- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
kimseyi zorla tutmuyorum.o kadar kötüysem boşansın.boşanmıyor.peki neden.neden çünkü mağdur benim
ben evlat değil yük olarak görülüyorum.bir evlatın daha zor zamanı ne zaman olabilir.hayır ben onun için bittim.psikolojik şiddeti bana öyle güzel uyguluyor ki.ben aslında çocuğa ailemin bakmasından rahatsızım...bakıcı tutucam...
saygı duyuyorum.madem babam çok değer veriyor bana.kapkaç saldırısına uğradım doğuda.annem nolur buraya taşınalım dedi de.yok ben burada kalmam dedi.kavga çıkardı çekti gitti.1,5 ay sonra ben evliliği yaptım.
Yazik ayol o anaya babaya. Nere giderse gitsin ailesine donmesinAnnenizin babanızı yanına dönün ve onların sözünden çıkmayın artık.
O da doğru.Zaten bu üyeye yapılan bütün yorumlar çöpe gidiyor gibi.Yine kendi bildiğini okuyup mağduru oynayacak.Anne babası en azından doğru yönlendirirdi ondan ailesine dönsün dedim.En başta da ailesi eşiyle evlenmesini istememiş , boşanmasını destekliyordu.Onları en başından dinlese bütün bunlar olmazdı.Yazik ayol o anaya babaya. Nere giderse gitsin ailesine donmesin
Haklisiniz valla dogru soze ne denir? Allah evladin da hayirlisini versinO da doğru.Zaten bu üyeye yapılan bütün yorumlar çöpe gidiyor gibi.Yine kendi bildiğini okuyup mağduru oynayacak.Anne babası en azından doğru yönlendirirdi ondan ailesine dönsün dedim.En başta da ailesi eşiyle evlenmesini istememiş , boşanmasını destekliyordu.Onları en başından dinlese bütün bunlar olmazdı.
Boşanmayacaksın kardeşim uğraşma işte.boşanacam ama beni bayağı bir zorlıcak bu durum
Arkadaşım senden büyük yük mü var bir aileye. Bazen acıyordum sana ama diğer üyeliğindeki konular da dahil her yazdığını okudum fikrim değişti. Yaşadığın her şeyi hak ediyorsun. Üç gün sonra da 17. kez kocanla barışırsın.
Ayrıca babasının evinde kalırken "Eş başka bişi" diye kocasına geri dönmüştü.O zamanlar babası da bişey yapmıyordu kendisine.Her şey yolunda rahatım yerinde ama eş başka bişi yazmıştı sarı manolya iken.İnsan ne ederse kendine eder.
Hepsini bir seferde mi okudunuz? Nasıl dayandınız, ben hepsine bir seferde dayanamazdım sanırım.
Dayandım valla, psikolojim bozulmuş olabilir. Takriben 250 konu falan okudum ama hepsi 5 olay çevresinde dönüyordu.
kreşle kavga eden servis şoförüyle kavga eden kızlarının çocuğuna bakmak için düzen bozup sizinle aynı şehre gelen baba dimi?
birde damattan dayak yiyen baba?
baban şuraya üye olsa da birde o anlatsa keşke..
Lakin bazen psikolojisinin uygun olmadığını düşünüyorum o da gerçek gelmiyor ya da cidden kurumdakilerde Peygamber sabrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?