Kendimë engel olamıyorum

Biraz alttan alamazmisiniz neticede yasini basini almis insan hosgorulu olmakta yarar var. Esinizin annesi aİ seyleri gprmezden gelin takilmayin .

Aslında kibarca lafı koyacaksın

O zaman bu kadar sinir olmazsın

4 aylık bebek lacivert mi giyer onu koca kadınlar, nineler giyer deyip güleceksin biz kızımla pembiş pembiş giyiniriz deyip değil mi kuzum deyip öpeceksin

Beni emer mi deyince aa şaka mu bu o kadar uzun zaman mı oldu ya süt olmayan meneyi bebek neden emsin bende süt var ben annesiyim diyeceksin

Çemkirmeden ama her lafa da cevabın olacak

Bir de kahvaltıda vs küçücük bebekle ne işiniz var

Biz uygun olunca arada uğrarız dşyeceksinîz tok gidip bir çay içip düzeni bozulmasın deyip döneceksin gelmedin diyemeyecek ama kaldığın süre de kısa olacak

Benim kv yi anlatın sanki....
Bunlarn hepsi manyak ....
Uzaklaş ondan eşini de cek kendi tarafına.
Ne demek cocuga öyle kötu fikirler aklna sokmak yahu.
Dengesiz kadın

Sizi çok çok iyi anlıyorum.sizin yaşadıklarınızın benzerlerini bendebyasadımm ve yaşıyorum.ben kızımı yeni doğurduğumda kaynana kızımı benden kıskanıyordu.ağlayınca benden önce o koşuyordu.gece yatarken odamıza gırıyodu.neler nelerr. Artık çok bunalmıştımm rüyalarına gırıyodu resmen .hep diken uzerındeydımm.sonra bi yeri denk geldiramazan ayında tartıştıkk .10 gün falan hiç konuşmadıkk.ondan sonra biraz kendini çekti.ama halaa kızıma karşı kendini benden önde görür.benim bakamıyacağımı ve veremeyeceğini düşünüyordu aklınca o buyutecektı ama istediği gibi olmadı

Sende deseydin kendi çocuğunu buyutememssn şimdi yeni bi cocuk yap onu emir onu büyüt de yada git ailesiz bir çocuk ol ona ana babalık yap de deli mi ne bu kV nedir yahu benim anneme kV ama allahım böyle olması imkasz

Her pazar oradayım geçen hafta hava çok kötüydü ya, siz gelin dedim oldu ayağınıza gelicez dediler ve buna rağmen hala gitmek zorunda kalıyorum bu benim sınırlarımi gerçekten yipratiyor
Haklısın lafi inceden inceden yerleştirmek lazım ben susuyorum 3 5 sonra dayanamayıp cevap veriyorum bu sefer sert oluyor ..

Benimki de pat pat giriyor odaya gece
Kendisi daha iyi bakacağını düşünüyor
Emzirirken ben mememi çocuğun ağzına yerleştirmeye çalışmisligi bile var
Sürekli bana birseyler öğretmeye çalışıyor ve çoğu doğru bildiğimiz yanlışlar
Bizde kavga ettik bana bağırdı etti.
Boşan git çocuk kalsın dedi
Ben ona iyice terbiyesizlestim birikmistı çünkü içimde
Esimde dahil oldu onunla da kavga ettik aynı anda o gece bizde kaldı benim stresinden çocuk sabaha kadar ağladı diye
Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi davrandı ama zaten o günden beri yüzünü görmek bile midemi bulandiriyor çocuğuma dokunmayın dahi istemiyorum bunu engelleme hakkım da yok ama böyle nereye kadar gidecek bilmem

Benim kv yi anlatın sanki....
Bunlarn hepsi manyak ....
Uzaklaş ondan eşini de cek kendi tarafına.
Ne demek cocuga öyle kötu fikirler aklna sokmak yahu.
Dengesiz kadın
Ne kadar uzaklasabilirim ki kocam görüştüğü sürece
Bazen eşimede annesinin kötü yönlerini gösterip nefret ettireyim diyorum sonra da sır kapısında gördüğüm o kötü gelinler gibi olucam diye korkuyorum Allah a havale edeyim diyorum onada sabredemiyorum Allah cezasını vermedi çünkü hala

Biraz alttan alamazmisiniz neticede yasini basini almis insan hosgorulu olmakta yarar var. Esinizin annesi aİ seyleri gprmezden gelin takilmayin .
4 senedir alttan alıyorum ben bu kadını o laf söylüyor ben susuyorum anlamamız gbi yapıyorum ama son aylarda tahammül edemez oldum
Anne oldum oda andır diyip uzulecegime onun analiginida sorgular oldum içimden
Eşimin hatalarına bile onu sebep görüp kendi kendime ona kızarken buluyorum kendimi

Aslinda idare edilebilir bir kadin gibi geldi bana.Saftirikmis biraz.Ama sinirleriniz bozulmus epey.O nedenle biraz uzak kalin sonra da idare etmeye calisin.Biraz huyuna gidilse kontrol edilecek bi tip gibi geldi bana.Kolay kandirilabilir.
Saftirik değil ya öyle gibi gözükür ama hiç değil herseyi plan yapar laf sokmaya bayılır kime olursa olsun saf falan değil bile isteye insanı gıcık eder

o senin sabrınla oynuyo bence kendini savun altta kalma mesafenide koy çocugunuzun beyninede girmesin

Benimkini emer mi mi ıyyyy

o senin sabrınla oynuyo bence kendini savun altta kalma mesafenide koy çocugunuzun beyninede girmesin
Papaz olmayın şunları yarın bu çocuk büyüyecek bna düşman giderse neler yapar şimdiden isliyor diyordum ama katlanamiyorum o benle papaz olmamaya çalışsın artık yetti

Allah sabir versin ben benimkine cildidiyordum demek ki ondan da fenasi varmis

Bebeğiniz küçük kaynanan görmemişe dönmüş benim kaynanamda ayniydi bayilirdi eften puften şeylere bizi cagirmaya eşim de aman kirilmasinlar onlar hoppp oradayız. .. kendini annesi saniyorlar bizaman neden se insan lara bile böyle göstermek hoşlanan gidiyor boşver zaman la çocuk büyüyor zaten yaklasmiyorlar onlarda istediklerini yapamiyorlar kızım altı yaşında diyoki sıkılıyorum gitmeyecem diyor bazen bende diyorum kızım sıkılıyor mus anne bugün kalmasın .kalmak da ki kastım çalışıyorum ana okulun a gidiyor hasta olduğun da bazen kızım orada kalmak istiyordu ozaman lar kalıyor ama artık hasta bile olsa okula gidiyor bak .kaynanam da eli boş kalıyor .bizle yarış içinde kadınlar neden se .sogutuyorlar kendilerini bizden böyle böyle ..

Gitme sende fırsat verme bişey mi söyledi yeri gelince sen de şöyle ... bana da çok karıştı lar. Sen çalış da ben bakarım bile dedi ben farklı bi şehirde olacam çocuğu göndericem yazın gelicem çocuğa bakmaya izin de kastı oydu kadının ...sonra banyo yaptırmaya bayilirdi temiz yıka misin mi diye koklar di kulağının arkasına bakardı her firsatta yikayacam ver diye elimden alırdı çocuğu .birgün artık istemiyorum ya vermeyecem diye bagirdim kaynatama. Kaynanam banyoda kaynatam çocuğu yikayacakmis götür diye basimdaydi hepsi ayrı bi alem ler arkadaşım

Eskiden şaşırırdım özellikle 'benimkini de emer mi kısmına' ama zeytinse 'nin kayınvalidesinden sonra ufkum açıldı

Baya uzatmış 'annesiyle' dememek için senin ki pek uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…