Yapma Allah için katibin ruhu yine kendi kafanda cevap vermişsin şaşırmadım ama sana kızmıyorum merak etmeKocanı özlemişsin sen, kendine bari dürüst ol. Neden nedeğğğn diye kafaları yemene gerek kalmaz o zaman. Aynaya bak ve kendine dürüst ol. İnan rahatlayacaksın.
Bu merhamet de hep kocalara oluyor zaten, başkası olsa canına okursunuz, sonsuz cehennemlere atarsınız. İnkar etmek seni çıkmaza sürükleyecek, kabul edersen aa bundan ya diyecek rahat edeceksin, duygularının kararlarına pek bir etkisi olmayacak.Yapma Allah için katibin ruhu yine kendi kafanda cevap vermişsin şaşırmadım ama sana kızmıyorum merak etmeseninde ifade şeklin bu beni düşündüğün için böyle yazdığıni da biliyorum ama inan öyle birsey yok kendimden eminim empati yapabiliyorum ben bu duygularla hareket edip acıma merhamet etme duygusu başlıyor elimde olmayan birsey zaten bu yüzden kızıyorum dedim ya kendime evet çokta manipüle edildim bunun yükü de var üzerimde
Yapma Allah için katibin ruhu yine kendi kafanda cevap vermişsin şaşırmadım ama sana kızmıyorum merak etmeseninde ifade şeklin bu beni düşündüğün için böyle yazdığıni da biliyorum ama inan öyle birsey yok kendimden eminim empati yapabiliyorum ben bu duygularla hareket edip acıma merhamet etme duygusu başlıyor elimde olmayan birsey zaten bu yüzden kızıyorum dedim ya kendime evet çokta manipüle edildim bunun yükü de var üzerimde
Bir yola girdiniz asla geri dönmeyin. Yol bitince rahatlayacaksınız. Sadece mantığınızın sesini dinleyin yoksa kurtulamazsınız. Yol uzun sizde yorgunsunuz. Ailesinin tek derdi sizi kullanmak. Bulduk böyle safı kaçırmayalım çünkü biliyorlar oğullarını çekecek kadın bulamazlar.evet yaşadığım manipülasyonlar beni bu hale getirdi çok haklısınız. ailesi kendisi sürekli bana yaptığı kötülükleri çekmek zorunda olduğumu bu adamın yapısının bu olduğu yada psikolojik sorunlari var düzelir dedilrr eskiden evlenmis ayrilmis olmayi eksiklik sayip surekli seni boyle kabul etmisiz sana iyiyiz bu adami cek dediler.
İnsan olan bu duygu ile acır herzaman alakası yokKocanıza karşı hisleriniz bitmemiş o yüzden empati yapıyorsunuz. yoksa insan sevmediği birine ne acır ne de empati yapar.
Inan çok farklı düşünüyorsun sen ve ben aynı duygulara sahip değiliz ben empati yapabiliyorum başkasına da bana ettiği kötülükler karşısında aynı cezayı almasını da sağlamış olsam yine insanı duygumla onun yerine koyup ne hissettiğini düşünerek üzülürdüm buna empati olma denir merhamet duygusu olanda olur bu duygu Yaratılista var ama biz seninle aynı duyguda kişiler değiliz beni yargılamayı birakirmsn saçma psikoloji yüklemeye çalışman da doğru değilBu merhamet de hep kocalara oluyor zaten, başkası olsa canına okursunuz, sonsuz cehennemlere atarsınız. İnkar etmek seni çıkmaza sürükleyecek, kabul edersen aa bundan ya diyecek rahat edeceksin, duygularının kararlarına pek bir etkisi olmayacak.
O zaman ben insan değilim, zerre acımam öylesine.İnsan olan bu duygu ile acır herzaman alakası yok
Oh iyi olmuş ağlasın dursun. Sizin bebek kucaginizda dayak yerken ağlamanızı umursamayip etrafa iyi yaptim diyordu..rezil insan. Tutukluluk devam diyen hakimin de eline sağlikKonuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim
Aslinda hep bu sekilde tutuklasalar kimse karısını dövmeye cesaret edemez. Aman nolacak kac kez dövdum.polis geldi bisey olmadı diyorlarBaktım eski konularına .
Acaba infazı falan mı vardı hiç bu şekilde tutuklanan duymamıştım genelde ifade alıp bırakıyorlar .
Kesinlikle öyle.Aslinda hep bu sekilde tutuklasalar kimse karısını dövmeye cesaret edemez. Aman nolacak kac kez dövdum.polis geldi bisey olmadı diyorlar
Evet hatta benim psikolojik sorunlarım oldugunu söyleyerek kendi kendini dövüyor dedi savunmasinda ve en kötüsüne önceki davalarimi cektigimde arka planda böyle ifade vermiş bende ifadelerini gormemistim taki eve gelen tebligata kadar devlet bana iftira davasi açmıştı ve ondan sonra şiddetini artırdı çünkü artik sana kimse inanmaz diyordu banaKeşke öldürseydim de şikayet edemeseydi bir şekilde aldığım cezayı hak ederdim diye düşünüyordur pislik.
Bugün kadar acıdın, üzüldün ne farketti?
Seni bulmadı mı tüm pisliği?
Evet baba da ayni şeyi söylüyordu son olayda bana niye oğlum adam mı öldürmüş içeri attılar bunu tabiki çıkacak ve ceza almayacak demişti. Enişte de bana ne olmuş almazsan alma şikayetini.benim bir arkadaşım karısına kızına silah sıktı ama bisey olmadı arkadaşıma dedi. Arkadasim 2 ay sonra serbest kaldı ceza da almadı bisey olmaz Çıkar yargilanmaz görürsün senin eline bisey geçmeyecek demişti.Aslinda hep bu sekilde tutuklasalar kimse karısını dövmeye cesaret edemez. Aman nolacak kac kez dövdum.polis geldi bisey olmadı diyorlar
Evet hatta benim psikolojik sorunlarım oldugunu söyleyerek kendi kendini dövüyor dedi savunmasinda ve en kötüsüne önceki davalarimi cektigimde arka planda böyle ifade vermiş bende ifadelerini gormemistim taki eve gelen tebligata kadar devlet bana iftira davasi açmıştı ve ondan sonra şiddetini artırdı çünkü artik sana kimse inanmaz diyordu bana
İnsan olan bu duygu ile acır herzaman alakası yok
1 yıldan fazla hüküm giyerse mesleğinden olur yoksa olmazKonuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim
Bence siz umutlarınıza, hayallerinize yaşayamadığınız mutluluklarınıza üzülüyorsunuz muhakkak.İnsanız gayet normal duygular bunlar.Sevgi bile bir anda kalpten sökülüp atılan bir şey değil ki.Karşındaki dünyanın en kötü insanı bile olsa çocuklarının babası,insan çocukları adına dahi üzülür.Allah gönlünüze ferahlık versin.Inan çok farklı düşünüyorsun sen ve ben aynı duygulara sahip değiliz ben empati yapabiliyorum başkasına da bana ettiği kötülükler karşısında aynı cezayı almasını da sağlamış olsam yine insanı duygumla onun yerine koyup ne hissettiğini düşünerek üzülürdüm buna empati olma denir merhamet duygusu olanda olur bu duygu Yaratılista var ama biz seninle aynı duyguda kişiler değiliz beni yargılamayı birakirmsn saçma psikoloji yüklemeye çalışman da doğru değil
İnkar edince ne geçiyor eline? Kıvran dur bana ne. Sana psikolojiyi yükleyen yüklemiş, ben olanı söylüyorum, senin zoruna gidiyor.Inan çok farklı düşünüyorsun sen ve ben aynı duygulara sahip değiliz ben empati yapabiliyorum başkasına da bana ettiği kötülükler karşısında aynı cezayı almasını da sağlamış olsam yine insanı duygumla onun yerine koyup ne hissettiğini düşünerek üzülürdüm buna empati olma denir merhamet duygusu olanda olur bu duygu Yaratılista var ama biz seninle aynı duyguda kişiler değiliz beni yargılamayı birakirmsn saçma psikoloji yüklemeye çalışman da doğru değil
Bihter ne anlatacak Firdevs Hanım, Behlül’le ne ilgisi var? Diye çevirip duruyorum okuduğumdan beri hoffEski konunuzu özet geçerseniz daha anlaşılır olur .
Neden tutuklandı eşiniz , sizinle ne ilgisi var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?