- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.626
- 83
- 35
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hiç oturtmadınnnSabah uyanma çay koy yumurta haslamaya koy üzerini değiş
Kirli sepetinden makinaya çamaşır at kahvaltı hazırla eşinle kahvaltı yap sofrayı topla TV radyo aç makina doldur doluysa boşalt yemek yap salata yap soslama akşam soslatatlı istiyorsan yap süpürge aç yerleri sil toz al çamaşırları as duş al giyin suslen sofrayı kur yemek yedin eşin sofrayı toplasın makinayı calistirsin yıkanınca yerlestirsin tel bak TV bak keyfine bak ertesi gün yemek yap bölümüne kadar yap çamaşırları katla ütüler veya dolapları düzenle gece yatis ertesi gün yemek yap bölümünden sonra toz al banyoyu yıka tuvalet ve lavabo yıka hadi kolay gelsin 🖐
Yaaa beni gülümsettin. Lavaboya oturup su içmek prezervati çikolata sanmak falan ahahahh. Hemen o günlere gelmek istiyorum lütfen yaaaaKuzum bol bol dinlen . Ben oğluma hamileyken herkes bol bol uyu derdi şasırırdım. Oğluş doğunca anladim. Gece 8 kere uyanirdi. Emzir gazini cikart altini bezle uyut_emzir gazini cikart altini bezle uyut diye devam eden (çok şükür) bir döngü yaşadım. 3 yasina kadar emzirdim. Aralıksız 2 saat uyudugumu ,kapısi kapalı wc ye gittigimi yada o uyanikken uyuyup banyo yaptigimi hatirlamiyorum. tabi her çocuk aynı olmaz ama eğerki benim oğlundan 3 4 saniye ses gelmiyorsa bilki birşeyler karıstırıyordur. Birara mutfak lavabosuna tırmanıp lavabonun icine oturup suyu aciyordu...sakın simdi böyleysem çocuk olunca nasil olacak diye düsünme o zaman kurulmus saat gibi severek isteyerek maratona alışıyorsun. Simdi biz 6 yasindayız.
Geçenlerde ögretmen dogaçlama resim yapin demiş. Benim oğlan camiye giden adamları cizmis gökyüzünüde siyaha boyamiş. Beyfendi sabah ezaninda ayakta
Okula ilk başladiginda eşimle markete gittik.biranda irkildim sağıma soluma bakıyorum. Eşim soruyor ne oldu niye çırpınıyorsun diye. Yahu alısmamışımki sereserpe alısverişe hep kosturmaca ile oluyor oğlumla market alışverisi ellerim bombos gibi. kasiyer kız bile oğlumun yoklugunu hemen farketti. Zira gecen sene gittiginde kasa önündeki prezervatif kutusuna sarılıp aglamistı. Cikolata sanmiş bütün market yıkılmısti gülmekten....
Yani kuzum sal gitsin engüzel zamanları icinden geleni yap.
Hemen bakıyorum kitaba bulursam alayım. Bende bebek için kitap almayı çok istiyordum teşekkür ederimOkumanı öneririm en güzel zamanların kıymetini bil bebişine hazırlan![]()
Hamileymiş konu sahibi fikir olsun diye kendi programımı yaziverdim aralarda otursun onudami yazayım kızKız hiç oturtmadınnn![]()
Ee konu sabısı benimHamileymiş konu sahibi fikir olsun diye kendi programımı yaziverdim aralarda otursun onudami yazayım kız![]()
Teşekkür ederim. Sosyal medya kullanmıyorum bi burasıTemizlik ve düzen anlamında bunun tek yolu rutin oluşturmak bence. Haftanın hangi günü ne yapacağını belirleyince hem insan sorumluluk alıyor, yapmak istiyor hem de düzenli temizlik yapıldığı için ev çok kirlenmiyor. İş daha hafif olunca da çok yorulmuyor insan. Bu hamilelik döneminde böyle bir rutin oluşturursanız kendinizi çok yormamış olursunuz.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada :)
Telefon bağımlılığı için de sosyal medyayı geçiçi olarak dondurmak çözüm olabilir. Arada kafayı dağıtmak için iyi oluyor telefon ama abartınca da çok can sıkıyor.
Ruh halide çok etkiliyor evet. Umarım bi an önce herşey güzel olur sizin içinBen aynı sizin gibiyim yorumlari okumaya geldim. işin kötüsü 2 çocuk var bende ve çocuklardan sonra iyice saldım. Daha doğrusu içinden çıkamıyorum daha bu sabah süpürdüm sildim öndeki odaları ama sanki hiç yapılmamış gibi dağıttılar tekrar heryeri.. obur odalar hâlâ pis yatağı bile toplamadım içimden gelmiyor. zaten buaralar depresyondayım tek yaptığım sadece çocukların karnını doyurmak. Kendim yemiyorum bile.24 saat telefon elimde benimde. Ama cidden psikolojim kötü durumda mutsuzum belkıde bundandırben yarından itibaren telefonu eşime vericem tuşlu telefona geçicem belki bahaneyle evi filan temizlerim ://
Acaba hız meselesi mi ya. Ben hergün süpür sil wc bilmem ne yapsam zaten günüm biter ki benimHergün mutlaka ev süpürğp silerim wc banyo yıkar toz alırım çamaşır bulaşık yazmama gerek yok zaten bunlar hergün rutin olanlar haaaaa arada 2.3. Süpürgeyi yaptığımda olur2 çocuğum var küçük kızım var o biraz döküyor yerken
Ben her temizlikte mutlaka son ses müzik açarım temizlik nasıl bitmiş farkına bile varmam
Büyük kızım 13 yaşında o da çok dağınıktır ama müzik açılınca odasını dip köşe temizlemiş olur![]()
Tabii geç kalkıyorsan onunda etkisi vardırAcaba hız meselesi mi ya. Ben hergün süpür sil wc bilmem ne yapsam zaten günüm biter ki benim![]()
Çok teşekkür ederim sizin içinde inşallahRuh halide çok etkiliyor evet. Umarım bi an önce herşey güzel olur sizin için![]()
Yok aslında 7-8 de kalkıyorum ama anında işe başlamam tabikiTabii geç kalkıyorsan onunda etkisi vardır
Zaten ev süpürüp silmek toz alıp wc yıkamak en fazla 3 saatini alır diğer zamanlar ohhhhh misssss oturup kahveni içersin![]()
Güve abla güveAllaaaah bi ben daha :)))
Çoook çok geçmiş olsun Seroooo
Bi yerden başladın mı gerisi de geliyo mutlaka , azmedersen olur ablacım .
Bi ara öylesine salmıştımki , evin tüm odalarında kelebekler uçuşuyodu , ben kelebek diyorum da onlar kelebek değil aslında , hani erzaklar önce kurtlanır o kurtlar kelebeğe dönüşür ya hah işte onlardan , bi görseydin heryerdeydiler her yerde :)))
Yaaa beni gülümsettin. Lavaboya oturup su içmek prezervati çikolata sanmak falan ahahahh. Hemen o günlere gelmek istiyorum lütfen yaaaa![]()
Kız ben güveyi eskiden halı yorgan yün yiyolardı onlara deniliyo sanıyodumGüve abla güve
Başladım bugün bakalım iyi şeyler olacak![]()
İnşallah kuzum inşallahAz kaldi canim. Rabbim her kadina nasip etsin insallah.![]()