- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Mesela insanlar sürekli biseyler dusunuyo plan yapiyo takilmiyorlar duruma. Ben iste ailem yanımda degil yanlizim, herkesin bi düzeni var ben yanliz başınayım gibi dusuncelere kapılıyorumKendine ait bir hayattan kastın ne. ?
Okursun sevgilin var.
Bence akışına bırak.
Ailenin bulunduğu Şehirde de ünv tercihi yapabilirdin ya da oraya nakil olabilirsin.Mesela insanlar sürekli biseyler dusunuyo plan yapiyo takilmiyorlar duruma. Ben iste ailem yanımda degil yanlizim, herkesin bi düzeni var ben yanliz başınayım gibi dusuncelere kapılıyorum
Üniversite 3. SınıfımAilenin bulunduğu Şehirde de ünv tercihi yapabilirdin ya da oraya nakil olabilirsin.
Ayrıca herkes ailesi ile yaşamıyor inan.
Mesela benn
On sene tek yaşadım.
Ooo bitmiş senin okul :)Üniversite 3. Sınıfımaslinda yarıladım okulu son zamanlarda böyle hissediyorum önceden yoktu. Evet herkes ailesiyle yasamiyo acaba hayat enerjim mi azaldı
Sosyoloji :) evet donucem az kaldı. Var aslında biraz yanlış düşünüyorum galibaOoo bitmiş senin okul :)
Ne okuyorsun ?
Seneye bitince zaten gidersin ailenin yanına.
Bence bulunduğun çevrede pek arkadasın uok kafa dengi ondan kendini yanlız hissediyorsun.
Boşver ya hayat boş :)Sosyoloji :) evet donucem az kaldı. Var aslında biraz yanlış düşünüyorum galiba
Ahaha çok tatlısınız ya :) teşekkür ederim bölümü pek beğenmiyorlar genelde ah ahhBoşver ya hayat boş :)
Sende kendi hayatını yasıuırsun işte
Bölümün guzelmiş bu arada :)
İş imkanı var ama yüksek lisans yapıp KPSS ye de hazırlanırsın şimdiden bulursun yani :)Ahaha çok tatlısınız ya :) teşekkür ederim bölümü pek beğenmiyorlar genelde ah ahh
Işim belirli gibi ama haklısınız. Artik hicbirseye inancım kalmadi su ülkede herkes torpilli 0 liyakatİş imkanı var ama yüksek lisans yapıp KPSS ye de hazırlanırsın şimdiden bulursun yani :)
İşin belirli ise inan bana büyük şansIşim belirli gibi ama haklısınız. Artik hicbirseye inancım kalmadi su ülkede herkes torpilli 0 liyakat
Haklısınız ya o konu da kafam rahat bi aksilik olmaz inşallah. Bir de bana hep cevap verdiniz sağolun yaşım küçük oldugu için hayatla ilgili konular açıyorum kaynana kayinpeder görümce acmadigim için insanlar pek yorum yazmıyo ama o konulara yorum yagiyo insanların tek.isi evlilik gibiİşin belirli ise inan bana büyük şans
Tek işi değil de bu site biraz da 30 yas üstü evli Kadınlara hitap ediyor ya ondan onlarda hayatındaki sorunları yazıyorlarHaklısınız ya o konu da kafam rahat bi aksilik olmaz inşallah. Bir de bana hep cevap verdiniz sağolun yaşım küçük oldugu için hayatla ilgili konular açıyorum kaynana kayinpeder görümce acmadigim için insanlar pek yorum yazmıyo ama o konulara yorum yagiyo insanların tek.isi evlilik gibi
Insallah gidicem kurs dediğimde formasyon tüm yariyila koydular ya. Farkli şeylerle ilgilenmeye calisicam sağolunNe güzel yaşlardasın. Kıymetini bil. Üniversite yılları en güzel yıllar. İlla ki üniversitede sosyal kulüpler vardır. İlgi alanına göre birine kaydol. Klasik olcak ama İngilizceni olabildiğince ilerlet. Kursun bitince biraz ailenin yanına gidebilirsin.
Evet evet kesinlikle haklısınızBuhranlı dönemler oluyor ara ara sebepli sebepsiz. Kolay atlatmak mühim olan
Evet çoğu 30 yas üstü ama evli kadınlarında tek derdi kv ya tamam elbette problemler olabilir hatta ben bile problemliyimTek işi değil de bu site biraz da 30 yas üstü evli Kadınlara hitap ediyor ya ondan onlarda hayatındaki sorunları yazıyorlar
Ee toplumun yapısı da benzer herkes Kv den çekiyor haliyle anlıyorlar birbirlerini :))) o Yüzden o konulara daha çok yazıyorlar.
Herkesin derdi baska :))Evet çoğu 30 yas üstü ama evli kadınlarında tek derdi kv ya tamam elbette problemler olabilir hatta ben bile problemliyimama yüzlerce kaynana konusu var
Evet donucem neden izlicem ya herkes üstü kapali tavsiye veriyoOffff beee canım çekti o günleri. Sana bir spoiler vereyim. Eğer mezuniyetten sonra memlekete döneceksen şu sıkıldığın günleri dahi özleyeceksin.
Tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?