kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

kimseyi zorla tutmuyorum.o kadar kötüysem boşansın.boşanmıyor.peki neden.neden çünkü mağdur benim

"Eşimin beni sevmediğini ve nafaka vermek istemediği için boşanmadığını biliyorum, takriben bin beş yüz lira nafaka vermek istemeyecek tabi."

Şuna o kadar şok olmuşum ki unutmamışım, arayıp buldum. Şok olduğum şey bunu barıştığınızı anlatan konuya yazmanızdı.

Siz aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz da şimdi "sevdiğini söyleyince insan bir hoş oluyor ihihi" diye kendinize yol yapıyorsunuz.
Yok otel pahalı, yok başka ilçede kreş yok, yok adam sevdiğini söylüyor...
Ayrıl-barış ailenizi de delirtmişsiniz. Çocuğu onlara bıraksanız da o kurtulsa bari.

Arkadaşım senden büyük yük mü var bir aileye. Bazen acıyordum sana ama diğer üyeliğindeki konular da dahil her yazdığını okudum fikrim değişti. Yaşadığın her şeyi hak ediyorsun. Üç gün sonra da 17. kez kocanla barışırsın.

kreşle kavga eden servis şoförüyle kavga eden kızlarının çocuğuna bakmak için düzen bozup sizinle aynı şehre gelen baba dimi?
birde damattan dayak yiyen baba?
baban şuraya üye olsa da birde o anlatsa keşke..

Valla 34 yasindayim,benim de 3,5 yasinda bir oglum var. su andan kocayi bosasam annem beni yuk goruyor demem,bosanmis evlat da koca kazik olmus bir zahmet yolunu cizsin artik. Annem gelmis 65 yasina,bu saatten sonra beni mi ceksin oglumun ziriltisini mi dinlesin? Elinizde mesleginiz var,utanir insan ailesine geri donmeye

kenarda 40 bin liranız +maaşınız var ve 1800 verilir mi diyip durmuşsunuz.

ben sizin yerinizde olsam ailemin yanına döner kendimi affettiririm. ailenizin kötü insanlar olduklarını düşünmüyorum ben. siz de o kadar tek lafa gurur yapacak bir insan değilsiniz olsaydınız çocuk benden mi dediğinde kocanız ayrılırdınız seneler önce.

babanıza kendinizi affettirin adam bu yaşında sizin yüzünüzden dayak yemiş hala adamı suçluyorsunuz istemedikleri bi adamla evlenmişsiniz üzerine dayak yedirtmişsiniz aileniz tabi ki size kızgın olacak. şu yaşında insanların yaşadığı travmaya bakın bi de hala suçluyorsunuz. ama siz biraz vakur dursaydınız bence aileniz de yumuşayacaktı. en kötü ev tutar kreş yerine ailenize verirdiniz masrafınız azalırdı.

yok istemiyorsanız da 1800 tl çok iyi bi rakam ben 5 sene önce öğretmen evinde kaldım 1 ay günlüğü 90 liraydı. gerçekten abartıyorsunuz bence para mevzusunu cimri birisiniz bariz şekilde. para için katlandığınız şeyler az buz değil.

Yazik ayol o anaya babaya. Nere giderse gitsin ailesine donmesin
O da doğru.Zaten bu üyeye yapılan bütün yorumlar çöpe gidiyor gibi.Yine kendi bildiğini okuyup mağduru oynayacak.Anne babası en azından doğru yönlendirirdi ondan ailesine dönsün dedim.En başta da ailesi eşiyle evlenmesini istememiş , boşanmasını destekliyordu.Onları en başından dinlese bütün bunlar olmazdı.

Haklisiniz valla dogru soze ne denir? Allah evladin da hayirlisini versin

Ay ne çok kızıyorum bu kadına.
Benim eski konularımda bir üye bama "seni tanısam sosyal hizmetlere şikayet ederim" demişti oğlumla ilgili bir sorunumda. O üye burda olsa da nasıl yapılacağını öğretse evladını bu anneden kurtarsa....
Gerçekten dönüp dönüp kadınlar kukübüne girme nedenim bu arkadaş. Acaba bir arpa yolu boy almış mı bir lafı dinleyip kendine yol çizmiş mi diye.
Bunca laf ediliyor onlara da bana mısın demiyor.
Başka bir konusunda yazmıştım yine yazıcam. Bu üye ya şaka ya da sosyal deney yapıyor.
Gerçek olamaz çünkü aklım almıyor

boşanacam ama beni bayağı bir zorlıcak bu durum
Boşanmayacaksın kardeşim uğraşma işte.
Kafanı yorduğuna değmez öyle mi böyle mi diye, git kocanın evine otur rahatça nasılsa bildiğin düzen. Hakaret, dayak vs salla gitsin kaderim buymuş deyip razı ol. Senden bir cacık olmaz burda kafa ütüleyip durma

Hepsini bir seferde mi okudunuz? Nasıl dayandınız, ben hepsine bir seferde dayanamazdım sanırım.

Bence babası şu anda da bir şey yapmıyordu, yorumlarında hep insanın evi başka diyip duruyordu. Kendi kendine sorun çıkartıp kocacığının yanına döndü, döndüğü günde olay çıkardı.

Sorun çıkaracak baba çoçuğuna bakayım diye tüm düzenini değiştirip kızının olduğu şehre kiraya gelmez. Kaç aile var bu derece fedakar? Bunu söyleyecek olsan ama babam bana dişçiyi ayarttın dedi 16 yaşındayken diyor başka bir savunması yok.

Dayandım valla, psikolojim bozulmuş olabilir. Takriben 250 konu falan okudum ama hepsi 5 olay çevresinde dönüyordu.

Babam bana dişçiyi ayarttın dedi sildim onu ama o beni silmemeli bir ömür boyu her türlü kahrımı çekmeli

Kocam bana bu çocuk benden değil dedi, dövüyor beni, boşanınca kendini ... dedi (o açık açık yazmış ama yazamadım ben, hayır bir de polislere söylemiş nasıl utanmadı anlayamıyorum) ama koca başka tabi, babamı dövdü ama babamda hak etti, bir de beni seviyormuuş ıhıhıh

İş arkadaşlarım çok kötü insanlar, halbuki onlar çalışırken ben çalışmasam ne olacak ki, herkes çok kötü bir tek ben iyiyim

Babam çocuğuna bakarım diyor ama bana bakmıyor kötü işte

40 bin birikmişim+3600 maaşım var ama ev tutup kira veremem ben, kredi kartım o kadar geliyor benim, nasıl geçinicem ben (bunu boşanma densin diye söylüyor sürekli sanırım)

bir derdim var bölümündeki tuhaf üyeler sıralamasında her daim ilk 5 de bence. Bir zamanlar çok değişik üyeler vardı, ne desen başka bir şey der asla çözüm aramazdı, hepsi birer birer gittiler (hayatlarını düzelttiklerini umuyorum) bu üye o ya da bu nickle baki kaldı, asla düzelmiyor.

Niye okuyorum konularını tek tek bilmiyorum inanın, sanırım bende bağımlılık yaptı :)

Muhtemelen bizim bilmediğimiz ama babasının bildiği daha bir çok vukuat

Adamcağız kızının arkasını toplamaya gelmiş işte, evlat atsan atılmaz satsan satılmaz diye

Konu sahibi memur olduğunu vs yazıyor

Lakin bazen psikolojisinin uygun olmadığını düşünüyorum o da gerçek gelmiyor ya da cidden kurumdakilerde Peygamber sabrı var

Takılıp kalıyor

Kendince bir doğrusu var konu o olsa da olmasa da sadece aklındakini söylüyor

Kocasını da dinlemek lazım dövmesi cs kabuk edilemez de yıllarca konu sahibi ile aynı çatı altında Nasıl yaşamış

Parasını vermez çarşıya pazara gitmez daha kimbilir neler vardır unutuyoruz

Lakin bazen psikolojisinin uygun olmadığını düşünüyorum o da gerçek gelmiyor ya da cidden kurumdakilerde Peygamber sabrı var

onlarla da geçinemiyor.
çalıştığı yerle ilgili de bir sürü konu açmıştı.
50 yaşındaki adamla kavga etmişti de çocuk gibi velisini(kocası) çağırmıştı kuruma:))
kırk bin kere yazıldı destek al tedavi ol diye ama dediğin gibi kendi doğrusu var, bir tek ona doğru gelen..

Simdi 36 yaşındasın, 14 yıl sonra güzelliğin sönecek gençlik ateşi yani, 3 ün 5 in hesabını yapma 50 yaşına gelmeden kurtul kendine yeni düzen kur ... Güçlü ol...ne kadar hızlı o kadar çabuk yeni hayat ve yeni aşk haydi tempo... Birde can korkusu olan para hesabı yapmaz benim gibi alir bavulunu kaçar gider çocuğuyla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…