- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Kyk da elini çarpsan arkadaş oluyorsun zatenTeşekkür ederim tatli yorumun icin kyk da kalıyorum sen neler yapiyordun bu ortamda
Hobi edin?Herkese merhabalar
Eminim çok güzel tavsiyeler vericeksiniz birçoğunuz büyüksünüz benden :). Konuya geçiyorum 20 yaşındayım üniversite okuyorum 3. Sınıfım bu sene dersler kurslar ağır geldiği için zaten kendimi çok depresif ve yorgun hissediyorum ama son zamanlarda iyice yanlız ve ailemden uzak hissetmeye başladım. Sanki bi düzenim yok öyle saçma sapan yaşıyorum gibi.
Erkek arkadaşım var uzak bi ilde üni okuyordu bitti eve döndü şimdi askere gidicek yani o da uzak.
Herkesin bi ailesi düzeni var ben yapayalnızim gibi hissediyorum arkadaşlarimla geziyorum safece. Suan bi kurstan dolayı da yariyil tatilini üni de geçiricem. Annem babamda ayrılar aile olarakta eksik hissediyorun
Nasil kendime ait bi hayatım olduğuna kendimi inandirabilirim. Mesela akşamları ders dışında napacagimi bilmiyorum. Okuyan yorumlayan herkese teşekkürler
Haklısınız önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkür ederimKyk da elini çarpsan arkadaş oluyorsun zatenkomşu odalarindakine yiyecek götür kahve götür öyle öyle kaynasirsiniz ya da sosyal yardim etkinliklerine katil hayvanlar olur,cocuklar olur,yaslilar olur,dezavantajli bireyler olur vs... Benim aile iliskilerim zayifti. Benim hayvanlar ailem oldu üniversitedeyken bissürü de arkadaşım oldu. Cok özlüyorum o ortamı tek pismanligim daha çok gezseydim oluyor. Bu kadar kendini yorma çık gez
Kurslara gidiyorum ing öğreniyorumHobi edin?
Gitmek için mi gidiyorsun yoksa severek mi gidiyorsun?Kurslara gidiyorum ing öğreniyorum
Is icin gerekli diyeGitmek için mi gidiyorsun yoksa severek mi gidiyorsun?
Neye ilgi duruyorsun peki? Ne yapmak istersin?Is icin gerekli diye
Teşekkür ederim yorum içinÖğrenci iken aslında aileden ziyade arkadaşlarla takılmak keyif verir.
Eğlenmek illaki içmek takılmak vs değil.
Geçen arkadaşlarımızla bir ortamda oturduk o kadar keyifli zaman geçirmişim ki anılarımızı konuşurken.. Anı da anı olsa. Gece 12de kalkıp pasta yapmışız iç Anadolu soğuğunda gece 11 de çiğ köfte almaya gitmişiz. Evimiz soğuk olduğu için pijamalarımla diğer arkadaşımıza gitmişiz, final haftasında 4 sezon dizi bitirmişiz gibi.. Daha saçma çok saçma şeyler.. Öğrenci evinde aşure, mantı, reçel, turşu falan yapmışız.Totalde klasik gibi dursa da o anki muhabbet başka oluyor.
Bazen tavana dün düz bakmışız konuşurken uyuyakalmışız ama eğlenmişiz. Yurtta kalan arkadaşlara kaçak yiyecek götürmüşüz sepete almışlar neler neler...
Bu saçmalıkları yapan kızlar olarak bir de tüm seminerlere tüm tiyatro hatta resitallere giderdik çılgınlar gibi. Konser yerine resital tercih etmek de entel ruhumuzun bir parçası olsa gerekyalnız yapılacak da çok şey var. Git en sevdiğin yere al telefonu çek güzel fotoğraflar yurda gel Shop öğren bir şeyler yap inan hayat kendini doldurdukça güzel. Havalar güzelleşsin bisiklet sür.
Ya dolaşmak gezmek arkadaşlarla çok güzel ama hep ailemi istiyorum yanımda düşüncem yanlış. Film izlemeyi çok seviyorum bir deNeye ilgi duruyorsun peki? Ne yapmak istersin?
Anlıyorum,başka birşey yapmak istemez misin? Mesela,enstrüman çalmak örgü örmek,kitap okumak falan?Ya dolaşmak gezmek arkadaşlarla çok güzel ama hep ailemi istiyorum yanımda düşüncem yanlış. Film izlemeyi çok seviyorum bir de
Öyle seyler yapsam kafam mı dağılır dersinizAnlıyorum,başka birşey yapmak istemez misin? Mesela,enstrüman çalmak örgü örmek,kitap okumak falan?
Sizi bilmiyorum ama benim kafam gayet dağılıyor. Bu işleri yapabildiğim için mutlu hissediyorum. Siz de kendinize hoşunuza gidecek bir zanaat bulmalısınız benceÖyle seyler yapsam kafam mı dağılır dersiniz
Evet aslında haklisiniz tesekkur ederimSizi bilmiyorum ama benim kafam gayet dağılıyor. Bu işleri yapabildiğim için mutlu hissediyorum. Siz de kendinize hoşunuza gidecek bir zanaat bulmalısınız bence
Ailede geçici bir süre yanında sonuçta ilerde onlarda olmayacakHerkese merhabalar
Eminim çok güzel tavsiyeler vericeksiniz birçoğunuz büyüksünüz benden :). Konuya geçiyorum 20 yaşındayım üniversite okuyorum 3. Sınıfım bu sene dersler kurslar ağır geldiği için zaten kendimi çok depresif ve yorgun hissediyorum ama son zamanlarda iyice yanlız ve ailemden uzak hissetmeye başladım. Sanki bi düzenim yok öyle saçma sapan yaşıyorum gibi.
Erkek arkadaşım var uzak bi ilde üni okuyordu bitti eve döndü şimdi askere gidicek yani o da uzak.
Herkesin bi ailesi düzeni var ben yapayalnızim gibi hissediyorum arkadaşlarimla geziyorum safece. Suan bi kurstan dolayı da yariyil tatilini üni de geçiricem. Annem babamda ayrılar aile olarakta eksik hissediyorun
Nasil kendime ait bi hayatım olduğuna kendimi inandirabilirim. Mesela akşamları ders dışında napacagimi bilmiyorum. Okuyan yorumlayan herkese teşekkürler
Evet evet kesinlikle haklısınızAilede geçici bir süre yanında sonuçta ilerde onlarda olmayacakkendinle mutlu olmaya alışman lazım gibi
Tabiki başarabilirsiniz benim ailem yanimda ama keske ayri olsalar hiç anlaşmıyorlarEvet evet kesinlikle haklısınızama bu düşünceden çıkamıyorum işte ya yanliz hissediyorum nasıl bireysel de mutlu olmayı basarabilirim
Sözleriniz güç verdiTabiki başarabilirsiniz benim ailem yanimda ama keske ayri olsalar hiç anlaşmıyorlarkendi mutlulugunu kendin yarat başkasından beklemek seni daha çok üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?