- 1 Temmuz 2013
- 586
- 811
- 303
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Değişik cins bir kadın kendileri süreklide nick degiştiriyor. Başka başka nicklerle aynı konular . Eğer kendisi gerçekse çok üzücü bide devlet memuruÜcretsiz izinde 1.5 yılda 30bine yakın birikimimizden yedim gocunmadım. Çünkü planlı gebelikti Bebek için biriktirmiştik. Arkadaşım 40bini var ve hala 1800tl çok hesabı mı yapıyor? Aman allahım.! Bu gerçekse yazık diyorum...
eşimin evindeyim.demek dışarda kalmak çok zorladı ki hemen itiraz etmiş.bir de dışarda etkiler böyle konuşması.öyle bir adam...şimdi tayin için doğru zaman mı acaba?hiçbişiye hazır değilim kızlarSu an ayni evde misiniz esinizle? Uzaklastirma aldigina gore ayni evde degilsiniz. Sure bitince tekrsr isteyin.
bugün şehir dışındaki gitmek istediğim yerlerdeki kreşleri aradım.ilçe hakkında bilgi aldım da, küçük ilçelerde ev sıkıntısı var.ana okulu yok.büyük ilçeşer sıkıntılıNeye hazir hissettigini merak ediyorum ?
Çocuğunuza kreşe gitmeden önce kim baktı?babam 2012 den beri ölü benim için.dişçiyi ayarttın dedi ya o an bitti benim için.git evimden dedi.seni istmeiyorum.o kadar bu zor zamanlarda elimde tutmadığı için üzgünüm ki artık ömrümün sonuna kadar onu görmek istemiyorum.senelerin birikimi var.
16 sene önceki dişçi.öyle ayartma durumu yok.içime işledi.Sana neler eden adama bile böyle katı değilsin el oğlu ya daha kıymetliama baba olunca görmek istiyorum bu dişçi kim gerçekten öyle bir durum var mı
son olayda dayak yok, ben dayak yemedim.babam yedi.Çocuğunuza kreşe gitmeden önce kim baktı?
Boşanma Arife’sinde hangi akla hizmetse siz eşinizle kalırken, kreş çıkışı eşinizle karşılaşıp eşinizden kim dayak yedi?
keşke çocuğa bakmasalardı.şimdi konuşma hakkını kendinde buluyorlar.paramız da vardı.bakıcı tutusaydık daha iyi olurmuşÇocuğunuza kreşe gitmeden önce kim baktı?
Boşanma Arife’sinde hangi akla hizmetse siz eşinizle kalırken, kreş çıkışı eşinizle karşılaşıp eşinizden kim dayak yedi?
Ben de babanız için yazmıştım zaten.son olayda dayak yok, ben dayak yemedim.babam yedi.
bababm zaten hep şunu dedi'çocuğuna sahip çıkarım ama sen git, seni istemiyorum, seni sildim...vs vs'
kızlar...neyse otele gidiyim o zaman ya da şu yursa bakıyım...3 ay için kalınabilir sankiBen de babanız için yazmıştım zaten.
Nerden ev arıyoruz şimdi?
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin. Ben haftaiçi onlar bakıyor haftasonu siz gidip alıyorsunuz diye hatırlıyorum?keşke çocuğa bakmasalardı.şimdi konuşma hakkını kendinde buluyorlar.paramız da vardı.bakıcı tutusaydık daha iyi olurmuş
eğri oturalım dooğru konuşalım.babam bizim sabrımızı çok zorladı.dayak tabi ki yanlış ama öncesi var.babamın yaptıkları işyerimize gelip rezil etti ikimizi deBen de babanız için yazmıştım zaten.
Nerden ev arıyoruz şimdi?
3 ay dediğiniz final dönemi.kızlar...neyse otele gidiyim o zaman ya da şu yursa bakıyım...3 ay için kalınabilir sanki
hafiçi aldığımda oluyor, eğer uyuyorsa vs ben orada kalabiliordum.Yanlış hatırlıyorsam düzeltin. Ben haftaiçi onlar bakıyor haftasonu siz gidip alıyorsunuz diye hatırlıyorum?
Öfkeleriniz geçmiş seçimleriniz doğru ya da yanlış. Unutun şimdiye bakın.
bana tek oda verecekler3 ay dediğiniz final dönemi.
Ben çok uyumluyumdur aslında. Ancak final dönemimde biri çocukla gelse yönetimi gereken yerlere şikayet ederim. Siz tam sorunu çözdüm sandığınız anda ortada kalırsınız. Bence yapmayın.
Yurtta kaldınız mı hiç?bana tek oda verecekler
yo0kYurtta kaldınız mı hiç?
bir gece kaldım ertesi gün otele geçmiştim.çok kötüydü.sabaha kadar kaşımdım.banyo tuvalet berbattıYurtta kaldınız mı hiç?
Yanyana odalar şeklinde. Ortak alan kullanımı var. Kahvaltı ve veriliyorsa akşam yemeği ortak alanda olur. Çamaşır makinası varsa minik mutfak ortadadır. Vakit geçirmek için bahçe ya da oturma alanları vardır. Çocuk gece ağlasa ben gezmek istiyorum dese ya da yan odada kızlar sabahlarken müziği açsa? Kızlar çaktırmadan sigara içse? Sevgilisi ile geç saatte koridorda kavga etse? Eski olması pis olması sizin seçimize bağlı da Siz kızlara uyum sağlayabilecek misiniz?
Yani adam sinyal mi gönderiyor acaba ufaktan niyeti bozdum diyorsunuz. Sadede gelmişsiniz. Ben de bolca boş konuştum:)ama dedim kızlar.demiş ki karımı da çocuğumu da seviyorum...
ben de dedim ki
insan karısına 'boşanınca kendini önden mi arkadan mı yaptırırsan yaptır der mi', o beni sevmiyor.o bana böyle.gerçekten sevdiklerine böyle değil dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?