Kendime bile bakmaktan aciz bir insanmışım :(

cicili_bicili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
17
0
86
40
Hollanda
Selam arkadaslar..uzun yazi icin simdiden özur diliyorum sizden..

5 seneden beri konustugum birisi var ve bir kac aydan beri nisanliyiz..
Aslinda 5 seneden beri gel gitli bir iliskimiz oldu..çok seyi paylastik..yasadik..çok buyukte kavgalarimiz oldu ama hic bir zaman birbirimizden kopamadik.
Son zamanlarda biraz ilgisizliginden sikayetciyim..ama yinede isleri cok yogun ve stressli oldugu icin fazlada ustune gitmek istemiyorum..

ben universite ogrencisiyim ve ailem beni biraz el bebek gül bebek buyuttu. evin tek kiziyim ve herzaman üzerime titrediler..annem hic bir zaman evde sunu bunu yap dememistir sen yeterki kendini okuluna ver sonra hersey olur der. Aslinda ailem benim nisanlanmami istemiyorlardi..cunku onlar icin herzaman okulum ön planda..ama yinede ben istiyorum diye beni kiramadilar.

Okulumun yaninda bir sirkette harçligimi çikarmak icin aksamlari ve hafta sonu calisiyorum..ve bunun yaninda ailem yasli ve hasta olduklari icin hernekadar annem sormasada ev islerinde yetisebildigim kadar yardim ediyorum.

Neyse geleyim bugunki mesaja:1no2: nisanlimin ailesi 2 gundur sehir disinda ve suan evde abisiyle yalnizlar..bir kac gunden beri aramiz limoni..ama bugun herseyi dahada alt ust etti..neymis efendim onu yalniz birakmisim evde..benden bir b*k olmazmis..ben kendime bile bakmaktan aciz bir insanmisim...ilerde evimizin halini dusunemezmis..ben kiz olamamisim felanda filan agir bir sekilde mesaj atmis..

Kendimi nasil hissettigimi anlatamam arkadaslar:çok üzgünüm: bu zamana kadar bir oraya kos bir buraya kos bir okula git bir ise git eve gel kendi aileme destek vereyim, onun ailesine ve ona ilgi vereyim derken hic kendime vakit kalmiyor..
Ha evet ben oyle fazla hamarat bir insan degilim..bunuda inkar etmedim hic bir zaman. ...ben hic birzaman bos sözler vermedim sunu bunu yaparim diye..tam tersi herzaman bak ben ogrenciyim ve onun yaninda calisiyorum ama elimden geleni yapmaya calisiyorum demisimdir.

Cok uzuldum arkadaslar..cunku ben onun icin cok seylere gögüs gerdim..maddi olsun manevi olsun onun icin herseye sabrettim. Yuzume soylenilmiyecek seyler soylendi ama herzaman onun hatrina sustum anlamazliktan geldim. Sirketi batti borca girdi gözu beni bile gormez oldu ama halen onun yaninda ona destek vermeyi tercih ettim.

Ama boyle hakaret etmesi beni cok uzdu..gonlum cok kirildi:çok üzgünüm:
ne dusunecegimi sasirdim...siz benim yerimde olsaydiniz ne dusunurdunuz:a015:

Ona aynen söyle bir mesaj atardim:

Madem ben bir b...yaramayan bir kizim...hatta benden kiz bile olmaz...hatta ilerde evimizin halini bile düsünmek istemiyorsun, git kendine becerikli hamarat söyle dört dörtlük bir ev kizi al....
Hadi sana bol sanslar ex askim

Okuyan hanımların bi nebze olsa da karşılaştığı bir sorun .Okumaktan ev işi yapmayı ,yemek yapmayı öğrenemiyor ki bence normal bir durum .
Nişanlınıza söyleyin biraz daha anlaşlı olsun...

canım böyle söylemiştir erkeklerin ne söyleyeceği belli olmaz..bence sen üzüldüysen üzüldüğünü belirten bi mesaj at bunu ondan beklemediğini fln..umarım hatasını anlar

a.salkisalkisalkis
cok guzel yazmis arkadasimiz
bunun icin uzulmene aglanmana dahi degmez
ne hakla size boyle bir msj cekiyorki yakötükedihüso

kusura bakma neticede sevgilindir
ama cok düşüncesiz bir insanmış
sen zaten hem okuyan hem çalışan hemde evinde de elinden geldiğini yapan bir insansın.
birde onun evine mi yetişiceksin,evli bile değilsiniz.
ilerde evlenseniz bir gün yemek yapmasan başına kakabilir
allahım yaa annelerinden görüyolar,herşey ayaklarına geliyor vs. vs. aynı şeyleri kız arkadaşlarından da bekliyorlar.
kötükedihüso

ne ala memleket ya...
sevgilinin başka bir arzusu var mıymış
arada akrabalarına falan da temizliğe gitmen gerekiyor muymuş
sevgilin kendine hayat arkadaşı mı arıyormuş yoksa evine temizlikçi mi lmaz:
ayrıca da insan sevdiğine laf söylerken bin kere düşünür 1 defa söyler, ne kötü laflar etmiş öyle klava:
ben olsam kapının yolunu gösterirdim ve kendisine temizlikçi kadın gönderirdim

ailesi yok diye onların evini temizlemen, çamaşır yıkaman yemek falan mı yapman gerekiyormuş anlamadım:sm_confused:

Bence bunlar ilerisi için sinyal canım.Herkes her şeyi dört dörtlük bilerek mi evleniyor.Tabi ki zamanla her şey yoluna girer ama ne demek o lafı söylüyor....Katı tavrını koy şimdilik.Böyle yapmaya devam ederse kendi bilir.Birisi sana iş söylese bile seni kaldırmaması gerekir ya da beraber işe el atması gerekir.....

öküzün tekiymis bence erkenden onun bu ayılıgını farkettigin icin hatta ayıogluayı bunu kendisi farkettrdigi icin sewinmen bile gerekir.
bikere nedmk ya senden bi b.k olmaz bunu diyen erkegin kendisi asıl nedir !!
üstelik sen onun hizmetcisi degilsin abisiyle kaldıgı ewi temizleyesin...
bence o kendine bi hizmetci tutsun.
ayı.

saolun arkadaslar..

bende anlamis degilim..zaten biraz limoniydik ama baska konu hakkinda..ve durduk yere bana bunlari soyledi..benimlemi ugrasacakmis..onu bezdirmisim..ben kendime bile bakamazmisim..??? \
bencede haklisiniz..daha evli bile degiliz cok sasirdim acikcasi..hic bir zaman boyle birsey hakkinda kavga bile etmedik..anneme soyledim..tabi benim annem herzaman yapicidir yok oyle demek istememistir felan fistan..ama babam duysa kiyameti koparir..
haklisiniz kizlar...ben onun hayat arkadasimi....hizmetcisimi olacam..boyle dusunen insanlari hic anliyamiyorum

Yerimde olsanız diye sorduğunuz için söylüyorum.
Ben olsam bir daha dönmemek üzere yolumu ayırırdım o saniyede.
O kadar lafları kaldıramazdım. Çünkü evleneceğim insandan böyle sözler duymak saygının şimdiden bittiğini, saygı biterse sevginin de bitmesinin çok yakın olduğu sinyallerini alırdım.:1no2:
Allah kolaylık versin işiniz zor.

Ben de nişanlımla 6 yıldır tanışıyorum bizim de sürtüşmelerimiz oldu ama saygı çerçevesinde. Küfür edilmesi hiç hoş değil. Sana saygısı yokmuş bu çok kötü birşey. Kendine bakmaktan gerçekten aciz misin orasını bilemem ama kendini ezdirecek kadar aciz olduğunu düşünmüyorum. Sen de ona göre düşün bence.

arkadaşının evini temizlemek zorunda değilsin..kendi işini kendi yapsın...lütfen ona yüz veripte tepenize çıkarmayın..

kendi içerisindeki ezikliği seni aşağılayarak bastırmak istemiş sorsan kesin işle ilgili bi sorunu vardır:umursamaz:

ne münasebet ya.. bugun bunu soyleyen bir insandan yarın obur gun evlendiginizde ne laflar işitirsin.. tabii ki kolay degil sallayıp atmak ama tepkini koy, sakın asagıdan alma hizmetçi mi olarak goruyor seni hayret birsey yaa..

Süper!!!!:lepi:
Evi tertemiz yaparsınız..
3 kap da taze yemek (ayyy kayınvalidem gibim konuştumkaydirigubbakcemile3)
Ona da yazık di mi?
Siz olmasanız sürünecek demek ki:gitme:

Sana nisanlıyken bunları söyleme cesaretini buluyorsa imzayı attığında daha neler söyler aklını başına devşir tatlım ondan hayır gelmez diyemem çünkü nişanlın ama tavrını koy herşeyi alttan ala ala kendi kişiliğini gösterememişsin sen olarak diilde onun her dediğine evet diyen kızdığında bile sesini çıkarmayan bi duvar görevi görmüşsün ileride evlendiğinde o bağırır çağırır sen ağlarsın bu yüzden baştan nasıl tedbir alırsan öyle gider bırak sen onu kaybetmemek için altan alacağına birazda o çaba sarfetsin
ona gururunun kırıldığını zoruna gittiğini o sözü hiç ona yakıştıramayacağını söyleyip biraz soğuk davran her dediğine evet diyip kırılsan bile belli etmezsen o zaman bi duvardan farkın olmaz

alla alla sen onun evine gidip temizliğini filan yapmak zorunda mıymışsın?? manyak mıdır nedir ya kalksın kendi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…