kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

sıkıntılı yani

Ya arkadaşlar boş yere hırpalamayın kendinizi, üç kuruş parası gitmesin diye ev tutmamak için başından beri direniyor konu sahibi
Babası çocuğa biz bakarız sen ayrı ev tut derken bu üye kocasının yanına gitmeyi tercih etti. Hiçbirinizi dinlediği yokki, yazık o anne babaya. Böyle evlat evlerden ırak. Sen o kırk milyarını al koynuna koy uyu, seni mutlu eden tek şey para. Şu durumda en son düşüneceğim şey para olurdu

Yani adam sinyal mi gönderiyor acaba ufaktan niyeti bozdum diyorsunuz. Sadede gelmişsiniz. Ben de bolca boş konuştum:)
aslında arayı bozmaktan öte yapıcı olmaya çalışılıyor.haklılar da. siz ne kadar birbirinize benziyorsunuz dediler.onun hakkında konuşurken nabzımı ölçtüler sanırım.seviyor muyum diye.
gülümsedim istemsiz
,resmi eşim mi demek istediniz dedim
senin kaç tane eşin var dediler
ondan boşanacağım inşallah dedim

Eski konularını falan bilmiyorum, ama millet biliyor ki yazmış. Sen anne babana hem çocuğu baktırıp hem de benim için öldüler mi diyorsun, üstelik 2012 den beri? Nasıl oluyor ölüyken mi baktırdın?
Dedikleri gibi birikmiş paran var ve sen çocuğu yurt köşelerinde rezil mi edeceksin?
Peki sen işteyken çocuğa kim bakacak yurtta kızlardan rica etmeyeceksin herhalde?
Ailene baktıracak değilsindir sanırım yok daha neler onlar ölmüş çünkü.
Senin kafa gitmiş ve kusura bakma yaşadıklarını hak ediyor gibi bir halin var ama çocuğuna üzüldüm rezil olacak seninle böyle

Çünkü tutarsız konuşuyorsun

Benim mesajımdan alıntı yapıp ama deyip hiç alakasız bir şey yazmışsın mesela

Biz seni az çok çözdük ama seni ilk gören birime bir ordan bir buradan birşey anlatırsan makul bulmaz

Adam sürekli tehdit hakaret ediyor sen de sürekli eve dönüyorsun bu durumda tehditle hakarete karşıdaki inanmaz ki
inandırıcı bulunmadım zaten.ama anlattım işte.nikah fotoğrafımızı gsterdim.beni bu şekilde aldığı için değerim yok dediö

İyi de konudan uzaklaşırsan olmaz ki

Konu şiddet hakaret tehdit sen evlilik fotosu Zamanında kalıyorsun

Mahkeme hislerle amaçlarla ilgilenmez ki o somut olaya bakar

evlilik forosu kot pantolon spor ayakkabılı liseli aşıklar gibi çekilmiş evlilik cüzdanı elimde bir foto idi.o da garip bir kravat takmış, gevşetmiş, yere doğru sallanmakta ayakta botlar, kot pantolon dizleri potluk olmuş...
demek istediğim böyle evlendiğimiz için ben bunları yaşıyorum.gelinlik yoktu o fotoda.tören yapılmadı mı dedi.hayır dedim.işte bu yüzden hiç kıymetim olmıcak dedim.

keşke görebilsen o evlilik fotosunu.o kadar komik ki...ciddiyet yok ama şu işe bak ki boşanmak evlenmek kadar eğlenceli değil...adam boşanmam diyo.şu işe bak.

eğri oturalım dooğru konuşalım.babam bizim sabrımızı çok zorladı.dayak tabi ki yanlış ama öncesi var.babamın yaptıkları işyerimize gelip rezil etti ikimizi de
Eger konu gercekse ve siz gercekten esiniz tarafindan dovulen babaniz hakkinda bunu soyleyebiliyorsaniz,soyleyebilecegim tek sey gercekten cok cok yazik...

en baştan anlattım.bu bana o... demesinin sebeplerini.basit bi o.. dğeil.adam çocuk benden değil dedi.

Eger konu gercekse ve siz gercekten esiniz tarafindan dovulen babaniz hakkinda bunu soyleyebiliyorsaniz,soyleyebilecegim tek sey gercekten cok cok yazik...
adamın öfke kontrolü yok, ruhsal sıkıntıları var, biliyopr bunları, ölümle de tehdit etmiş.
dayak yemesi doğru demedim.

adamın öfke kontrolü yok, ruhsal sıkıntıları var, biliyopr bunları, ölümle de tehdit etmiş.işyerine nasıl gidersin, sürekli kapıya gelmeler vs...
dayak yemesi doğru demedim.
Bak sevgili arkadasim,baban belli ki canina susadigi icin ya da psikopatlik olsun diye kapina gelmemis.Kendi agzinla soyluyorsun ofke kontrolu yok vs diye.Bir cocuk var ve belli ki baban o masumu sizden korumak icin, is yerine evine gelip duruyor.Sen bu durumda torununu senden daha cok dusunen babanin yaninda olacagina, ama kocamin sabrini zorladi diyorsun ya cidden hic anlam veremedim sana.

korumak nedir ya, nasıl konuşuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…