- Konu Sahibi nazende_2012
sizin yorumunuzda beni çok güldürdü:))))) Bir yandan haklı olabilirsiniz bilemiyorum ama konuyu açan arkadaşın bahsettiği bir hastalık gerçekten var.birkaç gazetede de okumuştum.bir bayan vardı o kadar fena oluyomuşki yanında kim var kim yok takmıyomuş bile o derece iş arkadaşları şikayette bulunup kadını attırmışlar :) kadın da mahkeme kararı ile böyle bir hastalığının olduğunu rapor olarak çıkarttırmak ve işine geri dönmek istiyordu
bizim şirkette de baya makara konusu olmuştu bu haber
insanların başına milyonda bir gelen rahatsızlıklar olabiliyor ve biz buna çok şaşırıyoruz :)))
eğer gerçekse bu konu tedavi olması gerekli daha iyi araştırsın bu konunun uzman olduğu alan psikoloji yada psikiyatrimidir ?çareyi bu bölümlerde mi aramak gerekir ...
saygılar
butun actigi konular cinsellikle ilgili,ve bana hic samimi gelmedi,baska birinin konusunda bile kendi derdini yazmis.Kurdugu cumlelerde hic samimi degil.Erkek olmasi olasi
bu sitede bu soruna nasil bir care bulabilir,doktora.psikiyatriyede gitmis? Anlamsiz burda heryere bu durumunu yazmasi:) Kendi fikrim tabi...