Kendime ait hayat

kurabiye123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.949
2.459
133
Herkese merhabalar
Eminim çok güzel tavsiyeler vericeksiniz birçoğunuz büyüksünüz benden :). Konuya geçiyorum 20 yaşındayım üniversite okuyorum 3. Sınıfım bu sene dersler kurslar ağır geldiği için zaten kendimi çok depresif ve yorgun hissediyorum ama son zamanlarda iyice yanlız ve ailemden uzak hissetmeye başladım . Sanki bi düzenim yok öyle saçma sapan yaşıyorum gibi.
Erkek arkadaşım var uzak bi ilde üni okuyordu bitti eve döndü şimdi askere gidicek yani o da uzak.
Herkesin bi ailesi düzeni var ben yapayalnızim gibi hissediyorum arkadaşlarimla geziyorum safece. Suan bi kurstan dolayı da yariyil tatilini üni de geçiricem. Annem babamda ayrılar aile olarakta eksik hissediyorun
Nasil kendime ait bi hayatım olduğuna kendimi inandirabilirim. Mesela akşamları ders dışında napacagimi bilmiyorum . Okuyan yorumlayan herkese teşekkürler

Teşekkür ederim tatli yorumun icin kyk da kalıyorum sen neler yapiyordun bu ortamda

Teşekkür ederim tatli yorumun icin kyk da kalıyorum sen neler yapiyordun bu ortamda
Ben apartta kalıyodum eğlenceli geçiyordu arkadaşlarımda uçuk kaçıktı clublere falan gittiğimiz oluyodu içiyorduk birinin evinde toplaşıp, kağıt oyunları oynuyoduk, sohbet ediyorduk hikaye anlatıyorduk hikayeden kastım yaşam hikayeleri bu tarz geçti 1 sene arkadaşım

Ne güzel sizin adınıza sevindim bu dediğinizden üniversiteyi arkadaşlarinizla eğlenceli hale getirmissiniz

Kizlar yazmış fazla düşünme :) şu an eğlenmene hayattan keyif almaya bak

Bu yaşta bunları dert etme bence
Asıl hayat üni bittikten sonra başlıyor tüm sıkıntı stres en önemlisi sorumluluklar yaş 20 daha ve önünde çoook uzun yol var daha neler görüp yaşayacaksın yaşının ve gençliğinin tadını çıkarmaya bak şimdilik.Birilerine ihtiyaç duyma birileri sana ihtiyaç duysun.

KYK da kalıp can sıkıntısı çekmek biraz tuhaf geldi bana. Odada bol bol kagit fali bakıp okey oynardik,yemek pisirirdik elektrikli ısıtıcı ile. Bol çekirdek eşliğinde sohbet dedikodu.

merhaba :)
kendınıze aıt hayat kendı evınız kendı kurdugunuz duzenle oluyor bırazda...
sımdı yanınızda ebeveynlerden bırı varsa onun kuralı onun duzenıyle kendı hayatınızı kuramazsınız sadece kendı hayatınızı kurmak ıcın cabalarsınız
ne zaman ıs hayatına atılır kendı duzenınızı olusurursunuz ozaman zaten farkı gorursunuz :)

Haklısınız belki de kafaya takmamak lazım

KYK da kalıp can sıkıntısı çekmek biraz tuhaf geldi bana. Odada bol bol kagit fali bakıp okey oynardik,yemek pisirirdik elektrikli ısıtıcı ile. Bol çekirdek eşliğinde sohbet dedikodu.
Ya samimi bi arkadaşım vardı sonra depresyona girdi sınıfta kalınca beni yakin görünce bana resmen eziyet etmeye başladı sürekli ağlayarak odadaki her şeyimi yiyodu falan suan 2 kisiyiz zaten oda da o dediginiz ortam yok malesef

Merhaba :)
Evet haklısınız aslında suan para bile kazanmıyorum. Kyk yurdunda kalıyorum yorumunuz için de teşekkürler

Üniversite dönemi hayatın en güzel donemidir bence.Sen derslerden bunalmisin.Bir bitse diyorsun ama hayat okulu inanki daha zor.(Filozofa bağladım) Kendi sevdiğin şeylerle ugras,mesela kitap oku,sevmiyorsan bir diziye başla.Gunde 2 saatte olsa seni derslerden uzaklaştıracak kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen.Hayatinjn en güzel zamanlarını zehir etme kendine

Ahahah güldüm yorumunuza evet haklısınız aslinda yaa sanırım takmamak lazım teşekkürler

Ahahah güldüm yorumunuza evet haklısınız aslinda yaa sanırım takmamak lazım teşekkürler
Üniversiteden mezun olalı 7 yıl oldu.Esimlede orda tanıştım.Suan çok mutluyum ama keşke o günlere donebilsem diyorum çok özlüyorum.bide KYK da kaliyormussun ben yurtta biran bile sıkıldığmi hatırlamıyorum Yurda içki sokmuslugumuz bile vardı,ilk defa içki içen bir arkadaşım altına kaçırmıştı 101,kagit,film partilerini hiç soylemiyorum bile tadını çıkar

Ahahaha harikaymis insallah ben de sizin gibi arkadaşlar edinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…