kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

bana karşı tavrı.çocuğa karşı iyi davranıyor.
kızlar öyle ya da böyle darp raporu olmadığı için kendimi ispat edemiyorum.
Az kaldı adama da babana da hak vericem bu nasıl bir kafa ya boş boş yazıyorsun bi yazdığın bi yazdıgını tutmuyor git kocanla yaşa 40 bininide harcamamış olursun yazık o çocuğa ciddi üzüldü

Benim de aklıma bu takıldı. Bu adamın ailesi yok mu? Anası babası, kardeşi?

Kadının anne babadan başka kimsesi yok mu? Kardeş hala,teyze, kuzen.

Hiç mi kimseniz yok sizin ilkbahar?
Esının babası bakıyordu cocuga 70 yasında, beraber yasıyordu hatta adamı da almayı dusundu yanına yanlıs mıyım I ilkbahari_bekliyorum

Benim de aklıma bu takıldı. Bu adamın ailesi yok mu? Anası babası, kardeşi?

Kadının anne babadan başka kimsesi yok mu? Kardeş hala,teyze, kuzen.

Hiç mi kimseniz yok sizin ilkbahar?
el memleketi.kendi kuzenlerim istanbulda
eşimin ailesi de başka şehirde görüşmüyorşlar

Yahu yazmayayim diyorum su babanin dayak yeme mevzusu beni deli ediyorr.. ama babam cok uzerimize geldi demiyor mu
korumak nedir ya, nasıl konuşuyorsunuz.
NNasilkonustugu filan yok.. siz saglikli degilsiniz.. su yazdiklarinizi bir okuyun allah askina.. esiniz denen adam babanizi dovuyor nerdeyse hak etti diyeceksiniz... esiniz kendi babasini dover mi ayni seyi yapsa.. onlar anne baba ofke kontrolu var ya da yok... esiniz tarafindan ne olursa olsun el kaldirmayi birak yuksek sesle konusulmaulyi azarlanmayi bile hak etmezler el ustunde tutulur onlar hanimefendi.. ne esiniz ne de siz saglikli degilsiniz... ay brn hicbir sey icin hazir degilim ay nasil yapicam ay orda bu var burda su var... siz esinize doneceksiniz....donun de zaten hak ettiginiz o sizin.

Valla ben sizi anlamadım geçen ev için kaparo verdim alamıyorum dediniz iptal ettşniz şimdi ev bulmam lazım vs

Yaş olarak benden büyüksünüz. Üniversite mezunu, çalışan bir kadınsınız. Hayata karşı bu kadar hazırlıksız olmanızı anlamlandıramıyorum. Ki birde annesiniz. Sırf insan çocuğu için bile güçlü durur.
Hayatta hiç maddi sıkıntı görmemişsin olabilir. Ama garanti maaşı olan, birikimi olan bir kadın gibi değilsiniz.
Öğrenci apartında Şurda burda sürüneceğinize gidin eşyalı bir ev tutun. Emlakçıları gezin tek tek. Öğrenci olan yer belli ki illaki vardır yani.
Ben sizin tayin isteyip gidebileceğinize de inanmıyorum. Tayin istesem ne yaparım diyorsun birde,, tutarsın bir ev alırsın birikiminle minimal eşya oturursun. Hayatı kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz.

Bence bosu bosuna sinirlerimizi bozuyoruz.Konu sahibi eninde sonunda doner sevgili kocacigina ve dediğiniz gibi ikisi birbirini tamamlar ama tek uzuldugum o minicik yavru...

Ya kadın evi iptal etti çünkü koruma kararı yeni tuttuğu ev için geçerli değilmiş. sadece eleştiriye odaklısınız.
Hanımefendi,bayanın konularını okursanız,ne kadar tutarsız hareket ettiğini siz de görürsünüz.bir de yapılan yorumlara çok fevri cevaplar veriyor.o yüzden kesinlikle psikolojik destek almalı.

Bence bosu bosuna sinirlerimizi bozuyoruz.Konu sahibi eninde sonunda doner sevgili kocacigina ve dediğiniz gibi ikisi birbirini tamamlar ama tek uzuldugum o minicik yavru...
Evet bende cocuga cok uzuluyorum. Babasi gozlerinin onunde dedesini dovuyor. Ve bu insanlar kendi cocuguna bakmislar.. ne olacak babasini irnek alacak.. o da ilerde belki esini ve onun babasini dovecek.. yani en basta cocuklari dusunmek gerekiyor. Boyle bir baba ile buyuyup yanlis ornek kendisine almasindan ise ya da surekli kavga edilen bir ortamda buyumesinden ise ayrilmak daha guzel degil mi.. ama.anne de normal saglikli degil ki 36 yasinda devlet memuru bir kadin.. ayy hazir degilim ay ne yapicam.... gercek olduguna inanmak istemiyorum.

ben kendimi çaresiz sahipsiz görüyorum
Sahipsiz ne demek? Koskoca kadınsınız, işiniz var gücünüz var. Siz niye kendinizi bu kadar aciz, bu kadar basiretsiz görüyorsunuz vallahi anlamak mümkün değil.

İlla bir erkek mi başınızda durmalı 3 yaşında çocukmuşsunuz gibi?

21 yaşımdan sonra üstelik İstanbul'da tam 8 sene yalnız yaşadım. Kendi paramı kazandım, kendi evimi çekip çevirdim. Sahibim falan da olmadı.

Çocuğunuza böyle mi örnek oluyorsunuz? Başında koca veya baba olmadan yapamayan, illa sahip arayan bir anne olarak mı?

Kendime sabır dileyerek uzaklaşıyorum konundan. Sabır sınayıcısısın resmen.

Sana da akıl fikir diliyorum. Başka söyleyecek bir şey kalmadı.
Gercekten bu uyenin fake oldugunu sadece ben mi dusunuyorum ya? Hala kocam da kocam diyor. Kocasina degil babasina laf ediyor. Inandirici degil artik bu insan gercekten.
Seni de tebrik ederim sabirla yazmissin yine de.

Şok içinde okudum yazdıklarınızı.
Avukatlık yaptıgım donemde bosanma davaları icin adli yardım talepli kadınlar gelirdi. Cogu 20li yaslarda, egitimsiz, siddet goren, gelir durumu dusuk, borc harc icinde, sıgınma evinde kalan vs. vs. sizden kat be kat magdur ancak hepsi 36 yasında, isi gucu maası olan sizden daha dik , kararlı ve mantıklıydı.
Bosanmak ekstrem bir durum, duzeniniz bozulacak, bir sure sıkıntı elbette ki cekeceksiniz. Bu durumda 1800un lafını yapmanın manası var mı? Geliriniz varken ustelik. Yeni duzen kuruyorsunuz 3-5 ay vereceginiz 1800e mi takıldınız?
Her sene bosanmıyorsunuz yahu her sene bu harcamayı yapmayacaksınız. Bir durum var hayatınızda, cozmeniz gereken meseleler var. Bir yerde barınmanız lazım ve siz 1800(((((( diye aglıyorsunuz.
Millet 0 gelirle sokaklarda kalıyor da bosanıyor sizin kadar aglamıyor.
Cekilecek bir insan degilsiniz, hic olgun, mantıklı ve makul degilsiniz.
Babanızın size karsı negatif tavrı da tamamen sizin eseriniz. Adamı delirtmissiniz ki biz bile tahammul edemiyoruz size burdan.
Aileniz bile size cocuk bakımında guvenmiyor cocugu heder edeceksiniz diye korkuyor.
Bosanma surecinde harcayacagınız uc bes binden daha onemli meseleleriniz yok mu? Hic de cocugunuzu kafaya takmamıssınız.
Allah yavrunuza sabır versin. Allahım o cocugu iyilerle karsılastırsın. İlerde guven duyacagı, sıkıntısında derman olacak bir anası yok cocugun. Annenin kendine hayrı yok ki cocuga olsun.

40.000 tl birikimiz 3400 maaasınız ve çocuğunuza düşkün bir anne babanız olduğunu ezberledim artık. bunlara rağmen 36 yasında bi kadın olarak çaresizseniz pes. en iyisi kocanızla barışın siz. ama en mantıklısı çocuğunuzu babanızın dediği gibi onlara emanet etmeniz. tek basınıza o sorumluluğu almaya korkuyorsunuz.

bu kafayla devam ederseniz önünüzdeki seçenekler eşim eşim dediğiniz eşinizle barışıp, çok üzgünüm ama şiddet görmeye devam etmek yada anlattığınız gibiyse babanızın psikolojik şiddetine göğüs germek oluyor.

normal insanlar bu iki seçeneği de bi an bile düşünmeyip, size burada yüzlerce kez tavsiye edildiği gibi bi an önce yeni bir hayat kurar mızmızlanmayı bırakıp.

Değişik cins bir kadın kendileri süreklide nick degiştiriyor. Başka başka nicklerle aynı konular . Eğer kendisi gerçekse çok üzücü bide devlet memuru

Sürekli nick değiştirmiyor aslında. İki ayrı üyeliği var. Diğer üyeliğinde isim değiştirmiş.
Konuları aynı olduğu için ifşa olmamak için alınan 2. üyelik de olamaz.
Daha geçen gün diğer üyelikle konu açmıştı. Devam konusunu bu üyelikle açtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…