• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime engel olamayıp ağlıyorum.

Kızlar sinirlendiğimde,kızdığımda(özellikle eşime) konuşurken ağlıyorum.Sinir oluyorum bu huyuma.Kendime hakim olamıyorum,çocuk gibi zır zır.Hem saydırıyorum hem ağlıyorum.Aciz gibi hissediyorum kendimi bu sefer eşimin karşısında.Bu sefer ağlamayacağım diyorum yok gene olmuyor :KK43:

biri beni mi çağırdı...:KK56::KK3:

yalnız değilsin bende öyleyim.sinirden çok ağlarım.mutluluktanda ağlarım..her halta ağlarım ben :confused:

Bende onceden uzuldugum zaman degilde sinirlendigim zamanlar aglardim:Dsonradan sonradan nisandi dugundu evlilikti derken.baktim artik sinirler harap olmus herseye agliyorum:KK45: esimde diyor sen onceden erkek gibiydin artik herseye agliyosun niye boyle yapiyon diyo:KK14:

Ben de ne zaman bir şeye üzülsem kırılsam, gözlerim dolar...
Hemen 'aa ne oldu', 'canıım niye ağlıyorsun' diye insanlar üstüme üstüme gelince...
İyice delirecek gibi olurum daha da üzülürüm...
En sevmediğim huyum bu ama bu da benimle mezara kadar gelecek sanırım.

bendede durum aynı evli değilim ama sinirlenince hem ağlıyorum hem kızıyorum karşı tarafa.bu huyumdan nefret ediyorum bende keşke yene bilsem.

Kızlar sinirlendiğimde,kızdığımda(özellikle eşime) konuşurken ağlıyorum.Sinir oluyorum bu huyuma.Kendime hakim olamıyorum,çocuk gibi zır zır.Hem saydırıyorum hem ağlıyorum.Aciz gibi hissediyorum kendimi bu sefer eşimin karşısında.Bu sefer ağlamayacağım diyorum yok gene olmuyor :KK43:

Bugun bi yazi okudum, erkeklerin karsisinda aglayan kadinla seks yapma arzusu yuzde 50 azaliyomus, guclu kadinlari daha cok arzuluyolarmis

Basligi gorunce yazasasim geldi konuyu saptirmak istemem ama cinsellik de onemli evlilikte. Tabi her erkegin cinsellik algisi farklidir, okudugumu paylastim sadece

aynen bu asıırı duygusallıkla alakalı..bende hemen aglıyorum salak gıbı hıssedıyorum kendımı..

bende öyleyim ki kızayım sinirleneyim kavga başlamadan çenem düşüyo hemen zangır zangır çocuk gibi küsüp ağlıyorum :)

Bende hemen ağlıyorum. Üstelik daha tartışmanın başında sesim titremeye başlıyor ve ardından kaçınılmaz son, yavaşça süzülen göz yaşları.... O sırada zaten konuşamıyorum resmen ağızım kitleniyor ve bütün söylemek istediklerim içimde kalıyor. Ağlamam bitip toparlandığım an tekrar içimdekileri söyleyeyim diyorum ve tekrar ağlamaya başlıyorum, bu böyle sürüp gidiyor :)

Back
X