Kendime ait hayat

Teşekkür ederim tatli yorumun icin kyk da kalıyorum sen neler yapiyordun bu ortamda
Kyk da elini çarpsan arkadaş oluyorsun zaten komşu odalarindakine yiyecek götür kahve götür öyle öyle kaynasirsiniz ya da sosyal yardim etkinliklerine katil hayvanlar olur,cocuklar olur,yaslilar olur,dezavantajli bireyler olur vs... Benim aile iliskilerim zayifti. Benim hayvanlar ailem oldu üniversitedeyken bissürü de arkadaşım oldu. Cok özlüyorum o ortamı tek pismanligim daha çok gezseydim oluyor. Bu kadar kendini yorma çık gez

Hobi edin?

Haklısınız önerilerinizi dikkate alıcam. Teşekkür ederim

Öğrenci iken aslında aileden ziyade arkadaşlarla takılmak keyif verir.
Eğlenmek illaki içmek takılmak vs değil.
Geçen arkadaşlarımızla bir ortamda oturduk o kadar keyifli zaman geçirmişim ki anılarımızı konuşurken.. Anı da anı olsa. Gece 12de kalkıp pasta yapmışız iç Anadolu soğuğunda gece 11 de çiğ köfte almaya gitmişiz. Evimiz soğuk olduğu için pijamalarımla diğer arkadaşımıza gitmişiz, final haftasında 4 sezon dizi bitirmişiz gibi.. Daha saçma çok saçma şeyler.. Öğrenci evinde aşure, mantı, reçel, turşu falan yapmışız. Totalde klasik gibi dursa da o anki muhabbet başka oluyor.
Bazen tavana dün düz bakmışız konuşurken uyuyakalmışız ama eğlenmişiz. Yurtta kalan arkadaşlara kaçak yiyecek götürmüşüz sepete almışlar neler neler...
Bu saçmalıkları yapan kızlar olarak bir de tüm seminerlere tüm tiyatro hatta resitallere giderdik çılgınlar gibi. Konser yerine resital tercih etmek de entel ruhumuzun bir parçası olsa gerek yalnız yapılacak da çok şey var. Git en sevdiğin yere al telefonu çek güzel fotoğraflar yurda gel Shop öğren bir şeyler yap inan hayat kendini doldurdukça güzel. Havalar güzelleşsin bisiklet sür.

Teşekkür ederim yorum için

Ailede geçici bir süre yanında sonuçta ilerde onlarda olmayacak kendinle mutlu olmaya alışman lazım gibi

Evet evet kesinlikle haklısınız ama bu düşünceden çıkamıyorum işte ya yanliz hissediyorum nasıl bireysel de mutlu olmayı basarabilirim
Tabiki başarabilirsiniz benim ailem yanimda ama keske ayri olsalar hiç anlaşmıyorlar kendi mutlulugunu kendin yarat başkasından beklemek seni daha çok üzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…