- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
Sende deseydin kendi çocuğunu buyutememssn şimdi yeni bi cocuk yap onu emir onu büyüt de yada git ailesiz bir çocuk ol ona ana babalık yap de deli mi ne bu kV nedir yahu benim anneme kV ama allahım böyle olması imkaszUyuz oluyorum kayinvalidemë
Laf söylüyor artik ben de söylüyorum
Durumumuz iğrenç bir hal aldı bu da doğru birsey değil ama kendimi Tutamıyorum. .
Eşim bu durumdan rahatsız oda bana bir şey demek istemiyor biliyorum ama oda geriliyor artık
Sürekli kadın benimle uğraşıyor
Bana laf söylüyor eleştiriyor o yüzden bu hale geldik ama suan laf soylemese bile onu görmem yetiyor uyuz olmak için
Gorismiyim diyorum torunumu görcem diyor mecbur görüşüyoruz zaten kayinpeder de hep görüşüldü istiyo
Mecbur görüşüyoruz bir şekil de
Sabah kahvaltıya gittim Yarabbim çay bile demlemeyi beceremiyorum bu kadın !!! Çay icemedim kaç saattir
Kahvaltiya çağırıyor ortada kahvaltı yok üstünde pijama gelirken ekmek al yumurta al salam al diye tel acıyor
Ya çağırma o zaman gelin markete gidelim de alışverişe çağır kahvaltıya çağırma uyuz!!!
Kapıdan içeri girmeden daha çocuğu kucağımda alıyor ya bekle bi gireyim bi üstünü başını cikarayim çocuğun
Çocuğa ben bakiyim diyo severken annen baban seni istemedi kızım sen benle yasa diyo çocuk bunu anlamıyor daha küçük bebek ama neden beynine isliyorsun böyle deme sebebi de çocuk yapmayacagiz dedik ben hamile kaldım hani istemiyordun ben bakarım zaman benimkini de ben buyutemedim kaynanam büyüttü diyor
Tabi ki vermem ama böyle demesi bile beni xildirtiyor
Emziriyorum benimkini de emer mi acaba dedi bir kere
Ya Rüyalarımda çocuğumu emzirdigini görüyorum cildiricam
Dr a git sen iyi değilsin diyorum sıritiyo bana psikopat gibi
Allahım çocuğumu ve beni koru !!!!
Aslında kibarca lafı koyacaksın
O zaman bu kadar sinir olmazsın
4 aylık bebek lacivert mi giyer onu koca kadınlar, nineler giyer deyip güleceksin biz kızımla pembiş pembiş giyiniriz deyip değil mi kuzum deyip öpeceksin
Beni emer mi deyince aa şaka mu bu o kadar uzun zaman mı oldu ya süt olmayan meneyi bebek neden emsin bende süt var ben annesiyim diyeceksin
Çemkirmeden ama her lafa da cevabın olacak
Bir de kahvaltıda vs küçücük bebekle ne işiniz var
Biz uygun olunca arada uğrarız dşyeceksinîz tok gidip bir çay içip düzeni bozulmasın deyip döneceksin gelmedin diyemeyecek ama kaldığın süre de kısa olacak
Sizi çok çok iyi anlıyorum.sizin yaşadıklarınızın benzerlerini bendebyasadımm ve yaşıyorum.ben kızımı yeni doğurduğumda kaynana kızımı benden kıskanıyordu.ağlayınca benden önce o koşuyordu.gece yatarken odamıza gırıyodu.neler nelerr. Artık çok bunalmıştımm rüyalarına gırıyodu resmen .hep diken uzerındeydımm.sonra bi yeri denk geldiramazan ayında tartıştıkk .10 gün falan hiç konuşmadıkk.ondan sonra biraz kendini çekti.ama halaa kızıma karşı kendini benden önde görür.benim bakamıyacağımı ve veremeyeceğini düşünüyordu aklınca o buyutecektı ama istediği gibi olmadı
Ne kadar uzaklasabilirim ki kocam görüştüğü süreceBenim kv yi anlatın sanki....
Bunlarn hepsi manyak ....
Uzaklaş ondan eşini de cek kendi tarafına.
Ne demek cocuga öyle kötu fikirler aklna sokmak yahu.
Dengesiz kadın
4 senedir alttan alıyorum ben bu kadını o laf söylüyor ben susuyorum anlamamız gbi yapıyorum ama son aylarda tahammül edemez oldumBiraz alttan alamazmisiniz neticede yasini basini almis insan hosgorulu olmakta yarar var. Esinizin annesi aİ seyleri gprmezden gelin takilmayin .
Saftirik değil ya öyle gibi gözükür ama hiç değil herseyi plan yapar laf sokmaya bayılır kime olursa olsun saf falan değil bile isteye insanı gıcık ederAslinda idare edilebilir bir kadin gibi geldi bana.Saftirikmis biraz.Ama sinirleriniz bozulmus epey.O nedenle biraz uzak kalin sonra da idare etmeye calisin.Biraz huyuna gidilse kontrol edilecek bi tip gibi geldi bana.Kolay kandirilabilir.
Benimkini emer mi mi ıyyyyUyuz oluyorum kayinvalidemë
Laf söylüyor artik ben de söylüyorum
Durumumuz iğrenç bir hal aldı bu da doğru birsey değil ama kendimi Tutamıyorum. .
Eşim bu durumdan rahatsız oda bana bir şey demek istemiyor biliyorum ama oda geriliyor artık
Sürekli kadın benimle uğraşıyor
Bana laf söylüyor eleştiriyor o yüzden bu hale geldik ama suan laf soylemese bile onu görmem yetiyor uyuz olmak için
Gorismiyim diyorum torunumu görcem diyor mecbur görüşüyoruz zaten kayinpeder de hep görüşüldü istiyo
Mecbur görüşüyoruz bir şekil de
Sabah kahvaltıya gittim Yarabbim çay bile demlemeyi beceremiyorum bu kadın !!! Çay icemedim kaç saattir
Kahvaltiya çağırıyor ortada kahvaltı yok üstünde pijama gelirken ekmek al yumurta al salam al diye tel acıyor
Ya çağırma o zaman gelin markete gidelim de alışverişe çağır kahvaltıya çağırma uyuz!!!
Kapıdan içeri girmeden daha çocuğu kucağımda alıyor ya bekle bi gireyim bi üstünü başını cikarayim çocuğun
Çocuğa ben bakiyim diyo severken annen baban seni istemedi kızım sen benle yasa diyo çocuk bunu anlamıyor daha küçük bebek ama neden beynine isliyorsun böyle deme sebebi de çocuk yapmayacagiz dedik ben hamile kaldım hani istemiyordun ben bakarım zaman benimkini de ben buyutemedim kaynanam büyüttü diyor
Tabi ki vermem ama böyle demesi bile beni xildirtiyor
Emziriyorum benimkini de emer mi acaba dedi bir kere
Ya Rüyalarımda çocuğumu emzirdigini görüyorum cildiricam
Dr a git sen iyi değilsin diyorum sıritiyo bana psikopat gibi
Allahım çocuğumu ve beni koru !!!!
Papaz olmayın şunları yarın bu çocuk büyüyecek bna düşman giderse neler yapar şimdiden isliyor diyordum ama katlanamiyorum o benle papaz olmamaya çalışsın artık yettio senin sabrınla oynuyo bence kendini savun altta kalma mesafenide koy çocugunuzun beyninede girmesin
Geçen diyör ki düğün var bunların bir akrabalarinin derin e lacivert elbise alalım ben lacivert giyicem aynı gibi olsun şimdi çok moda bebeklerde aynı giyinmek
Evet kimle kim aynı giyiniyor diyorum
Bi büyükle bebek diyor
Kim oluyor o diyorum
Kucağına alan işte diyo
Anne ile kız giyiniyor aynı elbiseyi diyorum
Şart değil kucağıma alıp gezdirdikten sonra benle de giyebilir diyo
Kendini ben saniyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?