Kendime çok kızıyorum salak gibi hala acıyorum arkadaslar bu normal mi?

2 yadinda
Baktım eski konularına .
Acaba infazı falan mı vardı hiç bu şekilde tutuklanan duymamıştım genelde ifade alıp bırakıyorlar .
Eski davalar vardı ama beraat etmişti guvenip şikayetlerimi geri aldığım için bu darp olayında diğer dosyaları da yandı

2 yadinda

Eski davalar vardı ama beraat etmişti guvenip şikayetlerimi geri aldığım için bu darp olayında diğer dosyaları da yandı
O size vururken hiç üzüldü mü ?
Üzülseydi vurmazdı değil mi ?
Asla barışmayın bu adamla .
Aileniz ne diyor bu duruma arkanızdalar mı ?

Kendi düştüğü duruma ağlıyor, "keşke vurmasaydım" diye değil "ulan polise gidecek ne vardı" diye ağlıyor.
Sizinle ilgisi yok ağlamasının.

O karışık duygular da çok sürmez geçer merak etmeyin.
Vurduğu yerlerdeki acınızı hatırlayın.

Psikolojiniz çok bozulmuş bence. Eşiniz sizi çok yıpratmış o yüzden her hareketinden çok etkilenmişsiniz. Ayrıca tüm Evliliğiniz boyunca manipüle edilmişsiniz hala o cendereden çıkamamışsınız. Bir psikologa gitseniz aslında çok iyi gelir. Eşiniz de mesleğinden olma korkusuyla tutuşmuş ondan size oynuyor.

Kaç yaşındasınız?
Çalışıyor musunuz?
Aileniz arkanızdaysa bir şekilde işe girer toparlarsınız.
Darp eden adam için üzülmeyin. Öyle babası olacağına olmasın güvende büyüsün daha iyi

Detay bilmiyorum ama konu sahibinin maddi sıkıntısı yok, işim gücüm var demişti ta ilk konusunda.

Asla böyle birsey düşünmüyorum zaten bu yüzden davamdan vazgeçmedim hiç birsekilde boşanma davası da açacağım.
İşte bu. Bence içinden bir anlık geçen duygulara itibar etme . Onlar gerçek değil. Bir anlık bir surelik acımış olabilirsin çok normal.
Biliyor musun tecavüze uğrayan kadınlarda yapılan bir araştırmaya göre bir suçluluk duygusu olurmuş tecavüzü istemiyor olsalar bile istemsizce zevk alındığı için suçluluk duygusu. Bu duygudan intihar edenler var.
Düşün ki böyle iğrenç bir olayda bile insan bazı duyguların önüne gecemiyor insan.
Dayak yemişsin ama o şu an hapiste diye aciyorsun bu çok normal üzülme travma sonrası duygu bozuklugu yasiyorsun duygularına itibar etme. Kaldı ki etmemissin zaten tebrik ediyorum seni

evet yaşadığım manipülasyonlar beni bu hale getirdi çok haklısınız. ailesi kendisi sürekli bana yaptığı kötülükleri çekmek zorunda olduğumu bu adamın yapısının bu olduğu yada psikolojik sorunlari var düzelir dedilrr eskiden evlenmis ayrilmis olmayi eksiklik sayip surekli seni boyle kabul etmisiz sana iyiyiz bu adami cek dediler.

Kocanı özlemişsin sen, kendine bari dürüst ol. Neden nedeğğğn diye kafaları yemene gerek kalmaz o zaman. Aynaya bak ve kendine dürüst ol. İnan rahatlayacaksın.

Çünkü ona güvendin onu sevdin.
Daha farklı olsaydı Hersey diye düşünüyorsun böyle olmamalıydı.
Bu çok zor bir durum .
Böyle bir konuya empati yapmak çok zor.

Aslında kızılacak şey. Herif uçsuz bucaksız bir pişkin. Ne demek hiçbir şeyimsin? Ben senin için ölüp bitiyorum zaten gerizekalı, sen kimsin be senin hiçbirşeyin olucam? Sen kimsin diye delirirdim orda. Ama sevince için sızlıyorsa demek. Ne bileyim hiç böyle herifleri sevmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…