Kendimë engel olamıyorum

chiLL

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
398
Uyuz oluyorum kayinvalidemë
Laf söylüyor artik ben de söylüyorum
Durumumuz iğrenç bir hal aldı bu da doğru birsey değil ama kendimi Tutamıyorum. .
Eşim bu durumdan rahatsız oda bana bir şey demek istemiyor biliyorum ama oda geriliyor artık
Sürekli kadın benimle uğraşıyor
Bana laf söylüyor eleştiriyor o yüzden bu hale geldik ama suan laf soylemese bile onu görmem yetiyor uyuz olmak için
Gorismiyim diyorum torunumu görcem diyor mecbur görüşüyoruz zaten kayinpeder de hep görüşüldü istiyo
Mecbur görüşüyoruz bir şekil de
Sabah kahvaltıya gittim Yarabbim çay bile demlemeyi beceremiyorum bu kadın !!! Çay icemedim kaç saattir
Kahvaltiya çağırıyor ortada kahvaltı yok üstünde pijama gelirken ekmek al yumurta al salam al diye tel acıyor
Ya çağırma o zaman gelin markete gidelim de alışverişe çağır kahvaltıya çağırma uyuz!!!
Kapıdan içeri girmeden daha çocuğu kucağımda alıyor ya bekle bi gireyim bi üstünü başını cikarayim çocuğun
Çocuğa ben bakiyim diyo severken annen baban seni istemedi kızım sen benle yasa diyo çocuk bunu anlamıyor daha küçük bebek ama neden beynine isliyorsun böyle deme sebebi de çocuk yapmayacagiz dedik ben hamile kaldım hani istemiyordun ben bakarım zaman benimkini de ben buyutemedim kaynanam büyüttü diyor
Tabi ki vermem ama böyle demesi bile beni xildirtiyor
Emziriyorum benimkini de emer mi acaba dedi bir kere
Ya Rüyalarımda çocuğumu emzirdigini görüyorum cildiricam
Dr a git sen iyi değilsin diyorum sıritiyo bana psikopat gibi
Allahım çocuğumu ve beni koru !!!!

Zor durum allah sabır versin.

Geçen diyör ki düğün var bunların bir akrabalarinin derin e lacivert elbise alalım ben lacivert giyicem aynı gibi olsun şimdi çok moda bebeklerde aynı giyinmek
Evet kimle kim aynı giyiniyor diyorum
Bi büyükle bebek diyor
Kim oluyor o diyorum
Kucağına alan işte diyo
Anne ile kız giyiniyor aynı elbiseyi diyorum
Şart değil kucağıma alıp gezdirdikten sonra benle de giyebilir diyo
Kendini ben saniyor heralde

Isin bir yandan zor bir yandan kolay. Esin sana yuklenmedigine gore senin tarafinda. Madem yuze de cikmissiniz bir gun bir bahaneyle tartisip mesafeni koy. her cagirdiginda gitme, isim var de. hep agzinda bahanen hazirda bulunsun. Elinden gelse oglunun koynuna da girer boyle kadinlar.

Aslinda idare edilebilir bir kadin gibi geldi bana.Saftirikmis biraz.Ama sinirleriniz bozulmus epey.O nedenle biraz uzak kalin sonra da idare etmeye calisin.Biraz huyuna gidilse kontrol edilecek bi tip gibi geldi bana.Kolay kandirilabilir.

Yenimi doğum yaptınız ?
Lohusa deprosyunu gibi anladım yazinizdan ve sinirlendiginiz şeylerden.

Tek cozum Sk sk gitmemek,mesafeli davranmak.
Ayrıca kaynananiz olsada uyuz falan yazmanız bana gore olmamış.
Dedigim gibi sinirleriniz yıpranmış .
Bir uzmandan yardım alın mutlaka

Çok sinir bozucu gercekten...

Belli ki amacı seni çıldırtmak. Amacına ulaşamasın kafayı yesin

Bu kaynanalar hadlerini bilse keşke kendileri hiç gelin olmamış gibi davranmasalar tamam annedir saygı duyulur ama durucakları yeri bilmiyolar

Uyuz lafını falan duyunca acaba dedim ama devamını okudukça Allah size sabır versin dedim ne demek çocugu sahiplenmek ne demek benimkini emer mi çıldırmış sanırım.

Her cagirdiginda zaten gitmiyorum zaten mesafe koymaya çalışıyorum ilk gidince evine böyle bi mesafeli bi resmiyim çıkarken çingene oluveriyorum

valla okurken guldum
tiye almayi basarabilsen eglenceli bi tip gibi sanki
alsin kucagindan ne varki, sende rahatça ustunu çikar bunda alinacak bisey yok :)
Ya eskiden kale almiyordum he he diyor gülüp geçiyorum artık öyle değil iyice gıcık ediyo kendime de kiziyorum böyle düşündüğüm için ama herseyi batıya artık inan burada detaya girmedim yoksa çok şey yaptı bana

Bu kaynanalar hadlerini bilse keşke kendileri hiç gelin olmamış gibi davranmasalar tamam annedir saygı duyulur ama durucakları yeri bilmiyolar

Kendi gelinken is yapmaktan çocuğunu sevememış bunu söylüyo ona üzülüyorum sonra da benim ki ne kayinvalide baktı bende seninkine bakayım diyor sinir oluyorum aynısını bana yaşatmaya çalışıyor

Her cagirdiginda zaten gitmiyorum zaten mesafe koymaya çalışıyorum ilk gidince evine böyle bi mesafeli bi resmiyim çıkarken çingene oluveriyorum
bence sen de biraz topla kendini
eşinin de hoşuna gitmiyordur annesinin ve karısının hep böyle har gür kavga etmesi
aranıza sorun girmesin bu durumdan
olabildiğince he he deyip geç
arada alaya al evet annecim haklısın ben bebek ve siz aynı renk kıyafet giyelim ne hoş oluruz de
sonra git bambaşka bir şey giy kızınla
ben bugün uyumak istiyorum bugün evimizde kahvaltı edelim istiyorum diye eşine topu at o söylesin gelemeyeceğiz diye

Hayır 4 ay oldu lohusa psikolojisi değil
Somurulmeye calisilan bir anne psikolojisi

Ya eşim karşısında kalitem de düştü farkediyorum oda bunu bilerek yapıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…