kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

aaaa o üye bu üye miymiş

Kısaca kocam, babam, çocuğum, işyeri ve para konuları etrafında dönüp duruyor ama çemberin bir milim dışına çıkamıyor yıllardır.

Halimize şükrettiriyordur belki ondan okuyoruzdur. İki üye var şu an benim takip ettiğim bu şekilde davranan. Çok ilginçler, üzerlerinde çalışma yapılması gereken kişilikler. Konu sahibi klinik vaka zaten.

Benim de tamamen mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim dört üyeden biri konu sahibi.

Memur olduğuna bende inanamıyorum. Hatta üyenin bazen bizimle kafa bulduğunu falan düşünüyorum. Çok iyi bir eğitim aldığını söylüyor lakin mantıksal çerçeve de bakılınca iyi eğitimli birine de benzemiyor. Sırf çocuğu adına bizimle kafa bulmasına da razıyım da neyse.

Benim de tamamen mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim dört üyeden biri konu sahibi.

Çok enteresan değil mi?

Bir diğeri mütemadiyenüzgün nickli üye benim ilgimi çeken. Sizin ilginizi çeken diğer ikisini merak ettim.

Bir de senanlatkaradeniz vardı ablası boşanacak olan o atıldı sanırım siteden.

Üşüyenprenses ve tereliye adlı arkadaşlar
diğer ikisi.

Abla kusura bakma da yani, sen ne kadar kocamköylü bir insansın ya. Adam kocam kocam diye öldüğün tipten dayak yedi, kendi çocuğunun eşinden dayak yediğin zaman mı ailenle empati yapabileceksin? "Çocukluğunuza inmek" diye bir tabir var ya, gerçekten sizin çocukluğunuza inmek istiyorum ne yaşıyorsunuz da bu kadar başka insanlara bağımlı hale gelip ailenize çul çaput kadar değer vermeyecek seviyeye geliyorsunuz merak ediyorum. İnanılmaz.

Aileniz isterse dünyanın en kötüsü olsun; ailenize değer vermeyen adam size hiç değer vermiyordur. Bunu kafanıza sokun. Çünkü sen de o ailenin evladısın ve adamın gözünde ailenden bağımsız değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…