kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

En sevdiğim üye konu açmış. Vallahi bu kadınlar kulubüne sırd sizin için giriyorum.
Bence siz bir yerden önce bir doktora gidin.
Çok acımasız olacağım ama aklınızı para, koca,baba arasında yitirmişsiniz.
Olan çocuğunuza oluyor.
Hergün hayatı bu kadar sorunlu ve çekilmez nasıl kılıyorsunuz çevrenizdekilere.
O masum çocuğa nasıl bir hayat sunuyorsunuz.
Acilen destek almalısınız.

en baştan anlattım.bu bana o... demesinin sebeplerini.basit bi o.. dğeil.adam çocuk benden değil dedi.
Bana çocuk benden değil diyen şerefsizi doğduğuna pişman ederim .Ki şuan çalışmıyorum mesleğim var şükür ama bulduğum ilk işe girerim o parayla da adam gibi bı yerde kalırım. ayrıca çok mu mahremiyet bölgesinde yaşıyorsunuz apart yok ya , dogudayiz apart var ,eşyalı ev var kardesim Karabük'te yıllardır eşyalı küçük evde kalıyor yani isterseniz kalacak yer vardır ama aramak lazım .
Ayrıca kusura bakmayın babanız disciyi syarttin demiş silmissiniz ya ,evet kötü birşey yaptığı ,ama o kocanız olacak hsysiyetsiz size o.. diyo,cocuk benden değil diyor yetmiyor babayı dovuyor hala babanizi kotukuyorsunuz ,bu yaratığın sevdiğine inaniyorsunuz bişey diyemiyorum .Babamla aram hiç iyi değil oldum olası ama eşim babama el kaldıramaz bı tarafına sokarım o eli ...
Ayrıca özür dileyerek söylüyorum ama 36 yaşında gibi değilde akli havada 10 yaşında çocuk gibi davraniyirsunuz.Yok nikah fotosu ,yok boşanınca ordan yaptır burdan yaptır demiş gibi sacma sapan muhabbetler emin olun polisin en son dinlemek istedigj şeydir .
Sadece yaptığı kötü şeyleri anlatın ya ,birde korkmayın bu kadar her türlü imkânınız var valla yaşadığınız yeri söyleyin ben size apart bulacagima çok eminim

Küfür mevzusunu neden anlattım'ben karımı seviyorum, çocuğum seviyorum'diyormuş.İnsan sevdiği karısına böyle der mi dedim.ben inanmıyorum.o hep öyle der de gerçek öle değil

henüz karar çıkmadı, belki de o şekilde kalır.bana 30 güne inicek dediler ama henüz bir arayan soran yok.30 güne inecekse tekrar tebliğ etmem lazım.
ben açık yüreklilikle bütün durumumu anlattım.tam doğru olarak.

doktora giden neden benim, sorunları çzömeye çalışıyorum.ben kocamı da ailemi de hayatımda çıkarmak istiyorum.
ben o baba evinden çıkarken 11 martta onlar benim için öldüler.ne demek gecenin 3 ünde sen benim kapıma geldin.ben sokak kedisi miyim?

kızlar biraz daha toparladım.ben babamdan o kadar şeyden sonra burada kal demesini beklemiştim.demedi...
dayımın evine oğlu gelini çocuğu geldi.geçinemediler.babam ona da diyordu.sakın onları kabul etme.düzenin bozulur.
adam oğluna kapıyı açtı sonra sorun yaşadılar.ben sana demedim mi diyo.
anladım ki insan yükü ağır geliyo.insanlar ana babalarına bakamıyorlar.hzur evleri dolu.birbirimize yük olarak görülüyoruz.ben de yük olarak görüldüm.
inanın her yağtığım babama batıyordu.sonra ağzından kaçırdı'sen bu parayla nasıl geçnicem diyorsunn'diye bağırmaya başladı.git dedi vs.
neyse bu adamıkonuşarak ruhumu kirletmicem...hayatımda yoklar artık...

öyle deme...lütfen.1800 lira para verilir mi
10 gündür mecburiyetten kurumun otelindeyim gidecek yerim yok geceligi 150 tl. Bir aylik 1800 ne ki.

Farkındaysan sokakta kalmissin ucun besin hesabını yapıyorsun. O para verilmezse çocuğunla beraber ya kocana don ya da çocuğu kocana ver ser yere bir karton paran cebinde sokakta yat. Ne kıymetli paran varmis

birden şok oldum...dün çok kötüydüm.bugün daha iyiyim.

tedbir nafakam yok.3400 maaşım var.1800 çılgın para.
Kadin sokakta kalacak vah vah diye uzulurken maasini gormek????
Ya bi gidin Allah Allah.
Sukretmeyi ogrenmelisiniz.
Disarda yatin o zaman ne diyim.
Cunku 1800 cok paraymis veremezmissiniz.
Cunku o para mezara gitmeli, sart kostunuz, ahdiniz var.
Cunku diger taraf icin birikim yapiyorsunuz.
Komik!

Siz kocaman bir sakasiniz bence. Etrafinizdaki insanlari delirttiginizi dusunuyorum, esinizi, annenizi, babanizi. Cocuga cok uzuluyorum. Sizin yuzunuzden perisan olacak cocuk.

Küfür mevzusunu neden anlattım'ben karımı seviyorum, çocuğum seviyorum'diyormuş.İnsan sevdiği karısına böyle der mi dedim.ben inanmıyorum.o hep öyle der de gerçek öle değil
Ama bakin yine o kadar şey yazdım hala kocanizla ilgili tek bir cümleyi çekip almissiniz :/ İnanmayın seven adam karısına o cümleyi kullanmaz .Kavga her evde olur bizde eşimle çok tartisiriz .Oyle her dk kucak kucağa geçmiyor elbet .Ama tartışmanın bir adabı var ya ,söyleyecek söz var soylenmeyecek söz var ben küfürden nefret ederim .Aa hadi ağzından çıktı , çıkanın da bir haddi olmalı ...
Gerçekten bulunduğunuz şehri yada kafaniza uyan gidebileceğiniz yerleri yazın yardımcı olmaya çalışalım .Şehir merkezi yoğun vs olabilir ama o daha uygunsa ilk etapta merkez secin,yada imkanı çok olan ilçelere bakalım .
Bakın 2 ay önce Kars'a sınava gittim öğretim gorevliligi için .Kadronun olacağı yer Kağızman di.Polis eşlerinin olduğu bir gruptan orada yaşayan bir kadınla tanıştım Allah razı olsun tüm imkanları anlattı .Kağızman da dahi (küçük bir ilceymis,ve aşırı soğuk bir yer) 3-4 tane kreş ve anaokulu varmış .Yani şuan dogudayjm burada da bu ton kreş var .yani doğu da daha az imkan varmış gibi geliyor ya insana ,hayır doğu da var batıda hayli hayli vardır .Yeterki isteyin ,korkmayın

Bende konuyu okuyunca üzüldüm yorumlar da aldığın maaşı görünce şok oldumm ben şuan asgari ücretle kirada ve iki çocukla geçiniyorum kiram 1150 diğer giderleri siz düşünün bu kadar karamsar olmayın
Neden heemen tayin istiyosunuz ?

birden şok oldum...dün çok kötüydüm.bugün daha iyiyim.

Bak güzel kardeşim, aklını başına toparla artık ; madem baba evine gitmiyorsun apartta yok diyorsun, 60 liralık otel en iyi seçenek bu durumda, kız yurdu falan olmaz, yurtlarda banyolar ortak, mutfak sorun, çocuğun perişan olur. Ahlanıp vahlanarak sorunları çözemezsin, annesin sen biraz dirayetli olmak zorundasın, şükür ki işin var maaşın var. Yerinde olsam tayin falan istemem, tutarım bir ev yaşarım evladımla, bulunduğun yer kocanın tapulu malı değil sonuçta. Bazı şeyleri medenice halletmek lazım, ortak bir çocuğunuz var, eşinle ya da büyüklerinden biriyle irtibat kur, bir planlama yapın ve çözün bu işi.

Çünkü siz hastasınız. Öncelikle bunu kabul edin.
Tüm konularınızı tek tek okudum, sizin hayatınızda sizin dışınızda herkes hatalı ve kabahatli çünkü. Böyle bir dünya yok.

I ilkbahari_bekliyorum profilinize baktım .Normalde yapmam pek .İstanbul'da yasadiginiz doğru mu ?eğer doğruysa apart ,1-1 vs olmaması imkansız .ısrarla cevap vermiyisunuz bu konuya .
Ayrıca da yurt işini asla düşünmeyin.Hem hijyenik olmuyor .(6 yıl kaldım )hemde çocuklar ders çalışacak ,oğlunuz illaki huysuzlanir eder belli olmuyor ,benim oğlum 3,5 yaşında ve onunla ders çalışamıyorum. öğrenciler çekmek zorunda değil çünkü orası bir yurt .

tayin almak sıkıntı olacak gibi,gidebileceğim ilçelerin imkanları kötü, kreş yok,ev yok, vs vs.çocuk kendini bilene kadar kalsam mı burda.burda rezil olduk.insanların yüzüne bakamıyorum.en azından burda bir düzen var.bilmediğim el memleketlerine gitmek biraz yorar beni.
öte yandan boşanmam diyo, bilemedim

Ya siz gerçekten nereleri düşünüyorsunuz ev yok ,kreş yok ??? Diyorum ki Kağızman da bile kaç tane kreş ,ev vs varmış .Ki Türkiye'nin en ucu,soğuk bı yer o yüzden burayı söylüyorum siz nereye gidiyorsunuz bir şey yok

benim gitmeyi düşündüğüm yerlerde yok maalesef.balıkesir küçük ilçelerinde, amasrada eceabatta özel kreş yok, ev bulmak da turizm bölgesi old için zormuş.ben çanakkale ya da balıkesir istemiştim

istsnbulda yaşamıyorum.karadeniz sahil kenarı ilçelerden birindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…