Kendime çok kızıyorum salak gibi hala acıyorum arkadaslar bu normal mi?

hersey36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
533
459
33
35
Konuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim

Geçer bir süre sonra.

ağlayınca vicdan yapmışsınızdır. sizde olan ama onda olmayan bir şey

Bi yanin affedip barismak istiyor bence. Zaten sonunda olacagi o bu kafayla

Eski konunuzu özet geçerseniz daha anlaşılır olur .
Neden tutuklandı eşiniz , sizinle ne ilgisi var ?

Bişey yok canım, silahla tehdit, dayak, çocuğun önünde çeşitli şiddet gösterileri filan.

Fazla vurmuş adam kafanıza heralde iyice tutun psikopatı sakın salmayın diye ortalığı yıkardım siz acıdınız mı gerçekten?
Yok vallahi insanın kendine yaptığını 7 alem gelse yine yapamaz.
Bu herife acıyacağınıza “çocuğunuza” acıyın. Böyle pislik bir babadan yaptığınız için.

Çünkü sen merhametli bir insansın

Onun ağlaması size değil kendine. Bu kadar saf olmayın. Sizin içinizin acıması ise onun için. O siz onu dövseydiniz o size hiç acır mıydı? Biraz kendinize değer verin lütfen
Çok haklısınız diyorum ya kendime kızıyorum ama insaniz sonuçta merhamet duygumuz değişmiyor

Çocuğumun sonuna kadar yanında olacağım babası kim olursa olsun pişman değilim kızımı çok seviyorum babası olmadan da güzel mutlu büyüyecek benim bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…