2 yaşındaŞimdi baktım eski konularınıza .
Sizin için üzüldüm ama hiç pişman olmayın . İyi ki şikayet etmişsiniz , yaptığının cezasını ceksin .
Kızınız kaç yaşında bu arada ?
Ailenizle mi kalıyorsunuz ?
2 yadindaŞimdi baktım eski konularınıza .
Sizin için üzüldüm ama hiç pişman olmayın . İyi ki şikayet etmişsiniz , yaptığının cezasını ceksin .
Kızınız kaç yaşında bu arada ?
Ailenizle mi kalıyorsunuz ?
Eski davalar vardı ama beraat etmişti guvenip şikayetlerimi geri aldığım için bu darp olayında diğer dosyaları da yandıBaktım eski konularına .
Acaba infazı falan mı vardı hiç bu şekilde tutuklanan duymamıştım genelde ifade alıp bırakıyorlar .
O size vururken hiç üzüldü mü ?2 yadinda
Eski davalar vardı ama beraat etmişti guvenip şikayetlerimi geri aldığım için bu darp olayında diğer dosyaları da yandı
Kendi düştüğü duruma ağlıyor, "keşke vurmasaydım" diye değil "ulan polise gidecek ne vardı" diye ağlıyor.Konuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim
Asla böyle birsey düşünmüyorum zaten bu yüzden davamdan vazgeçmedim hiç birsekilde boşanma davası da açacağım.Bi yanin affedip barismak istiyor bence. Zaten sonunda olacagi o bu kafayla
Kaç yaşındasınız?
Çalışıyor musunuz?
Aileniz arkanızdaysa bir şekilde işe girer toparlarsınız.
Darp eden adam için üzülmeyin. Öyle babası olacağına olmasın güvende büyüsün daha iyi
Bunları yapıp ağlayan adam daha fazlasını yapamamış diye ağlamıştır. Sakın pişman olmayın. Geriye bakmayın.Bişey yok canım, silahla tehdit, dayak, çocuğun önünde çeşitli şiddet gösterileri filan.
İşte bu. Bence içinden bir anlık geçen duygulara itibar etme . Onlar gerçek değil. Bir anlık bir surelik acımış olabilirsin çok normal.Asla böyle birsey düşünmüyorum zaten bu yüzden davamdan vazgeçmedim hiç birsekilde boşanma davası da açacağım.
evet yaşadığım manipülasyonlar beni bu hale getirdi çok haklısınız. ailesi kendisi sürekli bana yaptığı kötülükleri çekmek zorunda olduğumu bu adamın yapısının bu olduğu yada psikolojik sorunlari var düzelir dedilrr eskiden evlenmis ayrilmis olmayi eksiklik sayip surekli seni boyle kabul etmisiz sana iyiyiz bu adami cek dediler.Psikolojiniz çok bozulmuş bence. Eşiniz sizi çok yıpratmış o yüzden her hareketinden çok etkilenmişsiniz. Ayrıca tüm Evliliğiniz boyunca manipüle edilmişsiniz hala o cendereden çıkamamışsınız. Bir psikologa gitseniz aslında çok iyi gelir. Eşiniz de mesleğinden olma korkusuyla tutuşmuş ondan size oynuyor.
Kocanı özlemişsin sen, kendine bari dürüst ol. Neden nedeğğğn diye kafaları yemene gerek kalmaz o zaman. Aynaya bak ve kendine dürüst ol. İnan rahatlayacaksın.Konuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim
Evet arkamdalarO size vururken hiç üzüldü mü ?
Üzülseydi vurmazdı değil mi ?
Asla barışmayın bu adamla .
Aileniz ne diyor bu duruma arkanızdalar mı ?
Aslında kızılacak şey. Herif uçsuz bucaksız bir pişkin. Ne demek hiçbir şeyimsin? Ben senin için ölüp bitiyorum zaten gerizekalı, sen kimsin be senin hiçbirşeyin olucam? Sen kimsin diye delirirdim orda. Ama sevince için sızlıyorsa demek. Ne bileyim hiç böyle herifleri sevmedim.Komşum gelmese beni öldürecekti diyecek kadar şiddet gördüğünüz mahluka üzülün tabi.
Umudu varmiş da, artik hiçbir seyiymissiniz.
Adamdaki pişkinliğe şaşırtıcı değil sizi üzülmesine bakılırsa.
O kadar duygu sömürüsü de boşa gitti tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?