Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Kız ben güveyi eskiden halı yorgan yün yiyolardı onlara deniliyo sanıyodum 😂😂😂 demek artık erzak da yiyolar 😅
Hah şöyle Sero yap dip köşe temizliğini , annemin demesiyle buzlar gibi 😍
Ben o minik öldürünce un gibi ufalan kelebekleri güve diye biliyorum 😀

Tamam aynı işte benim kelebekler de unlu gibi bi şeydi , güve işte senin dediğinden , heryerdeydiler heryerde , böyle duvar köşelerine falan koza yapmışlardı , utanç verici yaa tüh bana 😅😅
Ay yok o durumda değilim abla 😀😀 ahahh

Bu günlerini çok ararsın onun için fazla dert etme bence :) bebişden önce iyi bir temizlik yap ama tek tavsiyem.

İşte bak örnek veriyorum , biraz daha salarsın o durumda olman an meselesi Sero 😐
olmam inşallah abla ya 😒
Bu günlerini çok ararsın onun için fazla dert etme bence :) bebişden önce iyi bir temizlik yap ama tek tavsiyem.
evet son 2 ay kala falan sanırım o büyük temizlik😛
Konu sahibine bakmamisim :olamaz::olamaz:serocan😁😁😁😁 koptum şuan gözlerim yuvalarindan çıktı konu sahibini okuyunca 🤓
Bende diyorum kimle konuşuyor bu😀

İstediğini yap istediğini yapma zamanın tadını çıkar, bebek gelince o herşeyi düzene sokuyor merak etme, tembelliğinin de hamileliğinden kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bende hamileliğimde sadece uyurdum, tv izlerdim yemek yemeğe eğrinirdim, hatta yataktan kalkınca oram buram ağrırdı sen düşün 😄 şimdi ise yatağıma hasretim bebişin yemesi içmesi banyosu derken akşam oluyor. Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.

İstediğini yap istediğini yapma zamanın tadını çıkar, bebek gelince o herşeyi düzene sokuyor merak etme, tembelliğinin de hamileliğinden kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bende hamileliğimde sadece uyurdum, tv izlerdim yemek yemeğe eğrinirdim, hatta yataktan kalkınca oram buram ağrırdı sen düşün 😄 şimdi ise yatağıma hasretim bebişin yemesi içmesi banyosu derken akşam oluyor. Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
Amin inşallah😍 evet yataktan bile yorgun kalkıyorum 🤭

Yo yooo bence sıkıntı var. Iyyy diyebilirsiniz ama evi en son 2 hafta önce süpürdüm 😒😒😒 böyle bi aptallık olabilir mi. Mesela toplamam gereken bi yer var yahu 1 hafta erteler mi insan. Bence artık sıkıntı yaratıyor çünkü çok birikiyor. Bide bebiş gelecek Allah izin verirse. O zaman hiç çıkamam işin içinden. Haa bide çalışmıyorum da üstelik evdeyim 😒
Bence durumunuz ciddi:KK57:
2 hafta evi süpürmesem bizim ev Darıca hayvanat bahçesine döner. Bu işin çözümü kendinize zorla iş yaptırmaktan geçer.

Back
X