- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Tamam o zaman yine oralarda bı yer bakın .Yani bakın diyorum kardeşim Karabük'te ve orada apart var en basiti .Yani öğrenci olan yerlerde bu tür yerler olur mutlaka ona göre bir yer seçinistsnbulda yaşamıyorum.karadeniz sahil kenarı ilçelerden birindeyim
Peki Balıkesir veya Çanakkale'nin imkanı daha iyi olan ilçeleri yok mu bunlara baksakbenim gitmeyi düşündüğüm yerlerde yok maalesef.balıkesir küçük ilçelerinde, amasrada eceabatta özel kreş yok, ev bulmak da turizm bölgesi old için zormuş.ben çanakkale ya da balıkesir istemiştim
oralarda da iş olarak ben yapamıyorum.işlem sayıları yüksek.olmuyor.daha önce aynı mantıkla bu ilçeye geldim.iş yerinde huzurum kalmadı.Peki Balıkesir veya Çanakkale'nin imkanı daha iyi olan ilçeleri yok mu bunlara baksak
ya da buranın imkanları baktım da çoğu ilçeye göre çok çok iyi.fakültemiz, özel poliklinik vs var.imkanları iyi.acaba tayin olayına hiç girmesem mi.artık herkes bizi biliyor.bir de resmi eş de burda yaşıyor.gerçi bana bişi yapamaz.bişi de hissetmiyorum ona karşı.herkesden utanıyorum.çocuk benden mi senden mi olayları vs . öffffffffffffffPeki Balıkesir veya Çanakkale'nin imkanı daha iyi olan ilçeleri yok mu bunlara baksak
Hemen barışmalısınız hem boşanmak zor hem paranız da cebinizde kalır.kızlar anladığım şu ki boşanmak tahmin ettiğimden çok çok çok zor olacak.karımı seviyorum laflarını söylüyor.o kadar sevgiye ihtiyacım var ki duyunca kulağa hoş geliyor, inanmak istiyorum.ama gerçekler öle değil.
bir de mağduru oynuyor.inanılmaz etkileyici konuşuyor.herkes inanıyor.
boşanacam ama beni bayağı bir zorlıcak bu durumHemen barışmalısınız hem boşanmak zor hem paranız da cebinizde kalır.
kızlar biraz daha toparladım.ben babamdan o kadar şeyden sonra burada kal demesini beklemiştim.demedi...
dayımın evine oğlu gelini çocuğu geldi.geçinemediler.babam ona da diyordu.sakın onları kabul etme.düzenin bozulur.
adam oğluna kapıyı açtı sonra sorun yaşadılar.ben sana demedim mi diyo.
anladım ki insan yükü ağır geliyo.insanlar ana babalarına bakamıyorlar.hzur evleri dolu.birbirimize yük olarak görülüyoruz.ben de yük olarak görüldüm.
inanın her yağtığım babama batıyordu.sonra ağzından kaçırdı'sen bu parayla nasıl geçnicem diyorsunn'diye bağırmaya başladı.git dedi vs.
neyse bu adamıkonuşarak ruhumu kirletmicem...hayatımda yoklar artık...
saygı duyuyorum.madem babam çok değer veriyor bana.kapkaç saldırısına uğradım doğuda.annem nolur buraya taşınalım dedi de.yok ben burada kalmam dedi.kavga çıkardı çekti gitti.1,5 ay sonra ben evliliği yaptım.Siz hastasınız, hakaret olarak söylemiyorum çok net olarak hastasınız. Bunu size bütün konularınızda yüzlerce kişi söyledi ama yine de doğru olabilir mi acaba demiyorsunuz. Evlat olsa sevilmezsin cümlesinin tam karşılığısınız, beni bile buradan çıldırttınız zavallı babanız nasıl dayansın size. İş arkadaşlarınızı çıldırttınız, eşinizi çıldırttınız, ailenizdeki herkesi çıldırttınız ama hepsi kötü siz iyisiniz bir, bu yalana daha ne kadar inanabilirsiniz?
Adama çektirmediğiniz zulüm, rezillik kalmadı senelerdir, yetmedi bir de üzerine kocanızdan dayak yedi, üzüleceğinize hala o da hak etti ama diyorsunuz babanıza, size az vicdan diliyorum, bu kötü kalbinizle hiçbir işiniz rast gitmez ben söyleyeyim size, sizin evladınız size çok daha kötülerini yapar, herkes yaptığını çeker. Az Allah'tan korkunuz olsun.
Bu kadar rezilliğinizden sonra ben annemle babamı öldü kabul ettim diyorsunuz, hala utanmadan bir de beni eve çağırmadı diyorsunuz. İnsanlar sizin için o şehre geldiler, çocuğunuza baktılar, hala bakarız diyorlar ama öldüler sizin için. Ama size o çocuk benden değil diyen koca hala kıymetli. Tedavi olun, tedavi olun, tedavi olun...
Beni bile çıldırttınız zavallı babanız ne yapsın sizinle, ömrünüzde bir saniye bile olsa empati yapın, siz sizin gibi bir evlada (evlat mı düşman mı belli değil) katlanabilir misiniz? Şimdi yine ama bana dişçiyi ayarttın dedi demeyin, bu dişçi meselesi ile sizin bir sorununuz var kesinlikle babanızın değil, 5 mesajda bir ama dişçi diyorsunuz.
Sarımanolya üyeliğinizden beri okurum konularınızı ama gerçekleri yazacağımı bildiğimden hiç yorum yapmamıştım, ilk yorumum size, inşallah bir saniye de olsa empati yaptırabilir size.
ben evlat değil yük olarak görülüyorum.bir evlatın daha zor zamanı ne zaman olabilir.hayır ben onun için bittim.psikolojik şiddeti bana öyle güzel uyguluyor ki.ben aslında çocuğa ailemin bakmasından rahatsızım...bakıcı tutucam...Siz hastasınız, hakaret olarak söylemiyorum çok net olarak hastasınız. Bunu size bütün konularınızda yüzlerce kişi söyledi ama yine de doğru olabilir mi acaba demiyorsunuz. Evlat olsa sevilmezsin cümlesinin tam karşılığısınız, beni bile buradan çıldırttınız zavallı babanız nasıl dayansın size. İş arkadaşlarınızı çıldırttınız, eşinizi çıldırttınız, ailenizdeki herkesi çıldırttınız ama hepsi kötü siz iyisiniz bir, bu yalana daha ne kadar inanabilirsiniz?
Adama çektirmediğiniz zulüm, rezillik kalmadı senelerdir, yetmedi bir de üzerine kocanızdan dayak yedi, üzüleceğinize hala o da hak etti ama diyorsunuz babanıza, size az vicdan diliyorum, bu kötü kalbinizle hiçbir işiniz rast gitmez ben söyleyeyim size, sizin evladınız size çok daha kötülerini yapar, herkes yaptığını çeker. Az Allah'tan korkunuz olsun.
Bu kadar rezilliğinizden sonra ben annemle babamı öldü kabul ettim diyorsunuz, hala utanmadan bir de beni eve çağırmadı diyorsunuz. İnsanlar sizin için o şehre geldiler, çocuğunuza baktılar, hala bakarız diyorlar ama öldüler sizin için. Ama size o çocuk benden değil diyen koca hala kıymetli. Tedavi olun, tedavi olun, tedavi olun...
Beni bile çıldırttınız zavallı babanız ne yapsın sizinle, ömrünüzde bir saniye bile olsa empati yapın, siz sizin gibi bir evlada (evlat mı düşman mı belli değil) katlanabilir misiniz? Şimdi yine ama bana dişçiyi ayarttın dedi demeyin, bu dişçi meselesi ile sizin bir sorununuz var kesinlikle babanızın değil, 5 mesajda bir ama dişçi diyorsunuz.
Sarımanolya üyeliğinizden beri okurum konularınızı ama gerçekleri yazacağımı bildiğimden hiç yorum yapmamıştım, ilk yorumum size, inşallah bir saniye de olsa empati yaptırabilir size.
Bir bu arkadas bir mutemadiyen uzgun arkadas asla ama asla bosanmazlar.
Guzel parmaklarinizi bosuna yoruyorsunuz arkadaslar.
Neredeyse koca kişisinin uyguladığı şiddete hak vereceğim yani o duruma geldim artık
Şiddeti savunur hale getirdi kadın biziAl benden de o kadar, eskiden beri biliyorum konularını adamı bu delirtiyor. O kadar uzun yorum yazdım, cevap olarak babam beni yük olarak görüyor dedi.
kimseyi zorla tutmuyorum.o kadar kötüysem boşansın.boşanmıyor.peki neden.neden çünkü mağdur benimŞiddeti savunur hale getirdi kadın bizi
Adam manyak olduğu için olabilir mi? Senin mantığın şu herhalde benim ağzıma etsin türlü türlü işkenceler yapsın ben onun boşamasını bekleyeyim.İyi misiniz siz? Adam size o....u muamelesi yapmış hala karımı seviyorum dedi içim gitti diyorsunuz.Ne kadar yüzsüz bir kadınsınız.kimseyi zorla tutmuyorum.o kadar kötüysem boşansın.boşanmıyor.peki neden.neden çünkü mağdur benim
hayır boşanma davam açık mben açtım.boşanmıyor.reddedilsin.3 yıl sonra yine boşanıcam yine boşanıcamAdam manyak olduğu için olabilir mi? Senin mantığın şu herhalde benim ağzıma etsin türlü türlü işkenceler yapsın ben onun boşamasını bekleyeyim.İyi misiniz siz? Adam size o....u muamelesi yapmış hala karımı seviyorum dedi içim gitti diyorsunuz.Ne kadar yüzsüz bir kadınsınız.
Boşanmayı insan neden istemez? Sadece iki neden var. Birincisi tazminat nafaka talebi varsa olabildiğince kaçmak için, ikincisi süründürmek için... Bir insan karşı taraf boşanmak istiyorsa sırf ben çok seviyorum diye boşanmaya direnmez. İki nedenden başka birşey yok yani.kimseyi zorla tutmuyorum.o kadar kötüysem boşansın.boşanmıyor.peki neden.neden çünkü mağdur benim
Mahkeme boşanmak isteyeni elbet boşar eninde sonunda.Ama sizin boşanacağınıza inanmıyorum.hayır boşanma davam açık mben açtım.boşanmıyor.reddedilsin.3 yıl sonra yine boşanıcam yine boşanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?