- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Az kaldı adama da babana da hak vericem bu nasıl bir kafa ya boş boş yazıyorsun bi yazdığın bi yazdıgını tutmuyor git kocanla yaşa 40 bininide harcamamış olursun yazık o çocuğa ciddi üzüldübana karşı tavrı.çocuğa karşı iyi davranıyor.
kızlar öyle ya da böyle darp raporu olmadığı için kendimi ispat edemiyorum.
Eşinizin babası nerede?
16 sene önceki durum deve kini mi var sizde adam sizi düsünmese damadından dayak yermiydi
16 sene gittiğim dişçi için babam henüz dedi16 sene önceki durum deve kini mi var sizde adam sizi düsünmese damadından dayak yermiydi
Esının babası bakıyordu cocuga 70 yasında, beraber yasıyordu hatta adamı da almayı dusundu yanına yanlıs mıyım I ilkbahari_bekliyorumBenim de aklıma bu takıldı. Bu adamın ailesi yok mu? Anası babası, kardeşi?
Kadının anne babadan başka kimsesi yok mu? Kardeş hala,teyze, kuzen.
Hiç mi kimseniz yok sizin ilkbahar?
el memleketi.kendi kuzenlerim istanbuldaBenim de aklıma bu takıldı. Bu adamın ailesi yok mu? Anası babası, kardeşi?
Kadının anne babadan başka kimsesi yok mu? Kardeş hala,teyze, kuzen.
Hiç mi kimseniz yok sizin ilkbahar?
el memleketi.kendi kuzenlerim istanbulda
eşimin ailesi de başka şehirde görüşmüyorşlar
Esının babası bakıyordu cocuga 70 yasında, beraber yasıyordu hatta adamı da almayı dusundu yanına yanlıs mıyım I ilkbahari_bekliyorum
NNasilkonustugu filan yok.. siz saglikli degilsiniz.. su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina.. esiniz denen adam babanizi dovuyor nerdeyse hak etti diyeceksiniz... esiniz kendi babasini dover mi ayni seyi yapsa.. onlar anne baba ofke kontrolu var ya da yok... esiniz tarafindan ne olursa olsun el kaldirmayi birak yuksek sesle konusulmaulyi azarlanmayi bile hak etmezler el ustunde tutulur onlar hanimefendi.. ne esiniz ne de siz saglikli degilsiniz... ay brn hicbir sey icin hazir degilim ay nasil yapicam ay orda bu var burda su var... siz esinize doneceksiniz....donun de zaten hak ettiginiz o sizin.korumak nedir ya, nasıl konuşuyorsunuz.
Bence bosu bosuna sinirlerimizi bozuyoruz.Konu sahibi eninde sonunda doner sevgili kocacigina ve dediğiniz gibi ikisi birbirini tamamlar ama tek uzuldugum o minicik yavru...Yahu yazmayayim diyorum su babanin dayak yeme mevzusu beni deli ediyorr.. ama babam cok uzerimize geldi demiyor mu
NNasilkonustugu filan yok.. siz saglikli degilsiniz.. su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina.. esiniz denen adam babanizi dovuyor nerdeyse hak etti diyeceksiniz... esiniz kendi babasini dover mi ayni seyi yapsa.. onlar anne baba ofke kontrolu var ya da yok... esiniz tarafindan ne olursa olsun el kaldirmayi birak yuksek sesle konusulmaulyi azarlanmayi bile hak etmezler el ustunde tutulur onlar hanimefendi.. ne esiniz ne de siz saglikli degilsiniz... ay brn hicbir sey icin hazir degilim ay nasil yapicam ay orda bu var burda su var... siz esinize doneceksiniz....donun de zaten hak ettiginiz o sizin.
Hanımefendi,bayanın konularını okursanız,ne kadar tutarsız hareket ettiğini siz de görürsünüz.bir de yapılan yorumlara çok fevri cevaplar veriyor.o yüzden kesinlikle psikolojik destek almalı.Ya kadın evi iptal etti çünkü koruma kararı yeni tuttuğu ev için geçerli değilmiş. sadece eleştiriye odaklısınız.
Evet bende cocuga cok uzuluyorum. Babasi gozlerinin onunde dedesini dovuyor. Ve bu insanlar kendi cocuguna bakmislar.. ne olacak babasini irnek alacak.. o da ilerde belki esini ve onun babasini dovecek.. yani en basta cocuklari dusunmek gerekiyor. Boyle bir baba ile buyuyup yanlis ornek kendisine almasindan ise ya da surekli kavga edilen bir ortamda buyumesinden ise ayrilmak daha guzel degil mi.. ama.anne de normal saglikli degil ki 36 yasinda devlet memuru bir kadin.. ayy hazir degilim ay ne yapicam.... gercek olduguna inanmak istemiyorum.Bence bosu bosuna sinirlerimizi bozuyoruz.Konu sahibi eninde sonunda doner sevgili kocacigina ve dediğiniz gibi ikisi birbirini tamamlar ama tek uzuldugum o minicik yavru...
Sahipsiz ne demek? Koskoca kadınsınız, işiniz var gücünüz var. Siz niye kendinizi bu kadar aciz, bu kadar basiretsiz görüyorsunuz vallahi anlamak mümkün değil.ben kendimi çaresiz sahipsiz görüyorum
Gercekten bu uyenin fake oldugunu sadece ben mi dusunuyorum ya? Hala kocam da kocam diyor. Kocasina degil babasina laf ediyor. Inandirici degil artik bu insan gercekten.Kendime sabır dileyerek uzaklaşıyorum konundan. Sabır sınayıcısısın resmen.
Sana da akıl fikir diliyorum. Başka söyleyecek bir şey kalmadı.
Değişik cins bir kadın kendileri süreklide nick degiştiriyor. Başka başka nicklerle aynı konular . Eğer kendisi gerçekse çok üzücü bide devlet memuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?