Geçer bir süre sonra.Konuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim
Konuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim
Eski konunuzu özet geçerseniz daha anlaşılır olur .
Neden tutuklandı eşiniz , sizinle ne ilgisi var ?
Darp ettiği icinEski konunuzu özet geçerseniz daha anlaşılır olur .
Neden tutuklandı eşiniz , sizinle ne ilgisi var ?
Çünkü sen merhametli bir insansınKonuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim
Çok haklısınız diyorum ya kendime kızıyorum ama insaniz sonuçta merhamet duygumuz değişmiyorOnun ağlaması size değil kendine. Bu kadar saf olmayın. Sizin içinizin acıması ise onun için. O siz onu dövseydiniz o size hiç acır mıydı? Biraz kendinize değer verin lütfen
Şimdi baktım eski konularınıza .Darp ettiği icin
Baktım eski konularına .Bişey yok canım, silahla tehdit, dayak, çocuğun önünde çeşitli şiddet gösterileri filan.
Çocuğumun sonuna kadar yanında olacağım babası kim olursa olsun pişman değilim kızımı çok seviyorum babası olmadan da güzel mutlu büyüyecek benim bebeğimFazla vurmuş adam kafanıza heralde iyice tutun psikopatı sakın salmayın diye ortalığı yıkardım siz acıdınız mı gerçekten?
Yok vallahi insanın kendine yaptığını 7 alem gelse yine yapamaz.
Bu herife acıyacağınıza “çocuğunuza” acıyın. Böyle pislik bir babadan yaptığınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?