Kendime bile itiraf edemediklerim...

Ne kadar çirkin kötü şeyler yaşamışsın okuyunca dondum kaldım çokk üzüldüm gerçekten
Bence ailenle görüşmeyi kesmelisin onları her gördüğün de anıların aklına gelmiyor mu bu daha da acıtır seni
Eşinden yana şanslı olmuşsun ne güzel onun desteğini alabilirsin tedavine de devam et inşallah çok mutlu olursun.
Birde merak ettim eşim bilmiyor ailemle ilgili durumu demişsin psikolojik tedavilerden haberi yok mu varsa da ne için gidiyorum diyorsun ?

Yazacak birşey bulamadım. Allah yardımcın olsun.
İnşallah kendi ailende bulursun huzuru. Hayattaki önceliğin kendi ailen olsun.

Tedaviden haberi var, ona sadece dayak olayından bahsettim onu aşamadığımı düşünüyor, senin bir sorunun yok iyisin dyerek kendince destek oluyor, doktora gitmemi problem etmiyor

Tedaviden haberi var, ona sadece dayak olayından bahsettim onu aşamadığımı düşünüyor, senin bir sorunun yok iyisin dyerek kendince destek oluyor, doktora gitmemi problem etmiyor
Anladım canım umarım herşey düzelir. Allah yardımcın olsun.

bence her şeyden önce bunları eşinle paylaş o senin yol arkadaşın, hayatını paylaştığın insan. birlikte bir çıkar yol bulursunuz, anlatıp rahatlarsın. ayrıca da onlardan anne baba olmaz sen küçükken seni mi düşünüyorlardı , küçücük çocugun yanında sevgilileriyle sevişirken. inan midem bulandı ve gözlerim doldu senin için üzüldüm, ama bir yandan da çok sevindim okuyup kpss ile atanmış ve evlenmişsin. ailesi çok iyi olan birçok insan bu imkanları yakalayamıyor bile.

uuuffff cok kötü bi hayat. bence ailenle görüşme maddi yardım yapabilrsin. her ay belli bi miktar gidip hesaplarına yatır. sen onları gördükçe yaşadıklarını hatırlıyosan bunlalrı unutman gerekirken. ailenede bunu anlat yoksa sende saglıklı bi birey olamıyacaksın gibi geliyo. inşallah kurtulursun

Tedavi oluyorsun, bu çok güzel birşey. E kocan tedaviyi biliyor da neden tedaviye ihtiyaç duyduğunu bilmiyor mu? Bence senin en iyi ilacın eşin. Evliğinde bir problem yoksa bence bu yaşadığın sıkıntıları çok mahreme inmeden eşinle paylaşmalısın. Yaşadıkların gerçekten kötü şeyler bırak da eşin bunları atlatmakta senin yardımcın olsun. Senin sınavın anne-baban maalesef. Ama sana o kadar çektirmelerine rağmen sen onlara sırtını dönmemişsin. Bence bu senin ne kadar merhametli, cesur ve güçlü birisi olduğunu gösteriyor. Ama şunu unutma ki senin için senden önemlisi yok şu hayatta. Anne babanla bir çatı altında olmak seni kötü etkiliyorsa olma. Maddi yardımını uzaktan yap. Ne ekersen onu biçersin. Onlar zaten anne baba olamamış sana. Onları ve onların sende bıraktığı bütün kötülükleri arkanda bırak. Eşine sarıl, tedavini ol. Kendini hazır hissedince de dünyanın en iyi annesi ol

Çıkış yolu bulamamanın sebebi bunlarla tek başına boğuşman.eşinin ne kadar düşünceli olduğu önemli değil.ailenin yaptıkları için seni terk etmesi ihtimali de düşünmeye değmez.eş bu ya..niye var? Onunla paylaşmalısın.tüm detaylarıyla.onlara bakış açısı değişecek evet ama aptal yerine konmayacak en azından.psikılojik yardım aldığını umarım biliyordur.birlikte yeni hobiler edinin.ailen denen insanları yok saydığın yeni bir hayata başla.neden biliyor musun? Allah korusun ama torunları olduğunda onlar ona dokunduğunda miden alacak mı? Eşin diyecek annen gelip baksın sen işteyken...asıl o zaman napcaksın? Kötü anılar unutulmuyor ama hayatını baştan yarat.

anne ve baba deme onlara.bence sil onlari.ölduklerini dusun.
yazik sana...pislikler......

kızlar aslında toplumda her zaman olan olmaya devam eden şeyler burada açıkça yazılınca ne kadar şaşırıyoruz değil mi? Yengem de senin yaşadıklarına benzer bir çocukluk geçirmiş sen kimseye anlatamıyorsun ama yengem de bizim köylü ve çocukken yaşadıklarını bütün köy biliyor Dengesiz anneleri çocukları da yanına alıp ilişki yaşadığı adamların evine götürür odaya kilitler işi bitince alır eve dönermiş Bu dediğim belki 30-40 yıl önce ve bir köy yerinde oluyor Şimdi bütün öocukların çok güzel evlilikleri var
Canım sen ne güzel mesleğini eline almış ve evlenmişsin Allah bir yandan imtihanı verip bir yandan güzellikler veriyor Senin imtihanın da annen baban olmuş

Ayy gece gece bi kötü oldu içim Bir aile nasıl bu kadar sorumsuz olabilir yaaa hadi ihanet edecek kocasına neden seni götürüyor yanında inanmiyorum yaaa! Her neyse canım olan oĺmuş biten bitmiş sen bi psikolojik yardım al her şeyini anlat kendine yeni uğraşlar bul kurtulmaya çalış bu geçmişten.Kendini evliliğine ada,misafirliklere git misafir çağır ama hiç boş durma sürekli kafanı başka bişeylerle meşgul et.O aileni de Allah bildiği gibi yapsın.Kendince haklı sebepleri de olsa neden çocuklarînı aralarına kattılar...

Bu yaşadıklarını SAKIN eşin olacak insana anlatma. Kol kırılır yen içinde kalır. Evlendiğinde ailenle aranızda ciddi bir mesafe olsun.

Yaşananlar senin suçun değil.

Ailenizle ilişkinizi kesin diyemiyorum ama ilişkinizi minimuma indirseniz belki daha iyi hissedersiniz.Hiç bir şey olmamış gibi davranmak sizi mutlaka zorluyordur.Belki bayramda kandilde aramak veya hasta olurlarsa yanlarında olmak kadar bir seviyede kalabilirsiniz.
Olumlama konusuna sıcak bakmışsınız bir de affetme çalışmalarına bakın derim.Zor olacaktır ama geçmişi geride bırakmanızın başka çaresi yok gibi.Allah yardımcınız olsun.

Kendimi sizin yerinize koyup düşünmeye çalıştım.. çok zor.
Ama her halde ben olsam aileme maddi yönden destek verip onlar gibi olmazdım.
Diğer yandan da evliliğime eşime dört elle sarılıp ayakta dimdik durmaya çalışırdım. Bu yaşadıklarınız sizin suçunuz değil.. herkese mükemmel aileler çatmıyor ne yazık ki. Ama bundan sonra yaşayacağınız hayat sizin elinizde ailenizin ve geçmişinizin bunu mahfetmesine izin vermeyin!
Ne kadar güzel.. helal olsun size o şartlarda kendinizi yetiştirip ayaklarınızın üzerinde durmayı başarabildiniz. Bu sizin aslında ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu gösterir.. ve hala ailenize destek olabilecek kadar da vicdanlı bir insan olduğunuzu..
Eminim çok iyi bir eş ve ileride çok mükemmel bir anne olabilirsiniz lütfen kendinize bir şans verin.

Bence sen kendini çok hafife alıyorsun. Senin bu güne kadar başarmış olduğun bütün şeylerin, sadece birini bile başaramayan o kadar çok insan var ki. Üstelik senin yaşadığın şeylerin onda birini bile yaşamamışlardır. Sen çok azimli, güçlü ve yüreği sevgi dolu bir insansın. Sende olan bu özellikler bu gün çok az insanda var. Sana bir büyüğün olarak tavsiyem ailenle yüzleş, onlara bağır, çağır içinden ne geliyorsun yüzlerine haykır. Ama eşine sakın detaylı bilgi verme, en ufak bir tartışmada, bir şekilde yüzüne vurabilir. Bundan sonraki yaşamında eşinle çocuklarınla inşallah çok mutlu olursun.

bu çocukluktakii kötü şeyler maalesef hayat boyu bizle kalıyor. yaşadıkların zor ve aileni sil eşine bahane söyle görüşürsen hayat boyu tedavi görmen gerekir

Zor seyler yasamis dayak kotu sey dedim. Sonra bi cile daha. Sonra bi cile daha okudum. O anne babadan oldukca uzak yasamalisin. Onlari her gordugunde o gunler aklina gelicek. O zmnda hic iylesemezsin be kardesim.
Yeterince sineye cekmissin sen anneme bisy olmasin diye, bi kezde kendini dusun.
Oncelik sen olmasin bundan sonra.
O vicdansiz karaktersiz ana babaya ayaj uydurmak yerine onlarin sana ayak uydurmasini saglaman gerek.
Kendin icin yasa artik nolur, sanada yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…