Kendime çok kızgınım! Toparlanamıyorum yardım lütfen

savoy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
7
0
6
35
Bursa
Ayrıldık arkadaşlar konuyu sildim. Saolun tüm cevaplar için:(

Son düzenleme:
uzaklaşarak en doğrusunu yapmışsın bence...çünkü sevgilin kişiliği oturmamış birine benziyor..seven insan 2-3 güne bir aramaz bence.kaybetme korkusu olmadığı için böyle yapıyor olabilir..mesafeni koru ki sni kaybetme korkuusu olsun.

sen benim kardeşim olsan sana şöyle derdim kimseye bağlanma aşk meşk yalan kendinin kıymetini bil... can çıkar huy çıkmaz bu adam böyleyse sen buna üzülyosan bununla evlensen bir ömür üzüleceksin.... tabloya bir de uzaktan bak.... buna niye katlanasın ki.... ayrıl gitsin.... illa seveceğin seni sevecek biri çıkar karşına.... dünya o adamdan ibaret değil... dünyanın en vahim şeyi de o adamdan ayrılmak değil... o senin kafanda bir sorun şu an çıkar at bak nasıl rahatlıyosun... ve yeni kapılar açıcak hayat...

Bnde yeniy im burda uzulme diyecek birsey yok ya bosver

Haklısın ama işte kalbinde bir yere oturtuyorsun aşk yüzünden körleşip çok seviyorsun hataları görmüyorsun ama sonunda zor zamanlarında bir bakıyorsun büyüttüğün adam yanında yok saçma sapan nedenlerden dolayı :( herşey üst üste geldi hayatımda 2014 inşallah iyi gelir bana hepimize

sen benim kardeşim olsan sana şöyle derdim kimseye bağlanma aşk meşk yalan kendinin kıymetini bil... can çıkar huy çıkmaz bu adam böyleyse sen buna üzülyosan bununla evlensen bir ömür üzüleceksin.... tabloya bir de uzaktan bak.... buna niye katlanasın ki.... ayrıl gitsin.... illa seveceğin seni sevecek biri çıkar karşına.... dünya o adamdan ibaret değil... dünyanın en vahim şeyi de o adamdan ayrılmak değil... o senin kafanda bir sorun şu an çıkar at bak nasıl rahatlıyosun... ve yeni kapılar açıcak hayat...
Çok teşekkür ederim içten yorumun için kesinlikle hak veriyorum ve kendime inanamıyorum arkdaşlarıma kızardım bir adama bağlanıyorsunuz ne yapıyorsunuz bir de üzülüyorsunuz diye Allah başıma verdi. Hayat hep derslerle dolu tek isteğim kalbimden kafamdan onu çıkarabilmek.

Bunun sevgilin oldugundan eminmisin?
Ne bu ya okurken sinirlendim , adamin sevgi anlayisi sifir.
tatile geliyo senle , tatili zehir edip geri donuyo
Sonrasinda barismak istiyo NEDEN ??

Dugune gel duye israr ediyo , ama ilgi alaka yok
Ustune ustun baska kizla sohpet muhabet ediyo
semi yok sayiyo , yani ben butun bunlari
Okurken sadece sunu dzsundum ve kendime sordum

Sen sucluyum duye sormussun ya, ne suclusu canim
Sen suclu felan degilsin , tek sucun fazla DEGER
vermissin adamin agosu tavan yapmis...

birak ne hali varsa gorsun , yilbasinida onla gecirme.
hatta gorusme bile daha iyilerine laiksin inan buna.

Bunun sevgilin oldugundan eminmisin?
Ne bu ya okurken sinirlendim , adamin sevgi anlayisi sifir.
tatile geliyo senle , tatili zehir edip geri donuyo
Sonrasinda barismak istiyo NEDEN ??

Dugune gel duye israr ediyo , ama ilgi alaka yok
Ustune ustun baska kizla sohpet muhabet ediyo
semi yok sayiyo , yani ben butun bunlari
Okurken sadece sunu dzsundum ve kendime sordum

Sen sucluyum duye sormussun ya, ne suclusu canim
Sen suclu felan degilsin , tek sucun fazla DEGER
vermissin adamin agosu tavan yapmis...

birak ne hali varsa gorsun , yilbasinida onla gecirme.
hatta gorusme bile daha iyilerine laiksin inan buna.

Hep biliyordum haklı olduğumu ama kimselere anlatamadım ki ona söylüyorum herşeyi büyüttüğümü oluruna bırakmamı söylüyor ve bana dediği bu ara benden birşeyler bekliyorsun hatalarımı düzeltmek için ama yapamam işi stresliymiş çok, o yüzden birlikte yapmalıyız birşeyler ilişkiyi kurtarmalıyız diyor.Ama tüm suçlar onun kırılan benim kalbim. Kendime o kadar kızıyorum ki senin sordugun soruyu bende çok sordum benim sevgilim mi sevdiğim adam mı bu diye? hala ben seni çok seviyorum diyor bir de nasıl bir sevgi ki bu insan kırdıgı sevdiği kalbi onarmaya çalışmaz.Çok teşekkür ediyorum yorumun için tüm yorumlar inanılmaz destek veriyor.

kimse kızmasın ama bu adamın cehenneme kadar yolu var
ilişki manotanlışmış soralım şu forumda kaç kişi sevgilisiyle tatile gidebildi?
senin sevgilinin yaptığı tek şey nankörlük canım...
olmaz böyle bi adam anca bu kadar kıymet bilmez yaa
yılbaşında arkadaşlarınla buluş felekten bir gece çal stres at bence...:47:

Arkadaşlar merhaba,

Aranıza yeni katıldım katılma amacım kimseye anlatamadığım paylaşamadığım aşk belası ve eminim sizler bana akıl vericeksiniz.Konu biraz uzun lütfeeeen okuyun.Düşünceleriniz çok öenmli zira ilk defa anlatıyorum ilk defa başkalarının fikirlerini alıcam.Yurtdışında Okul sebebiyle arkadaş çevrem yok gibi aileme daha doğrusu annemede hiçbirşey anlatamıyorum erkek arkadaşıma kinlenmesin diye. 2 yıla yakındır beraberiz fakat son zamanlarda yani son 2-3 aydır kendisi inanılmaz soğuk ilgisiz. Beraber tatile gittik ben çok sevdiğim için ve tabiki güzel zaman geçirip anılarımız olucak fikriyle parayı dert etmedim şuan hala borç ödüyorum.Herneyse tatilde benimle takılmadı desem doğru olur tek başına takıldı odasından çıkmadı çıktıgındaysa elinde telefonu oyun oynadı durdu en sonunda tatildeyken benden ayrılmaya kalktı ben bavulumu topladım tatili yarıda kesip gelmek istedim bırakmadı ailen seni bana emanet etti bu şekilde olmaz gittiğimizde adam akıllı konusur sonlandırırz falan filan tatil cehennem oldu arada söylediği kelimeler yüz ifadesi hala gözümün önünde neyse döndük döndüğümüz gibi değişti bana ne oldu bilmiyorum üzdüm seni üzgünüm vs vs ben tabi aptal sevgiden affettim. Bu şekilde davranma sebebi ilşkimiz monotonlaşmış ben hep susuyormuşum konuşmuyormuşum heyecanı azalmış. Ben o kadar gururlu bir insanımdır ki şimdiye kadar kişiliğime ters gelen herkesi tek kalemde sildim ama onu bırakamıyorum ve kendime hergün küfür ederek uyanıyorum.bu arada ikimizde ayrı şehirlerdeyiz ama yakın şehirler 2*3 haftada bir görüşebiliyoruz. Sonraki hafta arkadaşlarının düğünü vardı bende 2 kere görmüş tanışmıştım arkadaşlarıyla aramız hala soguk oldugundan gitmeyi planlamıyordum ama kendisi diller döktü aradı ısrar kıyamet istersen ben geliyim alıyım seni demeler falan filan nedenini de söyliyim düğüne tek gitmek istemediği için okul arkadaşlarını görücekti yanında biriyle görsünler diye kendisi için istedi ben yine kandım kıyafetlerm oldugu halde o çok şık ol şöyle ol böyle ol deiği için gittim ayakkabıma kadar aldım ve gittim. Okulundan bir kız arkadaşıda bizimleydi küfür etmek istemiyorum kıza ama aklıma geldikçe sinirimden kuduruyorum. düğün sonrası eğlenceye gittik erkek arkadaşım ortada bir tarafında o kız diğer tarafında ben oturuyorduk. Kız ile bu bir sohbet bir sohbet ben besleme gibi yanda kalakaldım bana istersen ortaya geç dedi ama benim istediğim bu durumu bu ortamdaki balansı onun sağlayabilmesiydi yapamadı. Kız kulağına anlatıyor birşeyler sürekli kafamı uzatıyorum hani ortaya konuyu anlatsın benide dahil etsinler diye elimden gelen sabrı gösterdim yok kız benim yüzüme bakmıyor benimkisinin de umrunda değil içki içiyorduk ben farkında bile değildim falan diye açıklama yaptı bana sonra, eve dönerken arabada tabi bağrış çağrış ertesi gün yine yüzüme bakmıyor düğünden önceki adamla sonraki günkü adamın arasında birsürü fark var. Ben defalarca cesaret ettim ayrılmak istedim ama sonra aradı dayanamadım barıştık tüm bu olaylardan sonra ara verelim dedi benim trip atma huyumdan herşeye bozulmamdan böyle olmuş öyle söyledi. Kabul ettim. sizede sormak istiyorum siz izin veriyormusunuzz inanılmaz merak edyorum ona göre ben kıskançlıktan yapıyormuşum. Ben yobaz geri kafalı bir insan değilimdir ona dedim ki yüz yüze tanışmadıgım kız arkadaşlarınla buluşmanı istemiyorum kabul etmişti ama ilk ayrıldıgımızın ertesi günü(ben üzüntüden iş yerinde astım krizleri geçirirken) aralarından birşeyler oldugu bir kızla gitmiş buluşmuştu , sonra geçenlerde bu ara verdiğimiz dönem adını bile duymadıgım bir kız arkadaşıyla gitmiş buluşmuş olay oldu tabiki ben onun her istediğini yaparken istemediği kimseyle buluşmazken o 2.ye bnm istemediğim birşeyi yapıyor neymiş araba alıcakmış kız ona yardım etmek için kahve içmeye gitmişler. bundan sonra olaylar gelişti ben işimden ayrıldım umursamadı bile o işssizken ben onun için bir sürü işe başvurdum onun yanında olmaya çalıştım manevi olarak şuan aradayız bana sadece mail ile ulaşabiliyor bir kere iş durumu nasıl oldu demedi ben olsaydım diyorum gnde 10 kere mail atardım suçlu olmasam bile ki o şuçlu çok kırdı beni yinede hiçbirşey yapmıyor. Ayrıca atladım yazmayı birde kavga ettik onunla ve ben astım krizi geçirdim hastaneye gittim aradı sadece ve dediki dikkat et dinlen yahu diyorum benim yüzümden o hastanelik olsa ben kalkıp gitmiştim yanına ya da bir sürü şey yapardım dolusuna çiçek gönderiridim mesela upppuzun mailler mesajlar atardım ama o yapmıyor hiçbirşey.Şuan dediğim gibi arada gibiyiz telefonum kapalı fb kapalı sadece mail ile ulaşabiliyor onda da heralde sadece meraktan napıyorum diye 2*3 günde bir yazıyor yılbaşı için bugün mail attı buraya gel yine ailce kutlayalım diyor ilişkimizi beraber kurtaralım diyor bende zor zamanımda ailem yanımdaydı kendi ailemle geçiricem dedim peki sen bilirsin demiş bir de gitmediğime şaşırmış şaka gibi. Kızlar şimdi size soruyorum ben napıyorum ya ? Ne oldu bana? Suçlu muyum? UZaklaşmaya çalışarak yanlış mı yapıyorum? Siz olsanız ne yapardınız?

senden çok yüz bulmuş geç bile kalmışsın ondan uzaklaşmak için. Seni daha fazla üzmesine izin verme anlattığına göre çok dengesiz biri ömür geçmez öylesiyle.

Çok sevdim o yüzden gözüm hiçbirşeyi görmedi ne istese yanına gittim her istediğini yaptım ama sonuç bu şuan bile hiçbirşey yapmıyor işssiz kaldım arkadaşlar ben aranızda mutlaka bu durumun psikolojsini bilen vardır ama yanımda değl hiç destek vermiyor hiçbirşey yapmıyor ben nasıl göz göre göre yaptım bu hataları bilmiyorum :(((( bana büyük ders oldu

Çok sevdim o yüzden gözüm hiçbirşeyi görmedi ne istese yanına gittim her istediğini yaptım ama sonuç bu şuan bile hiçbirşey yapmıyor işssiz kaldım arkadaşlar ben aranızda mutlaka bu durumun psikolojsini bilen vardır ama yanımda değl hiç destek vermiyor hiçbirşey yapmıyor ben nasıl göz göre göre yaptım bu hataları bilmiyorum :(((( bana büyük ders oldu

CANIM öncelikle Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..sevgilinde bir gram bile kaybetme korkusu yok..yeni heycanlar arıyor..daha garanti senden ayrılınca pişman olmayacağından emin olsa su sanıye bırakıp gider seni bir yandan da seni cepte görüyor elinin altında...biz kızlar yarataıyoruz bu moDu..sonra da çok çok üzülüyoruz..ne zaman dertleşmek istersen özeLden yazabilirsin bende suan ask acısı çekiyorum arada bir yerlerdeyim ne ayrıldık ne barıştık gibi bir şy war ortada..senin yapacağın tek sey suan DURMAK..Durmak demek ona karsı asla küçük bir dahi adım atmamak demek..ararsa telefonlarına cevap verme asla bin kezde arasa verme maillerine cevap verme sana asla ulaşamasın taki senn yasadıgın yere kapına gelinceye dek cevapsız kAL..Emin ol ne yaptığını merak edip sen orda mısın bıraktığı yerde misin diye merak edip görmeye gelicek..sonra istediğin sartları bir bir önüne sunacaksın..tabi ikna edicek seni...sartlarına uymuyor mu hadi eyvallah yoluna zaten bunca yılı neden mutsuz geçirmişim anlamıyorum vs bişeyler söle ona..inan cıldrcak işler tersine dönecek..

hatalarının farkındasın ne güzel artık arkanı dönüp bakma önüne bak yaşamadan anlayamıyoruz hepimiz hata yapıyoruz bir daha yapmazsın böyle bişey işsiz kaldın diye de psikolojini bozma daha iyi bir iş bulursun ama önce ayağa kalkman lazım herşey sende bitiyor üzme kendini ondan da uzak durmaya çalış yoksa çok üzülürsün.

CANIM öncelikle Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..sevgilinde bir gram bile kaybetme korkusu yok..yeni heycanlar arıyor..daha garanti senden ayrılınca pişman olmayacağından emin olsa su sanıye bırakıp gider seni bir yandan da seni cepte görüyor elinin altında...biz kızlar yarataıyoruz bu moDu..sonra da çok çok üzülüyoruz..ne zaman dertleşmek istersen özeLden yazabilirsin bende suan ask acısı çekiyorum arada bir yerlerdeyim ne ayrıldık ne barıştık gibi bir şy war ortada..senin yapacağın tek sey suan DURMAK..Durmak demek ona karsı asla küçük bir dahi adım atmamak demek..ararsa telefonlarına cevap verme asla bin kezde arasa verme maillerine cevap verme sana asla ulaşamasın taki senn yasadıgın yere kapına gelinceye dek cevapsız kAL..Emin ol ne yaptığını merak edip sen orda mısın bıraktığı yerde misin diye merak edip görmeye gelicek..sonra istediğin sartları bir bir önüne sunacaksın..tabi ikna edicek seni...sartlarına uymuyor mu hadi eyvallah yoluna zaten bunca yılı neden mutsuz geçirmişim anlamıyorum vs bişeyler söle ona..inan cıldrcak işler tersine dönecek..

Canım çokkk teşekkür ederim neden ben daha önce girmedim buraya yazmadım bilmiyorum korktum heralde ama geç bile kalmışım ben onada dedim herşeyin farkındaydım aslında senin kaybetme korkun yok dedim ne alakası var öyle olsa sana yazarmıyım ararmıyım dedi geçiştirdi hep, biz yaratıyoruz bunu çok haklısın hataları eksikleri görsekte görmeze getiriyoruz sonra nasıl geldim ben buraya diyoruz gözümde onu çok büyütmüşüm artık onu anlıyorum değmezmiş kendime olan kızgınlığımın bitmesini istiyorum sadece kendimi affedemiyorum bir türlü. Sende hiç üzülme bu psikolojiyle sana destek verebilir miyim bilmiyorum ama önce ben demeliyiz bunu öğrenmeliyiz sanırım kimseyi hayatımızın merkezi yapmamalıyız sadece aile onlar hep yanımızda belki anneme anlatsaydım herşeyi ilişki çoktan biticekti çünkü biliyorum annem yüzüme bakmazdı nasıl sessiz kaldım katladım diye yeni yıl inşallah iyi gelir sana bana hepimize :( Sende üzülme.

hatalarının farkındasın ne güzel artık arkanı dönüp bakma önüne bak yaşamadan anlayamıyoruz hepimiz hata yapıyoruz bir daha yapmazsın böyle bişey işsiz kaldın diye de psikolojini bozma daha iyi bir iş bulursun ama önce ayağa kalkman lazım herşey sende bitiyor üzme kendini ondan da uzak durmaya çalış yoksa çok üzülürsün.

Çoook haklısın önce ayağa kalkmam lazım içimden şuan hiçbirşey yapmak gelmiyor onu hiç affetmicem sanırım yada ona bu kadar çok anlam yükleyip gözümde büyüttüğüm için kendimi affetmicem :( Ama atlatıcam inşallah. Böyle bir ders gerekiyormuş bana belkide yaşadım dersimi aldım.

Canım çokkk teşekkür ederim neden ben daha önce girmedim buraya yazmadım bilmiyorum korktum heralde ama geç bile kalmışım ben onada dedim herşeyin farkındaydım aslında senin kaybetme korkun yok dedim ne alakası var öyle olsa sana yazarmıyım ararmıyım dedi geçiştirdi hep, biz yaratıyoruz bunu çok haklısın hataları eksikleri görsekte görmeze getiriyoruz sonra nasıl geldim ben buraya diyoruz gözümde onu çok büyütmüşüm artık onu anlıyorum değmezmiş kendime olan kızgınlığımın bitmesini istiyorum sadece kendimi affedemiyorum bir türlü. Sende hiç üzülme bu psikolojiyle sana destek verebilir miyim bilmiyorum ama önce ben demeliyiz bunu öğrenmeliyiz sanırım kimseyi hayatımızın merkezi yapmamalıyız sadece aile onlar hep yanımızda belki anneme anlatsaydım herşeyi ilişki çoktan biticekti çünkü biliyorum annem yüzüme bakmazdı nasıl sessiz kaldım katladım diye yeni yıl inşallah iyi gelir sana bana hepimize :( Sende üzülme.

bende yeni sayılırım burada..öyle bir site olmuş ki insanlar cidden burdan arkadaş dost olabiliyorlar..çünkü art niyetli insanlar hemen farkediliyo ..cok güzel bir site tamamen kadın içerikli :)..teşekkürler canım inşallah bizim gözümüzün içine bakıp cok sevecek bir insan buluruz artık insan yoruluyor bir yastan sonra cidden..

Back
X