- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Nasıl dayandım inanın bilmiyorum göreve girrğinde 10 15 günn yazmadığı olurdu ama bu ağır geldi
Bu görev yerinde telefon cekmiyorsa ve eğer telefon çeken bir yere gidebilmesi için görev yerinden çok uzaklaşması gerekiyorsa denizde vs değilse bir ay çok çok fazla elbette free günü vardır ve bunu size harcamiyor gibi geldi ne iş yapıyor nasıl bi görev buNasıl dayandım inanın bilmiyorum göreve girrğinde 10 15 günn yazmadığı olurdu ama bu ağır geldi
En büyük inadım da bu yüzden her insan her insan bir açıklamayı hak eder bence, değeriz hissetmek çok üzüyorÇok acı bişey bu ya 1 ay yazmamak ne demek?!bi sorun varsa istemiyosan adam akıllı bitirir insan karşısındakine söyler ya ne tuhaf insanlar bunlar!sizde hiç yazmayın Allah karşınıza daha hayırlı birini çıkartsın kendisi bi açıklama yapma gereği bile duymamış
Gümrük işi yapıyor ve şu an sınırda çalışıyor, işleri yoğun oluyormuş öyle diyordu, evet bende yazmadım 1 ay hatalı oldupum nokta bu kabul ediyorum.... En son dediği gibi sen bilirsin diyecek yine tamam bitirelim o zMan diyorum, ben bitirelim diyemem diyor, çıkamıyorum işteCanım 1 ay adam yazmamışsa anladığım kadarıyla yine 1 ayda sen yazmamışsın. Aynı şeyleri o da senin için düşünüyor olmasın. Nasıl bir iş 10, 15 gün arayamıyor. Gece yine aranılır, mesajlaşılır. Bence aranızda bazı şeyler tam oturmamış. Aradığın cevaplar burda değil ilişkin olan kişide. Ara konuş bence yoğunken arayamam diyordun bunca bekledim de. Gidişata göre devam ettir. Aklına uyarsa devam ettir. uymazsa en azından bittiğini bilirsin.
Sınırda çalışıyıor, gümrükBu görev yerinde telefon cekmiyorsa ve eğer telefon çeken bir yere gidebilmesi için görev yerinden çok uzaklaşması gerekiyorsa denizde vs değilse bir ay çok çok fazla elbette free günü vardır ve bunu size harcamiyor gibi geldi ne iş yapıyor nasıl bi görev bu
O insanlar iletişim kurmuyor mu arada sırada merkeze gidiyordur bi arar bi mesaj atabilir benim eşim asker denizde yurtdışında vs vs ama evlenmeden önce de beni habersiz bırakmazdı şimdi de öyleSınırda çalışıyıor, gümrük
Ne güzel maşallah....O insanlar iletişim kurmuyor mu arada sırada merkeze gidiyordur bi arar bi mesaj atabilir benim eşim asker denizde yurtdışında vs vs ama evlenmeden önce de beni habersiz bırakmazdı şimdi de öyle
Görücü usülü tanıştığı adam konu sahibini oyalamış. Tayini çıkınca da tüm bağını koparmış.Herkes anlamış ve yorum yapmış valla. Ben hiçbirşey anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?