Kendime ait bir hayatım yok

Ben partiden partiye koşuyorum, her akşam bi arkadaşımla dışarda yemek yiyorum, haftada üç gün kursa beş gün spora gidiyorum. Sosyallikten öleceğim yakında (!)

Dans dersleri var mı siz ücretli kurslara gidiyorsunuz sanırım
Hayır ben ücretsiz kursa gidiyorum.
Dans dersleri var ama kayıt süreleri var.o zaman kayıt olman gerekiyor.
Ben bir kez denemek istedim çok memnun kaldım.bu kursum 2-3 hafta içinde bitecek.sonra gerekirse ücretli kurslar bakacağım.
Samba, zumba, oryantal, Mezdeke gibi kurslar var ama dikkat etmedim açıkçası.

Evde yatmaktan keyif almadığımız sürece geçemeyecek bu süreç işsizim, midem bulanıyor dayanılacak gibi değil. Televizyon izlemekten hiç hoşlanmayan ben sabah Müge Anlı ile başlayıp akşam Survivor Ekstra ile günü kapatıyorum inanın başka yapacak hiç bir şeyim yok. Gebelik öncesi iş ile ilgili mülakatlarım vardı. Hepsi olumsuz oldu. Ev, duvarlar, sokaktaki arabalar, kedim, eşim, arada bir de hastane iğne ilaç serum.

Pandemide herkes böyle. Kendinize yuklenmeyin.

Isim vardi ben keyfi istifa ettim ama zaten pandemide 5 ay bi kçöde kaldik, 3 4 ay calistik. tekrar 3 ay, 1 ay gibi calistik. tekrar cikarildik.

Arkadasimiz olsa da olmasa da
Paramiz olsa da olmasa da
Yapabildigimiz sey suan markete gitmek :))

Hobi edinmeye bakin. Ömrümde elisi yapmamis ben amigurumi yaptim. Valla fena da olmadi yani oglum oynuyor seve seve

Dizi izleyin
Dil calisin
Kitap okuyun

Baska turlu gecmiyor, yani cogunluk baska bisey yasamiyor suan.

Teşekkür ederim canım denk gelirse kayıt olacağım mutlaka

hobi edin. sevdiğin şeyleri yapmaya özen göster. kapanmalar bitince çıkıp dolaşabilirsin

Ben de aynı durumdayım. Tek fark benim işim var. İşe gidiyorum saate bakıyorum zaman geçsin eve gideyim diye. Eve geliyorum zaman geçmiyor yine. Yoga meditasyon vs vs hiç denemedim ön yargılıyım saçma geliyor Kitap okuyorum fakat canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Spor da yapasım yok. Elimi kolumu kaldıracak halim kalmıyor. Zaten bi de ramazan ayındayız ki hiçbir şey yapılmıyor. Yasaklar+ramazan hepsi bir araya gelince milletçe kafayı yiyeceğiz yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…