- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Bana çocuk benden değil diyen şerefsizi doğduğuna pişman ederim .Ki şuan çalışmıyorum mesleğim var şükür ama bulduğum ilk işe girerim o parayla da adam gibi bı yerde kalırım. ayrıca çok mu mahremiyet bölgesinde yaşıyorsunuz apart yok ya , dogudayiz apart var ,eşyalı ev var kardesim Karabük'te yıllardır eşyalı küçük evde kalıyor yani isterseniz kalacak yer vardır ama aramak lazım .en baştan anlattım.bu bana o... demesinin sebeplerini.basit bi o.. dğeil.adam çocuk benden değil dedi.
Küfür mevzusunu neden anlattım'ben karımı seviyorum, çocuğum seviyorum'diyormuş.İnsan sevdiği karısına böyle der mi dedim.ben inanmıyorum.o hep öyle der de gerçek öle değilBana çocuk benden değil diyen şerefsizi doğduğuna pişman ederim .Ki şuan çalışmıyorum mesleğim var şükür ama bulduğum ilk işe girerim o parayla da adam gibi bı yerde kalırım. ayrıca çok mu mahremiyet bölgesinde yaşıyorsunuz apart yok ya , dogudayiz apart var ,eşyalı ev var kardesim Karabük'te yıllardır eşyalı küçük evde kalıyor yani isterseniz kalacak yer vardır ama aramak lazım .
Ayrıca kusura bakmayın babanız disciyi syarttin demiş silmissiniz ya ,evet kötü birşey yaptığı ,ama o kocanız olacak hsysiyetsiz size o.. diyo,cocuk benden değil diyor yetmiyor babayı dovuyor hala babanizi kotukuyorsunuz ,bu yaratığın sevdiğine inaniyorsunuz bişey diyemiyorum .Babamla aram hiç iyi değil oldum olası ama eşim babama el kaldıramaz bı tarafına sokarım o eli ...
Ayrıca özür dileyerek söylüyorum ama 36 yaşında gibi değilde akli havada 10 yaşında çocuk gibi davraniyirsunuz.Yok nikah fotosu ,yok boşanınca ordan yaptır burdan yaptır demiş gibi sacma sapan muhabbetler emin olun polisin en son dinlemek istedigj şeydir .
Sadece yaptığı kötü şeyleri anlatın ya ,birde korkmayın bu kadar her türlü imkânınız var valla yaşadığınız yeri söyleyin ben size apart bulacagima çok eminim
doktora giden neden benim, sorunları çzömeye çalışıyorum.ben kocamı da ailemi de hayatımda çıkarmak istiyorum.En sevdiğim üye konu açmış. Vallahi bu kadınlar kulubüne sırd sizin için giriyorum.
Bence siz bir yerden önce bir doktora gidin.
Çok acımasız olacağım ama aklınızı para, koca,baba arasında yitirmişsiniz.
Olan çocuğunuza oluyor.
Hergün hayatı bu kadar sorunlu ve çekilmez nasıl kılıyorsunuz çevrenizdekilere.
O masum çocuğa nasıl bir hayat sunuyorsunuz.
Acilen destek almalısınız.
10 gündür mecburiyetten kurumun otelindeyim gidecek yerim yok geceligi 150 tl. Bir aylik 1800 ne ki.öyle deme...lütfen.1800 lira para verilir mi
birden şok oldum...dün çok kötüydüm.bugün daha iyiyim.10 gündür mecburiyetten kurumun otelindeyim gidecek yerim yok geceligi 150 tl. Bir aylik 1800 ne ki.
Farkındaysan sokakta kalmissin ucun besin hesabını yapıyorsun. O para verilmezse çocuğunla beraber ya kocana don ya da çocuğu kocana ver ser yere bir karton paran cebinde sokakta yat. Ne kıymetli paran varmis
Kadin sokakta kalacak vah vah diye uzulurken maasini gormek????tedbir nafakam yok.3400 maaşım var.1800 çılgın para.
Ama bakin yine o kadar şey yazdım hala kocanizla ilgili tek bir cümleyi çekip almissiniz :/ İnanmayın seven adam karısına o cümleyi kullanmaz .Kavga her evde olur bizde eşimle çok tartisiriz .Oyle her dk kucak kucağa geçmiyor elbet .Ama tartışmanın bir adabı var ya ,söyleyecek söz var soylenmeyecek söz var ben küfürden nefret ederim .Aa hadi ağzından çıktı , çıkanın da bir haddi olmalı ...Küfür mevzusunu neden anlattım'ben karımı seviyorum, çocuğum seviyorum'diyormuş.İnsan sevdiği karısına böyle der mi dedim.ben inanmıyorum.o hep öyle der de gerçek öle değil
birden şok oldum...dün çok kötüydüm.bugün daha iyiyim.
Çünkü siz hastasınız. Öncelikle bunu kabul edin.doktora giden neden benim, sorunları çzömeye çalışıyorum.ben kocamı da ailemi de hayatımda çıkarmak istiyorum.
ben o baba evinden çıkarken 11 martta onlar benim için öldüler.ne demek gecenin 3 ünde sen benim kapıma geldin.ben sokak kedisi miyim?
tayin almak sıkıntı olacak gibi,gidebileceğim ilçelerin imkanları kötü, kreş yok,ev yok, vs vs.çocuk kendini bilene kadar kalsam mı burda.burda rezil olduk.insanların yüzüne bakamıyorum.en azından burda bir düzen var.bilmediğim el memleketlerine gitmek biraz yorar beni.Bak güzel kardeşim, aklını başına toparla artık ; madem baba evine gitmiyorsun apartta yok diyorsun, 60 liralık otel en iyi seçenek bu durumda, kız yurdu falan olmaz, yurtlarda banyolar ortak, mutfak sorun, çocuğun perişan olur. Ahlanıp vahlanarak sorunları çözemezsin, annesin sen biraz dirayetli olmak zorundasın, şükür ki işin var maaşın var. Yerinde olsam tayin falan istemem, tutarım bir ev yaşarım evladımla, bulunduğun yer kocanın tapulu malı değil sonuçta. Bazı şeyleri medenice halletmek lazım, ortak bir çocuğunuz var, eşinle ya da büyüklerinden biriyle irtibat kur, bir planlama yapın ve çözün bu işi.
Ya siz gerçekten nereleri düşünüyorsunuz ev yok ,kreş yok ??? Diyorum ki Kağızman da bile kaç tane kreş ,ev vs varmış .Ki Türkiye'nin en ucu,soğuk bı yer o yüzden burayı söylüyorum siz nereye gidiyorsunuz bir şey yoktayin almak sıkıntı olacak gibi,gidebileceğim ilçelerin imkanları kötü, kreş yok,ev yok, vs vs.çocuk kendini bilene kadar kalsam mı burda.burda rezil olduk.insanların yüzüne bakamıyorum.en azından burda bir düzen var.bilmediğim el memleketlerine gitmek biraz yorar beni.
öte yandan boşanmam diyo, bilemedim
benim gitmeyi düşündüğüm yerlerde yok maalesef.balıkesir küçük ilçelerinde, amasrada eceabatta özel kreş yok, ev bulmak da turizm bölgesi old için zormuş.ben çanakkale ya da balıkesir istemiştimYa siz gerçekten nereleri düşünüyorsunuz ev yok ,kreş yok ??? Diyorum ki Kağızman da bile kaç tane kreş ,ev vs varmış .Ki Türkiye'nin en ucu,soğuk bı yer o yüzden burayı söylüyorum siz nereye gidiyorsunuz bir şey yok
istsnbulda yaşamıyorum.karadeniz sahil kenarı ilçelerden birindeyimI ilkbahari_bekliyorum profilinize baktım .Normalde yapmam pek .İstanbul'da yasadiginiz doğru mu ?eğer doğruysa apart ,1-1 vs olmaması imkansız .ısrarla cevap vermiyisunuz bu konuya .
Ayrıca da yurt işini asla düşünmeyin.Hem hijyenik olmuyor .(6 yıl kaldım )hemde çocuklar ders çalışacak ,oğlunuz illaki huysuzlanir eder belli olmuyor ,benim oğlum 3,5 yaşında ve onunla ders çalışamıyorum. öğrenciler çekmek zorunda değil çünkü orası bir yurt .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?