Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Kızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm 🤦‍♀️
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya. 😒😒😒😒😒
Yataktan kalkarken bismillah de kalk islerini bitmeden oturma.

Takma kafana bence.. Hayat oyle düzenli olunca tertipli olunca kendini hırpalayınca da güzel degil..
Hem Herkes titiz düzenli olacak diye birşey yok ve yatmak guzel Bir sey bence.. bende hamileyken hep yattım
O zaman haftada 1 kadın geliyordu. Aynı kadın haftada 3 geliyor simdi.. Sadece çamaşırları makineye atıyorum. Bir de yemek yapıyorum onu da hergun degil mesela bugün dışardan yedik. Benim bebiş doğdu. 3 aylıkta oldu masallah simdi onunla oynuyorum. Sonra yine telefon elimde.. telefondan kimse uzak kalamaz ki.. . Hem kitap okumak zorunda da değilsin.. ben okuyorum mesela. Cok ta sevmeme ragmen bu ara sıkıldım.. canının sevdiği seyleri yap salla gitsin

Takma kafana bence.. Hayat oyle düzenli olunca tertipli olunca kendini hırpalayınca da güzel degil..
Hem Herkes titiz düzenli olacak diye birşey yok ve yatmak guzel Bir sey bence.. bende hamileyken hep yattım
O zaman haftada 1 kadın geliyordu. Aynı kadın haftada 3 geliyor simdi.. Sadece çamaşırları makineye atıyorum. Bir de yemek yapıyorum onu da hergun degil mesela bugün dışardan yedik. Benim bebiş doğdu. 3 aylıkta oldu masallah simdi onunla oynuyorum. Sonra yine telefon elimde.. telefondan kimse uzak kalamaz ki.. . Hem kitap okumak zorunda da değilsin.. ben okuyorum mesela. Cok ta sevmeme ragmen bu ara sıkıldım.. canının sevdiği seyleri yap salla gitsin
Yaa böyle yorumlarda hepten salma isteği doğuruyor bende amaaa 😀😀😀😀

Yaa böyle yorumlarda hepten salma isteği doğuruyor bende amaaa 😀😀😀😀
Aman sal gitsin salmayanlara da madalya vermediler. Hem onlar hep yaşlanınca hastalanıyor. Valla bak. Bir sürü rahatsızlık. Ev işi asla bitmez. Kimse de pislikten ölmüyor.. Bir ev ne derece pis olabilir. En fazla dağınık olur 🙄😁😁😁😁 diye düşünüyorum

Ben evde yanlızken bide acele işim olmayınca o halde oluyorum. Birine daha yazmıştım burda, Forest uygulaması var. Zaman dilimi seçiyorsun kendine, o sürede telefona dokunmassan ağaç ekmiş oluyorsun. İlham olur belki😉 Bi mecbur edersen kendini, işe başlarsan gerisi gelir. Mesela eşin işe gindince kalk yerini topla, uygulamayı başlat. Güzel bi kahvaltı yap (tv ve youtube eşliğinde olmamak şartıyla). Enerjj gelecektir mutlaka.

Aman sal gitsin salmayanlara da madalya vermediler. Hem onlar hep yaşlanınca hastalanıyor. Valla bak. Bir sürü rahatsızlık. Ev işi asla bitmez. Kimse de pislikten ölmüyor.. Bir ev ne derece pis olabilir. En fazla dağınık olur 🙄😁😁😁😁 diye düşünüyorum
Mesajını görmemiştim 😀
Artık evim temiz çünkü bir haftadır temizlik yapıyorum. Ve cidden yaptıkça yapası geliyor insanın. Ama gücüm biraz yetmiyor. Buna da şükür 😀

Ben evde yanlızken bide acele işim olmayınca o halde oluyorum. Birine daha yazmıştım burda, Forest uygulaması var. Zaman dilimi seçiyorsun kendine, o sürede telefona dokunmassan ağaç ekmiş oluyorsun. İlham olur belki😉 Bi mecbur edersen kendini, işe başlarsan gerisi gelir. Mesela eşin işe gindince kalk yerini topla, uygulamayı başlat. Güzel bi kahvaltı yap (tv ve youtube eşliğinde olmamak şartıyla). Enerjj gelecektir mutlaka.
Hiç duymamıştım uygulamayı. Bi bakayım. Teşekkür ederim 🌸

Back
X