gelirken ekmek al yumurta al salam al diye tel acıyor
Isin bir yandan zor bir yandan kolay. Esin sana yuklenmedigine gore senin tarafinda. Madem yuze de cikmissiniz bir gun bir bahaneyle tartisip mesafeni koy. her cagirdiginda gitme, isim var de. hep agzinda bahanen hazirda bulunsun. Elinden gelse oglunun koynuna da girer boyle kadinlar.
Ya eskiden kale almiyordum he he diyor gülüp geçiyorum artık öyle değil iyice gıcık ediyo kendime de kiziyorum böyle düşündüğüm için ama herseyi batıya artık inan burada detaya girmedim yoksa çok şey yaptı banavalla okurken guldum
tiye almayi basarabilsen eglenceli bi tip gibi sanki
alsin kucagindan ne varki, sende rahatça ustunu çikar bunda alinacak bisey yok :)
Bu kaynanalar hadlerini bilse keşke kendileri hiç gelin olmamış gibi davranmasalar tamam annedir saygı duyulur ama durucakları yeri bilmiyolar
bence sen de biraz topla kendiniHer cagirdiginda zaten gitmiyorum zaten mesafe koymaya çalışıyorum ilk gidince evine böyle bi mesafeli bi resmiyim çıkarken çingene oluveriyorum
Hayır 4 ay oldu lohusa psikolojisi değilYenimi doğum yaptınız ?
Lohusa deprosyunu gibi anladım yazinizdan ve sinirlendiginiz şeylerden.
Tek cozum Sk sk gitmemek,mesafeli davranmak.
Ayrıca kaynananiz olsada uyuz falan yazmanız bana gore olmamış.
Dedigim gibi sinirleriniz yıpranmış .
Bir uzmandan yardım alın mutlaka
Ya eşim karşısında kalitem de düştü farkediyorum oda bunu bilerek yapıyor heraldebence sen de biraz topla kendini
eşinin de hoşuna gitmiyordur annesinin ve karısının hep böyle har gür kavga etmesi
aranıza sorun girmesin bu durumdan
olabildiğince he he deyip geç
arada alaya al evet annecim haklısın ben bebek ve siz aynı renk kıyafet giyelim ne hoş oluruz de
sonra git bambaşka bir şey giy kızınla
ben bugün uyumak istiyorum bugün evimizde kahvaltı edelim istiyorum diye eşine topu at o söylesin gelemeyeceğiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?