Kendime bir çıkış bulamıyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Çok acı bişey bu ya 1 ay yazmamak ne demek?!bi sorun varsa istemiyosan adam akıllı bitirir insan karşısındakine söyler ya ne tuhaf insanlar bunlar!sizde hiç yazmayın Allah karşınıza daha hayırlı birini çıkartsın kendisi bi açıklama yapma gereği bile duymamış

Nasıl dayandım inanın bilmiyorum göreve girrğinde 10 15 günn yazmadığı olurdu ama bu ağır geldi
Nasıl dayandım inanın bilmiyorum göreve girrğinde 10 15 günn yazmadığı olurdu ama bu ağır geldi
Bu görev yerinde telefon cekmiyorsa ve eğer telefon çeken bir yere gidebilmesi için görev yerinden çok uzaklaşması gerekiyorsa denizde vs değilse bir ay çok çok fazla elbette free günü vardır ve bunu size harcamiyor gibi geldi ne iş yapıyor nasıl bi görev bu

Canım 1 ay adam yazmamışsa anladığım kadarıyla yine 1 ayda sen yazmamışsın. Aynı şeyleri o da senin için düşünüyor olmasın. Nasıl bir iş 10, 15 gün arayamıyor. Gece yine aranılır, mesajlaşılır. Bence aranızda bazı şeyler tam oturmamış. Aradığın cevaplar burda değil ilişkin olan kişide. Ara konuş bence yoğunken arayamam diyordun bunca bekledim de. Gidişata göre devam ettir. Aklına uyarsa devam ettir. uymazsa en azından bittiğini bilirsin.

En büyük inadım da bu yüzden her insan her insan bir açıklamayı hak eder bence, değeriz hissetmek çok üzüyor

Gümrük işi yapıyor ve şu an sınırda çalışıyor, işleri yoğun oluyormuş öyle diyordu, evet bende yazmadım 1 ay hatalı oldupum nokta bu kabul ediyorum.... En son dediği gibi sen bilirsin diyecek yine tamam bitirelim o zMan diyorum, ben bitirelim diyemem diyor, çıkamıyorum işte

Sınırda çalışıyıor, gümrük

Yani adam asker olup da telefon kullanmayacak bir konumda olmadığı sürece, nerede olsan görüşülür. Gündüz olmaz gece olur... Bu bir ilişki değil hiçbir zaman da olmamış. 10 gün aranmadığımız zamanlar olmuştu yazmışsınız ona istinaden yazıyorum bunu. Mümkün değil... İletişim çağında görüşememenin bahanesi olamaz... Ki evlilik kararı aldığınızı yazmışsınız o sizi yaşadığı şehre bile davet etmemiş ne bileyim garip bir ilişkimsi... Bence düşünmeyi umut etmeyi kesin.

Görücü usulü mü kaldı bu devirde?
Evlilik kararını size bırakmış ve gitmiş ses seda kesmiş. Her şey çok açık değil mi? Kendinizi kandırmayın.

Sizinle konusmak için anladığım kadarıyla tamamen boş olması gerekiyormuş . Seven insan sevdiğiyle konuşmak için boş olmayı beklemez konuşmak için fırsat oludturur. Demek ki siz onun sadece boşluklarını dolduruyorsunuz.

Herkes anlamış ve yorum yapmış valla. Ben hiçbirşey anlayamadım.
Görücü usülü tanıştığı adam konu sahibini oyalamış. Tayini çıkınca da tüm bağını koparmış.
Konu sahibi evleneceğini sanıyor. Neden aramıyor diyor.

Evliliği isteseydi sizin onu merak ettiğiniz gibi oda sizi merak eder arardı çünkü evlilik düşünen erkek sahiplenir. İyisi mi boşver bu çocuğu

Bir ay aramadan nasıl sabrettiniz şaşırdım. Daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…