 çocuk ile 30 küsür yaşlarında dul kalmış. Anne baba destek olmamış. Bir yandan halı dokunmuş bir yandan eşinden kalan emekli ile ayakta kalmış. Çocuklarının yarısından fazlasını okutmuş çok çok iyi yerlere getirmiş. Aralarında kurum müdürü, doktor vs. Evleneyim bana bakan olsun dememiş, baba evine gideyim dememiş. Ki bu kadın sokağından dışarı çıkmayan. Hayatında Çarşıya bir iki kez gitmiş bir kadın. İlk okulu bile bitirmemiş. Bilmiyorum böyle çaresizim diye ortada dolaşanlara kızıyorum istemsiz. Çocuğunu da güçsüz yetiştirecekSabırla dert dinleyip,yorum yapan arkadaşları tebrik ederim.
Ben havlu attım.
45 yaşındayım,çok şey görüp tecrübe ettim ama mesleği olup,para kazanan üstelik de anne olan birinin bu kadar acziyet içinde olmasını anlayamıyorum.
Bir laf vardır,sözüm meclisten dışarı,
teşbihte hata olmaz,
ne eğere geliyor bazı insanlar,ne semere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?