Kendime bile bakmaktan aciz bir insanmışım :(

daha şimdiden böle laflar edebiliyorsa yarın en ufak bişide hemen hakarete başlayacak demek bence tekrar tekrar düşün derim evlilik oyun değil ilerde üzülüp ağlayacağına şimdiden iyice ölç tart nişanlını yeri geldiğinde de tavrını koy unutma sen ne kadar izinverirsenkarşındaki seni o kadar ezer..

Selam arkadaslar..uzun yazi icin simdiden özur diliyorum sizden..

5 seneden beri konustugum birisi var ve bir kac aydan beri nisanliyiz..
Aslinda 5 seneden beri gel gitli bir iliskimiz oldu..çok seyi paylastik..yasadik..çok buyukte kavgalarimiz oldu ama hic bir zaman birbirimizden kopamadik.
Son zamanlarda biraz ilgisizliginden sikayetciyim..ama yinede isleri cok yogun ve stressli oldugu icin fazlada ustune gitmek istemiyorum..

ben universite ogrencisiyim ve ailem beni biraz el bebek gül bebek buyuttu. evin tek kiziyim ve herzaman üzerime titrediler..annem hic bir zaman evde sunu bunu yap dememistir sen yeterki kendini okuluna ver sonra hersey olur der. Aslinda ailem benim nisanlanmami istemiyorlardi..cunku onlar icin herzaman okulum ön planda..ama yinede ben istiyorum diye beni kiramadilar.

Okulumun yaninda bir sirkette harçligimi çikarmak icin aksamlari ve hafta sonu calisiyorum..ve bunun yaninda ailem yasli ve hasta olduklari icin hernekadar annem sormasada ev islerinde yetisebildigim kadar yardim ediyorum.

Neyse geleyim bugunki mesaja:1no2: nisanlimin ailesi 2 gundur sehir disinda ve suan evde abisiyle yalnizlar..bir kac gunden beri aramiz limoni..ama bugun herseyi dahada alt ust etti..neymis efendim onu yalniz birakmisim evde..benden bir b*k olmazmis..ben kendime bile bakmaktan aciz bir insanmisim...ilerde evimizin halini dusunemezmis..ben kiz olamamisim felanda filan agir bir sekilde mesaj atmis..
Kendimi nasil hissettigimi anlatamam arkadaslar:çok üzgünüm: bu zamana kadar bir oraya kos bir buraya kos bir okula git bir ise git eve gel kendi aileme destek vereyim, onun ailesine ve ona ilgi vereyim derken hic kendime vakit kalmiyor..
Ha evet ben oyle fazla hamarat bir insan degilim..bunuda inkar etmedim hic bir zaman. ...ben hic birzaman bos sözler vermedim sunu bunu yaparim diye..tam tersi herzaman bak ben ogrenciyim ve onun yaninda calisiyorum ama elimden geleni yapmaya calisiyorum demisimdir.

Cok uzuldum arkadaslar..cunku ben onun icin cok seylere gögüs gerdim..maddi olsun manevi olsun onun icin herseye sabrettim. Yuzume soylenilmiyecek seyler soylendi ama herzaman onun hatrina sustum anlamazliktan geldim. Sirketi batti borca girdi gözu beni bile gormez oldu ama halen onun yaninda ona destek vermeyi tercih ettim.

Ama boyle hakaret etmesi beni cok uzdu..gonlum cok kirildi:çok üzgünüm:
ne dusunecegimi sasirdim...siz benim yerimde olsaydiniz ne dusunurdunuz:a015:

Öncelikle siz de ağır bir tempoda olduğunuz için size kolaylıklar diliyorum. Zor bir durumdasınız ama maalesef ilişkinizin bu hale gelmesinde siz de pay sahibisiniz. İlişkilerde bir taraf sürekli alttan alır, bir şeyleri sineye çekerse diğer taraf en ufak sıkıntıda aynı anlayışı bekleyecek, muhatabını deyim yerindeyse "stres topu" gibi görecektir. Siz belki yaşınızdan beklenmeyecek bir olgunlukla erkek arkadaşınızın hatırına susup bir şeylere katlanmışsınız. Son mesajı size ilk hakareti olmamış ki daha evvel de "yüzünüze söylenmeyecek şeyler söylediği halde sustuğunuzu" yazmışsınız. Özellikle genç kızların henüz sevgili veya nişanlıyken çocuk hatırına susan, yuvasını kurtarmaya çalışan kırk yıllık evli bir hanım gibi(kaldı ki bu hanımlar da her şeyi çekmek zorunda değil) daha da kötüsü dünyada başka adam kalmamış gibi büyük fedakarlık ve çirkinliklere katlanma potansiyelini anlayamıyorum zira bu yolu seçip de erkek arkadaşını/nişanlısını yola getiren, ondan bir "derviş" yaratan görmedim. Aksine "adam" "nasılsa her dediğime eyvallah diyor" diye düşündüğünden daha beter zıvanadan çıkıyor. Sizin durumunuza gelince; umarım ipleri elinize almak, bunları çekmek zorunda olmadığınızı hatırlatmak için geç kalmamışsınızdır ve yine umuyorum ki eğer "anlaşılmazsanız" sağlam adımlarla yolunuza gidebilirsiniz. Aksi halde ömrünüzün geri kalanı bu sıkıntıları yaşamakla geçecek ki kimsenin bunu hak ettiğini düşünmüyorum.

yuhhh ya kendine sevili eş değil hizmetçi arıyomuş one ağır laflar öyle valla kusura bakma ama nişanlından bi b. olmazmış bi kızla nasl konuşulacağnı öğrensin önce.ben olsam msjna karşılık sendende insan olmaz en azından ben insan olmay beceriyorum derdim.

asıl o kendisine bakmaktan aciz senden medet umuyor bide hakaret... erkek olmak ev işlerini yapmaması anlamına gelmiyor ki har birey yalnız doğar yalnız ölür ....kendi işlerini kendi halledebilmeli.benim erkek arkadaşım yılın 6 ayı yalnız kalıyor evde ailesi yaylaya gidiyor ve 1 kere bile yardım istemedi tamizlikten tut ütüye kadar elinden geldiğince yapıyor ben soruyoorum yardıma gelim mi diye kabul etmiyor. kusura bakma ama seninki saçmalamış boşuna üzmüş seni...

Ben resti çekerdim öyle lafları kaldiramam kimse beni aşşalıyamaz . Üzülme sende böyle birisine de sevgi beslemene değmez . Erkekler ne kadar çabuk kırabiliyorlar karşılarındakini ya biz birisi kırılmasın üzülmesin diye bişi söylerken bile sözlerimizi düşünerek söyllüyoruz şunun yaptığına bak :olmaz: hemen kırıcı bir laf söylüyor ne oldu yani madalyamı vericekler şimdi ona aferin bir genç kızın kalbini paramparça ettin rezil yaratık :oklava:Çok üzgünüm çoook:

Son düzenleme:
valla daha ne ararım ne sorarım ne de telefonlarına cıkarım.
bı adam bana boyle dıcek silerim.
çok istiyorsa okuyup bir şirkette çalışıp parasını kazanan ailesinin yanında olan bir kız bulmasaymış.

Hadi sen evin bir kızısın el bebek gül bebek büyüdün ben 3 kardeşim ev işi falan yaparım o ayrı ama yapmadığım zamanlar çok fazla ki,yemek yapmaya yeni,yeni başladım oda basit yemekler yanii..

Nişanlın ayıp etmiş sen onun evini temizlemek zorunda değilsin kii,hamarat olsan bile böyle bir şeyi söylemesi hata ayrıca çok kaba konuşmuş.Bu zamana kadar annesi mi her işini görmüş öyle olsa bile senden istemesi çok büyük yanlış..

Bilmiyorum ama çok ağır laflar ilişkini gözden geçirmelisin:kahve:

nişanlısısın diye gdip abisine, kendisine hizmet mi etmen gerekiyormuş anne babası evde yokken? gdip yemek yapıp çamaşır yıkaman gerektiğini falan mı düşünüyor?

daha ailesi 2 gün yokken evde kendine bakamayan adam evlenince nasıl ev geçindirecekmiş onu sorsaydın sen de.:1closedeyes:
kusura bakma ama asıl kendisi, kendisine bakmaktan acizmiş bence .
:umursamaz:

Son düzenleme:
Herkes hamarat olmak zorunda değil ki.Belki gerçekten ev işlerine kabiliyeti olmayan bir insan.O zaman asla evlenmemeli mi yani?Çok saçma... Valla bence de çok aşırı kaba konuşmuş.ılerki yıllarda sana daha da çok zarar ve üzüntü verir gibi geliyor bana.Vakit var ve sen çok iyi düşün düşün ,yine düşün sevgili arkadaşım.Ki sonradan düşüneceğin daha ciddi şeylere sahip olmadan..

Bence nişanlının gerçek yüzünü gördüğün için şükretmelisin ilişkinizi tekrar gözden geçir derim ewlendikten sonra boşanmaktansa nişanlıyken ayrılmak daha doğru olur hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...

Back
X