- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
onlarla da geçinemiyor.
çalıştığı yerle ilgili de bir sürü konu açmıştı.
50 yaşındaki adamla kavga etmişti de çocuk gibi velisini(kocası) çağırmıştı kuruma:))
kırk bin kere yazıldı destek al tedavi ol diye ama dediğin gibi kendi doğrusu var, bir tek ona doğru gelen..
aaaa o üye bu üye miymiş
Babam bana dişçiyi ayarttın dedi sildim onu ama o beni silmemeli bir ömür boyu her türlü kahrımı çekmeli
Kocam bana bu çocuk benden değil dedi, dövüyor beni, boşanınca kendini ... dedi (o açık açık yazmış ama yazamadım ben, hayır bir de polislere söylemiş nasıl utanmadı anlayamıyorum) ama koca başka tabi, babamı dövdü ama babamda hak etti, bir de beni seviyormuuş ıhıhıh
İş arkadaşlarım çok kötü insanlar, halbuki onlar çalışırken ben çalışmasam ne olacak ki, herkes çok kötü bir tek ben iyiyim
Babam çocuğuna bakarım diyor ama bana bakmıyor kötü işte
40 bin birikmişim+3600 maaşım var ama ev tutup kira veremem ben, kredi kartım o kadar geliyor benim, nasıl geçinicem ben (bunu boşanma densin diye söylüyor sürekli sanırım)
bir derdim var bölümündeki tuhaf üyeler sıralamasında her daim ilk 5 de bence. Bir zamanlar çok değişik üyeler vardı, ne desen başka bir şey der asla çözüm aramazdı, hepsi birer birer gittiler (hayatlarını düzelttiklerini umuyorum) bu üye o ya da bu nickle baki kaldı, asla düzelmiyor.
Niye okuyorum konularını tek tek bilmiyorum inanın, sanırım bende bağımlılık yaptı :)
Muhtemelen bizim bilmediğimiz ama babasının bildiği daha bir çok vukuat
Adamcağız kızının arkasını toplamaya gelmiş işte, evlat atsan atılmaz satsan satılmaz diye
Konu sahibi memur olduğunu vs yazıyor
Lakin bazen psikolojisinin uygun olmadığını düşünüyorum o da gerçek gelmiyor ya da cidden kurumdakilerde Peygamber sabrı var
Takılıp kalıyor
Kendince bir doğrusu var konu o olsa da olmasa da sadece aklındakini söylüyor
Kocasını da dinlemek lazım dövmesi cs kabuk edilemez de yıllarca konu sahibi ile aynı çatı altında Nasıl yaşamış
Parasını vermez çarşıya pazara gitmez daha kimbilir neler vardır unutuyoruz
Benim de tamamen mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim dört üyeden biri konu sahibi.Kısaca kocam, babam, çocuğum, işyeri ve para konuları etrafında dönüp duruyor ama çemberin bir milim dışına çıkamıyor yıllardır.
Halimize şükrettiriyordur belki ondan okuyoruzdur. İki üye var şu an benim takip ettiğim bu şekilde davranan. Çok ilginçler, üzerlerinde çalışma yapılması gereken kişilikler. Konu sahibi klinik vaka zaten.
Memur olduğuna bende inanamıyorum. Hatta üyenin bazen bizimle kafa bulduğunu falan düşünüyorum. Çok iyi bir eğitim aldığını söylüyor lakin mantıksal çerçeve de bakılınca iyi eğitimli birine de benzemiyor. Sırf çocuğu adına bizimle kafa bulmasına da razıyım da neyse.Muhtemelen bizim bilmediğimiz ama babasının bildiği daha bir çok vukuat
Adamcağız kızının arkasını toplamaya gelmiş işte, evlat atsan atılmaz satsan satılmaz diye
Konu sahibi memur olduğunu vs yazıyor
Lakin bazen psikolojisinin uygun olmadığını düşünüyorum o da gerçek gelmiyor ya da cidden kurumdakilerde Peygamber sabrı var
Takılıp kalıyor
Kendince bir doğrusu var konu o olsa da olmasa da sadece aklındakini söylüyor
Kocasını da dinlemek lazım dövmesi cs kabuk edilemez de yıllarca konu sahibi ile aynı çatı altında Nasıl yaşamış
Parasını vermez çarşıya pazara gitmez daha kimbilir neler vardır unutuyoruz
Benim de tamamen mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim dört üyeden biri konu sahibi.
Üşüyenprenses ve tereliye adlı arkadaşlarÇok enteresan değil mi?
Bir diğeri mütemadiyenüzgün nickli üye benim ilgimi çeken. Sizin ilginizi çeken diğer ikisini merak ettim.
Bir de senanlatkaradeniz vardı ablası boşanacak olan o atıldı sanırım siteden.
Üşüyenprensesi biliyorum o da asla ikna olmuyor. Diğer üyeye hiç denk gelmedim sanırım. Boş vaktimde kurcalayayım.Üşüyenprenses ve tereliye adlı arkadaşlar
diğer ikisi.
Film önerisi gibi değil miÜşüyenprensesi biliyorum o da asla ikna olmuyor. Diğer üyeye hiç denk gelmedim sanırım. Boş vaktimde kurcalayayım.
Film önerisi gibi değil miBu seri çok heyecanlı, şu bölümü kaçırma...
Nasıl ? O bir efsanedir. Simdi konu açsın 15 dakikada forum birbirine girer ...2/3 umuz sabah cezali uyanirizÜşüyenprensesi biliyorum o da asla ikna olmuyor. Diğer üyeye hiç denk gelmedim sanırım. Boş vaktimde kurcalayayım.
Nasıl ? O bir efsanedir. Simdi konu açsın 15 dakikada forum birbirine girer ...2/3 umuz sabah cezali uyaniriz
Vallaha sen kazanırsın.Ben ne zaman az kalmış salatalik-biber tursunusunu çay tabağına koyarak sofraya koysam arkadasin kulağını cinlatiyorumAlalaa nasıl görmemişim ya. İlk fırsatta üzerinde çalışacağım.
Üşüyenprenses ve tereliye adlı arkadaşlar
diğer ikisi.
Üşüyenprensesi biliyorum o da asla ikna olmuyor. Diğer üyeye hiç denk gelmedim sanırım. Boş vaktimde kurcalayayım.
saygı duyuyorum.madem babam çok değer veriyor bana.kapkaç saldırısına uğradım doğuda.annem nolur buraya taşınalım dedi de.yok ben burada kalmam dedi.kavga çıkardı çekti gitti.1,5 ay sonra ben evliliği yaptım.
Benim de tamamen mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim dört üyeden biri konu sahibi.
Vallaha sen kazanırsın.Ben ne zaman az kalmış salatalik-biber tursunusunu çay tabağına koyarak sofraya koysam arkadasin kulağını cinlatiyorum
Çok methedildi okumak farz oldu artık.nasıl yani?
oku oku.
ama yazma engeli yersin:))
Ben biir ondan banlaniyorum nesen ben de premsesim ))) pembik gelin )))Nasıl ? O bir efsanedir. Simdi konu açsın 15 dakikada forum birbirine girer ...2/3 umuz sabah cezali uyaniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?