- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
sıkıntılı yaniYanyana odalar şeklinde. Ortak alan kullanımı var. Kahvaltı ve veriliyorsa akşam yemeği ortak alanda olur. Çamaşır makinası varsa minik mutfak ortadadır. Vakit geçirmek için bahçe ya da oturma alanları vardır. Çocuk gece ağlasa ben gezmek istiyorum dese ya da yan odada kızlar sabahlarken müziği açsa? Kızlar çaktırmadan sigara içse? Sevgilisi ile geç saatte koridorda kavga etse? Eski olması pis olması sizin seçimize bağlı da Siz kızlara uyum sağlayabilecek misiniz?
Bence değil ama siz sabır gösteren biri değilsiniz. İnsanlar sizi çocukla kabul etmişken, sabaha kızlar sigara içiyor böyle olmaz kızlar gece müziğin sesini açıyor diye şikayet edersiniz.sıkıntılı yani
aslında arayı bozmaktan öte yapıcı olmaya çalışılıyor.haklılar da. siz ne kadar birbirinize benziyorsunuz dediler.onun hakkında konuşurken nabzımı ölçtüler sanırım.seviyor muyum diye.Yani adam sinyal mi gönderiyor acaba ufaktan niyeti bozdum diyorsunuz. Sadede gelmişsiniz. Ben de bolca boş konuştum:)
Yani adam sinyal mi gönderiyor acaba ufaktan niyeti bozdum diyorsunuz. Sadede gelmişsiniz. Ben de bolca boş konuştum:)
ama ben bugün inandırıcı bulunmadım.herşeyi en baştan analattım.darp raporu soruldu, hakaretlerin karşılıklı olup olmadığı vs.anlattığım herşey havada asılı kaldı.oturmadı.kendimi ifade edemedim.
inandırıcı bulunmadım zaten.ama anlattım işte.nikah fotoğrafımızı gsterdim.beni bu şekilde aldığı için değerim yok dediö
Hayatımda gördüğüm en tutarsız kişisin. Allah çocuğuna acısın kıyamam ona
Kocana dön de rahatla Allah aşkına yorma burda milleti
evlilik forosu kot pantolon spor ayakkabılı liseli aşıklar gibi çekilmiş evlilik cüzdanı elimde bir foto idi.o da garip bir kravat takmış, gevşetmiş, yere doğru sallanmakta ayakta botlar, kot pantolon dizleri potluk olmuş...Çünkü tutarsız konuşuyorsun
Benim mesajımdan alıntı yapıp ama deyip hiç alakasız bir şey yazmışsın mesela
Biz seni az çok çözdük ama seni ilk gören birime bir ordan bir buradan birşey anlatırsan makul bulmaz
Adam sürekli tehdit hakaret ediyor sen de sürekli eve dönüyorsun bu durumda tehditle hakarete karşıdaki inanmaz ki
İyi de konuşan uzaklaşırsan olmaz ki
Konu şiddet hakaret tehdit sen evlilik fotosu Zamanında kalıyorsun
Mahkeme hislerle amaçlarla ilgilenmez ki o somut olaya bakar
keşke görebilsen o evlilik fotosunu.o kadar komik ki...ciddiyet yok ama şu işe bak ki boşanmak evlenmek kadar eğlenceli değil...adam boşanmam diyo.şu işe bak.Çünkü tutarsız konuşuyorsun
Biz seni az çok çözdük ama seni ilk gören birime bir ordan bir buradan birşey anlatırsan makul bulmaz
Adam sürekli tehdit hakaret ediyor sen de sürekli eve dönüyorsun bu durumda tehditle hakarete karşıdaki inanmaz ki
İyi de konudan uzaklaşırsan olmaz ki
Eger konu gercekse ve siz gercekten esiniz tarafindan dovulen babaniz hakkinda bunu soyleyebiliyorsaniz,soyleyebilecegim tek sey gercekten cok cok yazik...eğri oturalım dooğru konuşalım.babam bizim sabrımızı çok zorladı.dayak tabi ki yanlış ama öncesi var.babamın yaptıkları işyerimize gelip rezil etti ikimizi de
en baştan anlattım.bu bana o... demesinin sebeplerini.basit bi o.. dğeil.adam çocuk benden değil dedi.Çünkü tutarsız konuşuyorsun
İyi de konudan uzaklaşırsan olmaz ki
adamın öfke kontrolü yok, ruhsal sıkıntıları var, biliyopr bunları, ölümle de tehdit etmiş.Eger konu gercekse ve siz gercekten esiniz tarafindan dovulen babaniz hakkinda bunu soyleyebiliyorsaniz,soyleyebilecegim tek sey gercekten cok cok yazik...
3400Maaşınız ne kadar merak ettim..
Baban da eşinize sen bu çocuk benden değil nasıl diyebildin dedi dayak yemeden önce. Doğru mu hatırlıyorum?en baştan anlattım.bu bana o... demesinin sebeplerini.basit bi o.. dğeil.adam çocuk benden değil dedi.
Bak sevgili arkadasim,baban belli ki canina susadigi icin ya da psikopatlik olsun diye kapina gelmemis.Kendi agzinla soyluyorsun ofke kontrolu yok vs diye.Bir cocuk var ve belli ki baban o masumu sizden korumak icin, is yerine evine gelip duruyor.Sen bu durumda torununu senden daha cok dusunen babanin yaninda olacagina, ama kocamin sabrini zorladi diyorsun ya cidden hic anlam veremedim sana.adamın öfke kontrolü yok, ruhsal sıkıntıları var, biliyopr bunları, ölümle de tehdit etmiş.işyerine nasıl gidersin, sürekli kapıya gelmeler vs...
dayak yemesi doğru demedim.
korumak nedir ya, nasıl konuşuyorsunuz.Bak sevgili arkadasim,baban belli ki canina susadigi icin ya da psikopatlik olsun diye kapina gelmemis.Kendi agzinla soyluyorsun ofke kontrolu yok vs diye.Bir cocuk var ve belli ki baban o masumu sizden korumak icin, is yerine evine gelip duruyor.Sen bu durumda torununu senden daha cok dusunen babanin yaninda olacagina, ama kocamin sabrini zorladi diyorsun ya cidden hic anlam veremedim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?